Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bubu, 2 littyós benya, 1.8T, mind-mind alkalmatlan a normális fogyasztásra, mert még ha elméletben tud is keveset enni, nem lehet velük "lassan" menni. :P

Lupo 3L kell!

Bazz, Thez!
A G60 nagyon ritka!
Kéne... ;)
De tényleg, hogy száradna le a keze, amiért rátette azt az ocsmányságot.
Idióták.

BBB, küldök, ha lesz fasza!
De mostanában nem nagyon volt jó idõ, amikor meg volt, akkorg erjedéssel ment el és megitntt csak akkor jutott eszembe, amikor már bent punnyadtam az esõ miatt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

én meg elhatároztam, hogy megtanulok benzintakarékosan vezetni, bár ettõl nem leszek menõ csávó...;)

Vegyél Bubut! Riszpekt is lesz, meg motiváció a takarékosságra. :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

én meg elhatároztam, hogy megtanulok benzintakarékosan vezetni, bár ettõl nem leszek menõ csávó...;)

Nem is veszel 2literes benzines autót akkor :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én meg utálom a C3 A-oszlopát..blog off

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

edit: kela, csak nem elcsaptál valakit a holttérbõl vagy mi?

judit: LL, hát most épp ez áll rendelkezésre, ebbõl próbálom meg kihozni a minimumot...:) de érdekes, hogy míg mondjuk városban 3-asban viszi az 50et olyan 2500-2700nál és eszik ~9 litert a kompjúter szerint, addig 4esben gyakorlatilag alapjáraton fut, és megáll 7 alatt...jó lenne egy olyan mûszer, ami nézi, hogy milyen fordulatnál a legideálisabb a benzinfogyasztás és a leadott nyomaték aránya...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kokk, azért képet tolhatnál már fel a mostani állapotról ;) Akár privátban is jöhet...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Pedig nincs is jobb, nézd meg ezt pl

http://img.carstylin...34208451_65.jpg
http://img.carstylin...34208526_83.jpg
:rofl::doublepuk

Pedig tök szép lehetne:mybad:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
off

Thez tényleg nagy módosítgató mester. :P

on

Azért a sportkipuff mellé egy negatív voks!
Az lenne az egyik utolsó, amit ráraknék az autómra.
Bár a tetõre fúrt óriás szárnyat megelõzné. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

teljes rendszer kissé húzosabb ;) a hátsó dobom van szétrohadva, (kb ilyesmi hangerõt szeretnék egy dobtól, ami ép)

Te is nézd át azt a szövegértés tankönyvet ;)
121lóerõ, köszönöm, de egyelõre elég.

és hogy piszkálnám meg a füled tövét az állandó módosítgatásoddal, ha már valaki válaszolt rá! :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hmm. Utsó sor tényleg fura lett :P
De a sportdob sport rendszer nélküli értelmetlenségére próbáltam csak utalni - több kevesebb sikerrel.

Lenderre amúgy 60-70 + véget szoktak mondani.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ha Te nem hallod akkor minek ?
szomszédok nehogy elfelejtsenek felkelni hajnalban mikor melóba indulsz

Nem padlógázzal szokás indulni.
MEgaztán, amikor a kutya ugat a lépcsõházban, vagy a szomszéd riasztót szerel fusiban a ház mögött, vagy épp szülinapoznak hétköznap éjjel 2kor... Én mindig legyek tekintettel?!

LL, tigger leírta azt, amire gondoltam. én legalább hallom, ahogy fütyül a turbó. és 140-150-nél még mindig lehet normálisan beszélgetni.

100nál 2500at forog a gép. ÉS tényleg jól szigetelt, Ám engem a clioba se zavart a hang, hosszú távon se. ez van, ilyen fajta vagyok ;)

LL :)
Miért jó a 100as vég, ha a csõ elötte 45-ös? :chin: sport KIPUFOGÓ sport leömlõ, és ~60as csõ nélkül végig az autó alatt?
Mert ha sport, akkor végig! De az meg 70e + :) Ennyit megér az, hogy ugyanolyan maradjon, cserébe doromboljon a szomszédok nagy örömére? :)

teljes rendszer kissé húzosabb ;) a hátsó dobom van szétrohadva, (kb ilyesmi hangerõt szeretnék egy dobtól, ami ép)

Thy: köszi, meglátás... de egyelõre sok$

alapjába meg. Mi az értelme? és az ültetésnek? és a 17es keréknek? Ne neveljük már a másikat srácok...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kivancsi leszek mit tudnak felmutatni

Peter Windsor, broadcaster and pundit known to Formula One fans who wake up early on Sundays to catch Grand Prix racing on Speed, and Ken Anderson, involved with IndyCar and NASCAR teams, plan to launch an all-American F1 team for the 2010 season. That's according to F1live.com, itself quoting German site Motorsport-total.com.

Reports say Windsor, who had worked for the Williams and Ferrari teams, and Anderson, who was Ligier's technical director before moving to the American forms of racing, have F1 chief Bernie Ecclestone's blessing. Even though Formula One hasn't had a race in the U.S. since the Grand Prix at Indianapolis in 2007 and has since cancelled the Canadian race, Windsor and Anderson plan to base their operation in Charlotte, North Carolina, the reports say. And it will work to develop American drivers. Scott Speed was the last American driver in F1, competing in the 2006 and '07 seasons.

F1live.com rightly asks the question, why start a new team when there are operating teams for sale? Honda comes to mind. And how do you start a new F1 team without factory backing, while F1, IndyCar and even NASCAR are struggling for sponsorship money? The team, however, has at least one thing going for it already, a Web site with no content other than its logo, at usf1.com.

Source: F1live.com

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sok pénzt fizethettek a designernek :D

Asszem szakmát tévesztettem :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Komoly honlap... :P

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Új csapat jövõre:
http://usf1.com/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

mit értesz hasonló alatt?

~100as átmérõben, normális kinézetû, hangú dobot keresek.

Ha jó rendszert akarsz, akkor keresd Camarobit a Dinamitnál:
http://www.dinamit-kipufogo.hu/
hivatkozz a V8forumra, és olcsóbb lesz!
06209-147-734
Nem kicsi kopasz embör, de jó fej:) Nekem egy leömlõ utántól induló dupla dobos komplett rendszerre 100-at mondott.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rebell, ATE fasza.
Az van az audin és végzi a dolgát rendesen...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Off
Jéééé lor te ilyen HVCS- vagy?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem katalizatorral is van olyan hangja a vasnak, hogy neha ejszaka leeg a bor pofamrol amikor indulok valahova.
persze van amikor nem eg le mert tudom, hogy megerdemlik a szomszedok.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Höri, a barátnõm anno kapott ilyen tuningdobot, meg simáncsövetkatalizátor nélkül.Mire a kocsijával az olaszokhoz értünk már kész voltam idegileg a hangjától.Szerencsére sz*rrárohadt. :D A lényeg, hogy azóta a gyári fojtású dobbal halkabb, jobban megy és kevesebbet fogyaszt :)
egyébként is hozzá szokták az autóhoz hangolni a rendszert, nem? Janóék elég jó hírûek ebben a témában.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy