Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Gyerekzarnak hivjak ;-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hasznos. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Jelentem megoldodott az üzifalos ez meg mi kapcsoló dolog.

Gombnyomásra letiltod a hátsó elektromos ablakemelõt.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ja. azt szerettem a ralliban hogy azok az autok kisse "elerhetobbek", kozelebb allnak az utcai modellekhez. tudom hogy a latszolag gyari kaszni sem az, es hogy ami azalatt van az meg foleg nem, de akkoris.

meg regen lehetett venni ilyen homologizalt csodakat. lasd Abarth Fiatok [ami azota fut ilyen neven az mar reg nem az] Lancia Delta Integrale, Lancer evo, Subaru Impreza... ehhez kepest a C4 VTS kisse vicces
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ehhe
dilemmadrive topic :-D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
azért ez most egész szoros meccs volt...kár, hogy Hirvonen eltaktikázta magát, és az elsõ nap utolsó szakaszán direkt kiengedett a végén, hogy másnap ne õ menjen elsõként a pályán...üldözni meg Loeb-ot nem nagyon lehet...

egyszemélyes show: sajnos/nem sajnos, de Loeb ennyivel jobb, és itt még ráadásul hó volt, nem aszfalt meg murva...de mondjuk az is szomorú, hogy alig maradt már gyári csapat.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Audi A4 Avant 2.0 TDI (quatro?)a Nürnburgringen. "követi" egy M3 as.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Egy japánra vár a globális autóipar megmentése
http://zona.hu/artic...megmentese.html

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pite mint vázoltam az alapprobléma kb a sx4 vs L200.

kéne vmi tipp

kis összkerekes ilyen sx4, nissan kaskáj kategória -tehát kb 6-6,5 körül.

Feladom az értelmezést, megyek aludni :) Én úgy értettem hogy sx4nek keressünk alternatívát(l200 helyett vmi userfriendlibbnek ugye), elné :prosze:

Loebnél felmerült hogy esetleg õ is átmegy a túraaautóba, én spec sajnálom hogy inkább f1 lett a nyertes :(
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
forma 1-re én is kíváncsi vaok, régóta nyomonkövetem és télleg az utóbbi évek nagyon izgalmasan alakultak....

rallyt is imádom és hacsak Loeb nem dobja el a vasat, mindent megnyer.....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en a Forma1-et is utaltam amikor Schumacher uralom volt. nem azert mert ugy gondoltam hogy nem erdemli meg vagy ilyesmi, szimplan csak unalmas es kiszamithato volt minden nagydij.

amiota visszavonult volt 3 uj vilagbajnok, es minden evben szoros volt, nyertek futamokat emberek tok eselytelennek hitt autoval/pozicioval stb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ne érts félre, tisztelem Loeb-öt, amit elért! Elég csak megnézni mit érnek el a csapattársai elvileg ugyanolyan háttér mellett.
Csak nem lenne jobb, ha "csak" háromszoros bajnok lenne, de közben nagyobb harc volna a címért? Nem olyan rég még a 25 futamgyõzelem mekkora szenzáció volt.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A világbajnokság egyszemélyes show-vá alakult. Kár érte.

Ötszörös világbajnok, és teljesen megérdemli. Minden elismerésem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Loeb nyerte a Norvég Rallyt Hirvonen elõtt 9.8 másodperccel...

A világbajnokság egyszemélyes show-vá alakult. Kár érte.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
kezdünk lesüllyedni megint arra a szintre, hogy "Pite, hagyd el a házat"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Terepjárót néztünk ugye x keretig

Terepjárót (Defender, Pajero) nem, de még SUV-t sem (Koleos, Kuga), hanem kissé emelt hasmagasságú (egyszerû összkerekes) kompakt autót. Vagy egy Nubira 4×4-et... ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Loeb nyerte a Norvég Rallyt Hirvonen elõtt 9.8 másodperccel...Loeb összetettben 6 ponttal vezet, következõ gyõzelme már az 50. lesz.

Feltöltött kép

nem vagyok én okos egyáltalán, csak te mindig rendkívül "objektíven és elfogulatlanulan" úgy vázolod a lehetséges opciókat, mintha csak azt vehetne a másik is, ami neked szimpatikusabb, ami a te szempontjaidnak megfelel és ezt alá is próbálod támasztani mindenféle összehasonlító fotóval meg adattal. eközben persze az eredeti kérdést/hsz-t, amire reagálsz, azt el sem olvasod pontosan...nem kötözködés, csak idegesít, hogy mindig objektívnek és hozzáértõnek próbálod beállítani/kimagyarázni magad, de eközben pedig igenis részrehajló vagy, és próbálod meggyõzni a másikat arról, hogy te mit vennél...mindezt úgy, hogy gyakran szerintem konkrét tapasztalatod sincs az adott témáról.

és ez közel nem összhasonlítható azzal, hogy én nem tudok biciklizni:D, és hibásan gondoltam valamilyen technikát, amit egy orraesés után el is felejtettem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Vazz, ha már csak sx4 meg l200 között kell dönteni azt miért ide írod? :chin:
.

Pite az volt az alapkérdés 5 oldalla ezelõtt, hogy kb sx4 árban kis összkerekes, acélból, (vagy aluból :) ) hogy ne L200 legyen, tehát nem most mondtam....

de akkor nem is volt más

és idõnként kellett a józsi bá a traktorral hogy kihuzza

mondom nem eztrém terep, de néha kell az összkerék

viszonyitásnak meg a dizel sx4 4wd 5,8-as árához kell tartanom, abba még elfér a 4wd kaskáj 6,3 körül, de többért már képes megint l200-at venni (ja fateromról van szó), az meg nem jó neki , én tudom

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Vazz, ha már csak sx4 meg l200 között kell dönteni azt miért ide írod? :chin:
Hogy mit és hogy akar cuccolni megint ti tudjátok; mivel úgy tûnt lehetnek dolgok amiket futó nélkül vinne azért mutattam vitarát is ha szempont a pakolhatóság ugyi...
Kuga vastagon drágább amúgy.

Daverider, megint nyomod? Te olyan q okos vagy hihetetlen, ha okosságtól nõni lehetne ülve csókolgatnád a napot. Engem is próbáltál oktatni párszor és derült már ki hogy lehet nem úgy van; lejtõzésórán majd okíthatsz a többibõl is...
Terepjárót néztünk ugye x keretig, ebbõl szemeztem én is. Nem, nekem nem az xtrail kéne, persze erre megint írsz majd valami nagyon okosat; de az adott feltételeknek elsõre úgy tûnt az klappol a legjobban.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
haaaah mûködik a hõmérõm a koccsíban. avagy egy 50ezer forintos kis pöcs érzékelõ helyett, inkább vegyél két (fényezett) elektromos tükröt 7ezeré' , amiben benne van. :)

ja, ez meg beteg :D

http://suchen.mobile...de&pageNumber=1
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda