Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem, aktív szervíz is.
Ha nem is mindbõl, de biztos van nagy raktárkészletük, mert mintha néhány márkának õk lennének a Mo.-i képviselete is.
Egy telefont megér, majd írd meg mi volt, volt-e nekik.
Azt tudom, hogy sok terep triálos szokott oda járni, mert olyan vaddisznó gumik is vannak.
Gondolom Te sem közútra szeretnéd, csak nem tudsz lemenni kifliért a faluba.:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Itt is megnézheted
Ficsor Autóház Bp. X. Fehér út 7.
Kint szokott lenni állványon egy csomó féle, egész vad mintásak is.
http://www.ficsor.hu.../terepgumik.php

Nnna, õket néztem, csak nem írnak raktárkészletet. Holnap akartam hívni.
Akkor ezek szerint nem csak honlapot tartanak fent.
Köszi, akkor mindenképp megpróbálom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Itt is megnézheted
Ficsor Autóház Bp. X. Fehér út 7.
Kint szokott lenni állványon egy csomó féle, egész vad mintásak is.
http://www.ficsor.hu.../terepgumik.php

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Õket hívtam már és nincs.
Egyik ilyen nagy webáruháznak sincs ilyen gumija.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Tudnátok írni nekem olyan oldalt/gumist, ahol van raktáron terepjáró gumi?

www.startgumi.hu

szokott nekik lenni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudnátok írni nekem olyan oldalt/gumist, ahol van raktáron terepjáró gumi?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ti mostan mirõl beszéltek?:chin: Nem egy átlag Astráról és közlekedésrõl?
"Toronymerevítõt, ha tapadás kell." Mi a búbánatnak kell az? Hol akartok jobban tapadni? Vagy versenypályáztok is?
Ne kötözködésbõl kérdezem, csak el nem tudom képzelni, hogy átlagautóval egy átlag vagy valamivel jobb sofõr mennyivel lesz beljebb a normális közlekedés során az ilyen kütyüktõl. Vagy placebó hatás és akkor én vagyok Sebastian Loeb?

nem tudtam minek neki a nagyobb gumi, csak feltételeztem, hogy a nagyobb tapadásért (mi másnak nagyobbat venni a gyárinál, igaz?) ezért irtam amit.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ejjj csalánbapisi

szerintem jó hangja lett

thez,az a felni nekem is kellet volna :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL,

szerintem az az autó nem annyira különleges, hogy mint kiállítási
darabot nézegessem.

Használni kell, menni vele, arra való. Attól, hogy a végére teszel
egy fényes csõdarabot, az égvilágon semmi sem fog megváltozni.
És szerintem a motor sem kíván az eredetinél nagyobbat.

Használd egészséggel, meg minden, de hogy az ilyen optikai
változtatásokat sosem fogom megérteni, az tuti...

nos. valóban nem kiállítási darab. Tele van horzsolással, karcolásokkal (elözõ tulaj mûve), meg amúgy is...

Nézd.. a gyári dobom teljesen végig volt "repedve" gyakorlatilag mindenhol távozott a gáz, csak a végén nem. Mi lett a következmény? Nagyobb hang, nagyobb fogyasztás, kisebb teljesítmény.
Egy gyári dob Bosal márkában 32ropi
Asso márkában 30 ropi.
Cserébe _semmi_ hangja nem lesz az autónak, egy pisszenés se. Apám ezt támogatta volna. Ám mivel enyém az autó és én szeretem, ha 'hallom' mit csinál a technika, így ez fel se merült bennem.
Arról nem beszélve hogy a "sport"dob 20ropi volt csupán... és ez relatív dolog, de 'nekem' szebb lett a hangja.

Szóval én átgondolnám az optikai tuning dolgot. Ha hibátlan lett volna a dobom, nem nyúlok hozzá. Így muszáj volt. konzekvencia? ..

De egyáltalán nem várom el, hogy mindenkinek tetszen/támogasson (lásd pl. apám, pedig egy picit többet adok a véleményére, mint innen bárkinek..). De amíg az én tulajdonom az autó, addig az lesz vele amit én akarok ;)
Te nem így vagy a bringáddal?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
haver bement gumishoz mondta kell neki teli gumi, aztan csak neztek ra nagy szemekkel hogy az mi.

aztan mondta hogy baze nemetorszagban kotelezo, szal ha haza akarok vezetni, akkor csak kene. erre el akartak adni neki 4 [!] holancot, mondvan ugy olcsobban kijon. LOL?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Londonba nem kell :) Hiába vesz(egyántalán kapható?) a többi autón ugyse lesz, szal így is úgy is gyaloglás, ha pár évente leesik 10 centi hó... (mint idén :P)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem veszek teli gumit

hát te tudod, szerintem a 15 még bután néz ki alatta a nagy ballonos gumival a 16 meg pont elég, gumiárban 16- fölött van nagy ugrás 15-höz képest a 16 alig drágább, de igaz a 17 már sokat ugrik árban, bár az néz csak ki igazán jól alatta

nem akarok nagyon peres gumit sem. nem sportauto ;) inkabb legyen kenyelmesebb. valamint eleg nagy az ugras 15 es 16 felni es gumi kozott is. jo lesz nekem a 15 is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tamaska az ADAC tesztjén a semperit téligumik elég jó minõsítést kaptak, és nem is drágák.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát te tudod, szerintem a 15 még bután néz ki alatta a nagy ballonos gumival a 16 meg pont elég, gumiárban 16- fölött van nagy ugrás 15-höz képest a 16 alig drágább, de igaz a 17 már sokat ugrik árban, bár az néz csak ki igazán jól alatta :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
16" az nem kell, nem akarok tul sokat kolteni gumira. sztem 15 is eleg lesz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
tam, mekkorát is akarsz rá? nekem 205/50 R16 van az astra alatt, már egy ideje nem foglalkozom vele, de asszem ET 42 kell alá, de ha kell megsasolom neked! ET számmal lehet csak besz***ni, arra azért érdemes odafigyelni!

ja az agymérete az enyémnek is nagyobb, de tehermentesítõ gyûrûvel simán felrakható...ha kisebb az már gubanc:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

..na meg a régi gumit simán otthagyhatod a gumisnál, otthon mit kezdessz vele?

valamibõl kell hinta majd a kölöknek...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
atgondoltam. a helyi gumisnal olcsobban kapok ra gumit

megveszem a felnit, elviszem, aztan majd ok szenvednek vele :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Hmm. Ezt gondold végig:p Mikori az autó? 2000? Elsõ garnitúra gumi. Ugye tudod, hogy otthon nem biztos hogy le fogod venni a kereket ezen oknál fogva? :) Én jártam így. És nem 8 éve fentlevõ kerekekkel. Egy keresztkulcsot sikerült is így lenullázni.
Persze lehet hogy Karos-Lajos vagy, de nem kell spórolni mindenen :) (na meg a régi gumit simán otthagyhatod a gumisnál, otthon mit kezdessz vele?)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
talaltam egy honlapot, aminel megmondod milyen verdad van, es mekkora felnit akarsz ala, aztan megmutatja, hogy mi van olyan meretben/osztokorrel. aztan valasztasz ra gumit, es kikuldik. centirozva. meg ilyen special kerekcsavarokat is adnak hozza meg kromozott szelepsapkat :D

itthon meg csak fel kell csavarnom oket a verdara `szt hali

http://www.rimstyle.com/

szerintem ez lesz a nyero

RAUH-Welt
B E G R I F F