mer az dízel
Végre valaki

Bocs Rocsi,hogy ezt kell mondjam,de lóf@szt!
A legjobb autó a világon! Csak annyi a baja,mint a legtöbb amcsi autónak. Az a hülye automata váltó!
Lusta népség.
merrefele találhatóak õk? egy elérhetõséget tudnál adni?
Polírozós van itt Budaörsön is, elég jó lehet... Meg sima takarítást is vállalnak, azt is rendesen szokták. Ha kell keresek elérhetõséget.
Csak mutattam a válkasztékotez kisebb is, motorja is kisebb, ráadásul dízel és annyiba kerül mint amit én linkeltem, szal maradnék annál
persze ahhoz, hogy ennyit adjak kocsira, elõbb kell egy 100millás pecó is..
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ha 150 lóerõs autó kell, mekkora motorral vennéd? 1,4T vagy 2,2 szívó? Ha taposod a kis motor is benyeli a 10l simán.
Mer' van Superb is 1,4 TSI motorral. Meg S80 1,6TDCi is...
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
az az audi a3 csak 125 LE az 1.4T motorral.Néha áll az utcánkban egy új A3 1.4T.
Hát, nem tudom...
Az enyém régebbi és elvileg csak 10 lóval hosszabb, de nem hiszem, hogy annyi idõsen, mint az enyém még ugyan ilyen pöpec lesz.
Kinyírja azt a kis motort ekkora teljesítmény.
Partner is 1.9 szívó D.
Kinyírhatatlan!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha már ennyi pénzed van...
http://www.hasznalta...benz_ml320_2008