es jovo vasarnap ujra futam

edit: Massa vegulis miert esett ki? arrol pont lemaradtam
RAUH-Welt
B E G R I F F
Derbi senda forever...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
ha jót akarsz magadnak akkor minél nagyobb legyen a kereke
állítólag már nam annyira szarok ezek a kinaiak amit itt árulnak mellettünk -kívéj vagy mi tök)
használtból meg olyat ami csak papíron 50ccm
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gondolom Branson pénteken felkapott egy szatyor matricát, egy szatyor pénzt, meg a strandpapucsát és a magángépén átlibbent a futamra.es remelem a kovetkezo versenyre mar rendesen fog kinezni rajta a Virgin matrica. most csak radobaltak egy parat aztan jovan
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
azt olvastam valahol hogy lesz vmi olyan fejlesztes a forma1-ben , ami azt takarja , hogy lesz egy kis villanymotor ami fekezesnel gyujti az energiat, es segit a gyorsitasnal....meg h vmi tesztpilotat meg is kurt az aram mikor szallt ki....
nem tom mennyire igaz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ha jót akarsz magadnak akkor minél nagyobb legyen a kerekebiztos vannak itt kétkeréken közlekedõk is, szóval: robogóból mit érdemes venni? ma mentem egy yamaha neos-al, jól ment, csak olyan "puritán". a gilera runner viszont tetszett, az már egészen fullextrásnak hatott, és használtan láttam párszáz kilométerrel 240-250ért. használt robogótól érdemes félni?
a cél egyértelmû: közlekedni Bp-n belül, illetve kívül (Budaörs és környezõ városkák), 50 ccm-vel, B-s jogsival.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.