Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem birtam felkelni, ugyhogy probaltam mindig nem odafigyelni amikor sporthirek voltak de aztan valahogy megis meglattam az eredmenyt. igy mar tudtam hogy mi lett mielott leultem nezni. azert jo volt

es jovo vasarnap ujra futam :)

edit: Massa vegulis miert esett ki? arrol pont lemaradtam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Derbi senda forever...

Ez egy _kicsit_ erõs volt. :)

F1-et én is néztem reggel. Mondom mivan baszki, szabad elõzni? Tetszenek az új szabályok.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én még hajnalban izgultam végig a futamot, de megérte, Brown Team meg No.1! Jó lesz ez kérem. :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Forma-1et én is csak délután néztem meg, jó verseny volt. safety car, törések, hókotrók, gyakorlatilag használhatatlan szuperágy gumik...és ami tényleg jó, hogy viszonylag fiatal a mezõny, és oda merik tenni magukat, és kockáztatnak - bár ennek meg is lett az eredménye a végén, sajnáltam Vettelt meg Kubicát...

volt egy McLaren belsõ kamerás kép, amikor végig használta a KERS-t, és pikkpakk megérkezett a Toyota nyakára - bár így is csak olyan gyors volt, mint a Toyota KERS nélkül...

szó mi szó, jó szezonnak nézünk elébe ezek alapján, bár azt hiszem nagy csalódás és botrány lenne, ha a párizsi tárgyaláson kiderül, hogy azok a diffúzorok szabálytalanok.:chin:

Ross Brawn és a csapata meg egy legenda lett - az milyen már, hogy 1 euróért vette a csapatot, és most meg talán a legdrágább reklámfelületû, de tök csupasz (szûz...:D) autóval rendelkeznek újoncként..:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggel nem bírtam felkelni, de most örülés van.
Jó ez a Forma1 a sok csúnya terelõvel együtt! ;)

A Brawn csapat úgy, ahogy van megérdemelte, bár kicsit sajnálom Vettelt is, meg Kubicát is.
De A lényeg, hogy egyik sem a dobogón megszokott név és csapat.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

nandurka

nandurka

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
a cél egyértelmû: közlekedni Bp-n belül, illetve kívül (Budaörs és környezõ városkák), 50 ccm-vel, B-s jogsival.[/quote]

Láttál már robogót burkolat nélkül? A tesco bájkok is erõseebbek némelyiknél (vastagabb csövek)! A kínai cuccok kerülendõk, olvass totalbike népítéletet. Nagyon sok futár jár 50-es enduroval, mert azok bírják! Derbi senda forever...
http://totalbike.hu/...et&cat_id=88565
ezt meg ne:
http://totalbike.hu/...et&cat_id=64093
http://totalbike.hu/...et&cat_id=79775
http://totalbike.hu/...et&cat_id=69233
Ez nem válogatás, hanem véletlenszerû kiválasztás volt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem inkabb a sulytoblet miatt nem jo magas pilotaknal?

/ha tobb egysegbol van kb ugy osztom el ahogy akarom/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
A hétvége királya Ross Brawn....

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

ha jót akarsz magadnak akkor minél nagyobb legyen a kereke

állítólag már nam annyira szarok ezek a kinaiak amit itt árulnak mellettünk -kívéj vagy mi tök)

használtból meg olyat ami csak papíron 50ccm :)

Jah, környéken is akadnak belõle bõven.
Én b-s jogishoz ilyet vennék: http://www.hasznalta...way_knight_2004

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
valahogy ugy :)

azt mondta hogy most azert szallt be, mert vannak tervek kornyezetbarat uzemanyagok bevezetesere, es csokkentek a koltsegek. eddig is probalkozott mar megszerezni a penzet par csapat, de mindig nemet mondott
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

es remelem a kovetkezo versenyre mar rendesen fog kinezni rajta a Virgin matrica. most csak radobaltak egy parat aztan jovan :)

Gondolom Branson pénteken felkapott egy szatyor matricát, egy szatyor pénzt, meg a strandpapucsát és a magángépén átlibbent a futamra. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

azt olvastam valahol hogy lesz vmi olyan fejlesztes a forma1-ben , ami azt takarja , hogy lesz egy kis villanymotor ami fekezesnel gyujti az energiat, es segit a gyorsitasnal....meg h vmi tesztpilotat meg is kurt az aram mikor szallt ki....

nem tom mennyire igaz

KERS-nek hivjak
http://www.f1fanatic...ology-revealed/

csak azoknak a pilotaknak buli akik ilyen 160cm 55kg meretuek. Button meg Kubica pont azert nem tudja hasznalni meg ha akarna se, mert tul nehezek. es ugye auto plusz pilota 650kg. ez a kers meg egy villanymotor plusz akksik. nehez pilota melle beteve hazavagja az auto sulyelosztasat.

azzal en is egyetertek hogy egyik-masik auto elso szarnya brutalisan randa lett. asszem a Brawn GP a legnagyobb. na az telleg hokotro. es remelem a kovetkezo versenyre mar rendesen fog kinezni rajta a Virgin matrica. most csak radobaltak egy parat aztan jovan :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Pesti (pest megyei) közútkezelõ kht-nál van esetleg valakinek ismerõse? Egyik kollégájukat akarná ismerõsöm megkeresni, autóvásárlás ürügyén...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Jah. Meg sem közelítik ezt:
http://en.wikipedia....ki/Ferrari_312B
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hu de rodnak ezek az f1-es autok.....mint vmi hokotrok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

biztos vannak itt kétkeréken közlekedõk is, szóval: robogóból mit érdemes venni? ma mentem egy yamaha neos-al, jól ment, csak olyan "puritán". a gilera runner viszont tetszett, az már egészen fullextrásnak hatott, és használtan láttam párszáz kilométerrel 240-250ért. használt robogótól érdemes félni?

a cél egyértelmû: közlekedni Bp-n belül, illetve kívül (Budaörs és környezõ városkák), 50 ccm-vel, B-s jogsival.

ha jót akarsz magadnak akkor minél nagyobb legyen a kereke

állítólag már nam annyira szarok ezek a kinaiak amit itt árulnak mellettünk -kívéj vagy mi tök)

használtból meg olyat ami csak papíron 50ccm :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Avagy hogy köszönj a rendõrnek ... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Maggi, van ilyen, de nem kötelezõ.
Kb 6,5mp-ig lehet hazsnálni körönként kb plusz 80 lovat.

De Button és Rubens bio-turbó nélkül is rommá verte a mezõnyt.
Csak maradjon így egész évben! ;)
A nagyok sehol.
Kûûûûzdjenek!!!

Bazz, Tam, ez borzalom! :D
Nekem robogóból pont, hogy a legkissebb, leglepukkantabb kéne, jól megpöckölve, hogy menjen, mint az állat!
Mint a Taxiban!
Amennyibe ezek a csicsa robik kerülnek, annyiért már rendes motort lehet venni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Dave!
mi vagy 8 éve vettünk a red barom-ban ott az m1-s autópálya mellett egy 49 ccm-s suzuki shepiát (azt hiszem shepiának írják) azóta semmi baj nem volt vele, csak ki kellett égetni a kipufogóját, most kell benne akksit cserélni. bevált.
akkor volt 160k. azt hiszem jó vásár volt.
((igaz az kis kerekû, ilyen hagyományos forma, mint a többi, és tbányán nagyjából jók az utak, és nincs macskakõ.))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
azt olvastam valahol hogy lesz vmi olyan fejlesztes a forma1-ben , ami azt takarja , hogy lesz egy kis villanymotor ami fekezesnel gyujti az energiat, es segit a gyorsitasnal....meg h vmi tesztpilotat meg is kurt az aram mikor szallt ki....

nem tom mennyire igaz