Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Mostantol nem fogok fékezni mert kopik a fékpofa. macerás cserélgetni.

Én hasonló okból nem ebédeltem ma :D

Azt a 10est ne zsebbe, hanem az oktatónak, õ fizet, ha nagyon béna a kedves Lyúzer :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Hohohoóóóóó
Most esik le... Összement az autó? :P

POD!:D:D

én nullkézzel fogok vezetni, mert kopik a kormány, és a pedált is csak puhatalpú "non-marking" mamuszban érintem, amikor már nagyon lelassultam gurulás közben.

kela: sok sikert, meg rakj reggel egy tízest a zsebbe, hátha..::D

edit: igen, oktatóval vizsga elõtt megbeszél, hogy ha nagyon nem megy, akkor segítsen ki, vagy fizessen az elején, és majd a vizsga végén intézed az oktatóval a dolgot.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Mostantol nem fogok fékezni mert kopik a fékpofa. macerás cserélgetni.
"Minden hülyeség" by Tomidny

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

-Mondom 3 bringával a tetõn

Hohohoóóóóó
Most esik le... Összement az autó? :P

Kela, sok sikert! Ha nem mész át elsõre... :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
kedden vizsgázom, kérek némi drukkolást:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Jaja, elvi okok. Biztos drága az áram :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
"Macera" nem egyenlõ "izzó-spórolás"! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ezért sajnálom a dobozomat... :) Megadják a jobbkezet - még úgy is, hogy nem nagy. Tudják, hogy az ilyen autókat nem félnek összetörni :)

Jaja. Mondjuk ha nekem is le kéne bontani a kocsi orrát egy 3 forintos izzó miatt(lökös, rács, minden), lehet én se kapcsolnék semmit sose fel :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, ha lenne Pite-világ, oda számûzném a halálra ítélteket.
Szenvedni durvább... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
mondjuk teherótóval én is kevésbé félnék az utakon, mint személygépkocsival.:)
(igaz egyik sincs, és nem is lesz egy darabig)

Izomtéridõninja-geológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
pite okosabb mint a szabaly, jo? legyszives ne kotekedjel mert megindokolja mindjart 138darab ertelmetlen kormondattal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
De igen.

:rofl:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
de ez nem ilyen kresz szabály, vagy mi, hogy tompitottal kell menni lakott területen kivül?

nemtom, nekem a szakadék autómat is tisztelik
fõleg,ha fullon vok cigányokkal :-)
senki nem tolja ki elém az orrát, meg ilyesmi
biztos vágják, hogy leszarnám, ha gyûrõdne a metálfény az "ugyisabanké" ótón, fõleg, ha ilyenkor tüntetõleg el se veszem, ha látom, féktávon kivül már készül vmire kis piszok
:-)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
dobjunk össze egy szett izzóra Pitének!;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Amúgy ez nagy igaz!
Pesten csak Transittal, meg Hiace-szel szeretek közlekedni. :)
Index, elkezdek sorolni, tuti beenged... ;) Mindenki tisztában van vele, hogy neki van több vesztenivalója.
De mindig megköszönöm! :P
Meg föntrõl mindent látni és lehet gyorsan okosban sávokat váltani.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

ha nem néz a tükörbe, még egy kamion se látszik:)
meg azért a passat se épp kicsi

hát tapasztalat az hogy személyautóval kb mindennap van helyzet, a nagy dögökkel nyomtam 15000 kilcsit idén és egyser sem kellett nagyobbat fékeznem (és elég hasonló tempót megyek -bár nem szabadna :) )

ja én is imádom mikor szürkületben, borult idõben helyzetjelzõvel jön a ........170-el a belsõ sávban az autópályán. tényleg jól észre lehet venni.

de Pite b+ tényleg ennyire fillérbaszó vagy hogy ezen spurkodsz ?
kb felér azzal a kollégával aki az eladott autóból még kiszipkázta a fél tank benzint
ha személyeskedtem volna bocs, de pont leszarom, ez így kikivánkozott
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te most komolyan azt magyarázod meg, hogy miért kell tompított és mekkora király vagy, mert helyzetjelzõvel közlekedsz országúton?
Bazz, hova tudod még fokozni magad?
Ne te ítéld már meg, hogy milyen a fényereje, amikor mögötte ülsz...
Kb felérsz azokkal a gyökerekkel, akik ködlámpával közlekednek télen-nyáron.
Ha meg egy izzón akarsz spórolni, na az OMFG! :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Tudom és leszarom. Bõven eléggé látszik, egy éve senki nem villantott érte(!) hogy lakotton kívûl azzal közlekedek - egyszerûen elég fénye van így is hogy lássanak. Tompítottat nem kell olyan gyorsan cserélgetnem mint még újabb + még kevésbé komfortos gépnél, de így meg pláne kevesebbet.
Amíg menetjelzõt is helyzetjelzõvelkell a világon egyedül itthon kapcsolni addig messzirõl süt mennyire filóznak - meg még sok egyeben.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Utasom szilvásmarciról hazafele: Nem félsz hogy nem látnak messzirõl hogy csak helyzetjelzõ van felkapcsolva? (szerk: bevilágatja nekem az egész burát)
-Mondom 3 bringával a tetõn aki egy világos böszmeautót nem vesz eleve észre tépje össze a jogsiját vazze...

Szal majdnem mindegy hogy master vagy kispolák... aki vakegér annak hótmindegy...

Ugye tudod, hogy városon kívül sem használhatsz helyzetjelzõt? :P

Én meg sem próbálok olyan aknára felállni, aminek pereme van. Fennakad a bölcsõ :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
http://www.carstylin...g_shower?id=212

Hehe :)
Különösen: "és azt mondanom sem kell hogy egy gyári BMW sem férne fel az aknára..." Érdekes, 3/5/7 simán, régebbi m3 dettó...

Utasom szilvásmarciról hazafele: Nem félsz hogy nem látnak messzirõl hogy csak helyzetjelzõ van felkapcsolva? (szerk: bevilágatja nekem az egész burát)
-Mondom 3 bringával a tetõn aki egy világos böszmeautót nem vesz eleve észre tépje össze a jogsiját vazze...

Szal majdnem mindegy hogy master vagy kispolák... aki vakegér annak hótmindegy...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám