Mostantol nem fogok fékezni mert kopik a fékpofa. macerás cserélgetni.
Én hasonló okból nem ebédeltem ma

Azt a 10est ne zsebbe, hanem az oktatónak, õ fizet, ha nagyon béna a kedves Lyúzer

Mostantol nem fogok fékezni mert kopik a fékpofa. macerás cserélgetni.
Hohohoóóóóó
Most esik le... Összement az autó?
-Mondom 3 bringával a tetõn
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Izomtéridõninja-geológus!
RAUH-Welt
B E G R I F F
hát tapasztalat az hogy személyautóval kb mindennap van helyzet, a nagy dögökkel nyomtam 15000 kilcsit idén és egyser sem kellett nagyobbat fékeznem (és elég hasonló tempót megyek -bár nem szabadnaha nem néz a tükörbe, még egy kamion se látszik:)
meg azért a passat se épp kicsi
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ugye tudod, hogy városon kívül sem használhatsz helyzetjelzõt?Utasom szilvásmarciról hazafele: Nem félsz hogy nem látnak messzirõl hogy csak helyzetjelzõ van felkapcsolva? (szerk: bevilágatja nekem az egész burát)
-Mondom 3 bringával a tetõn aki egy világos böszmeautót nem vesz eleve észre tépje össze a jogsiját vazze...
Szal majdnem mindegy hogy master vagy kispolák... aki vakegér annak hótmindegy...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám