Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nem túl gyakori HB4-es izzókról van szó

Az az elb*szott kétcsatolós vmi, ugye?
Keresztapám 4 éves Corollá-jában már 2 x égett ki és nagylelkûen felajánlottam Neki a fókából egyet :D nem jött be a sima H4 :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én meg azokat nem szeretem akik miatt fekvõrendõröknél mögöttük gyk állóra kell lassítani meg akik úgy közlekednek hogy az x idõ alatt megteendõ utat 2/3 x alatt nyomják le. És ilyenekkel nem ritkán találkozok. Ja, azt is aki szemembe vagy egyáltalán nem világít, köztük lévõkkel nekem nincs bajom. Ködösöket látom és nem vakítanak, tudatom azért zavarják -mint menetjelzõ itteniekét.

Érdekes lett... kipórbálnám, bár elõd jobban tetszik.
http://totalcar.hu/tesztek/bmwz409/

Auto-motort ha olvas valaki elõzõ szám xenonos cikkéhez mostaniban megjelnet a kiegészítés :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
most epp olyan futomu beallitas van a gepallaton, hogy.
elol 1 fok szettarttas kb 1 fok doles
hatul 1 fok osszetartas doles sajnos nem allithato /meg/

es a kemeny gatlok bent
/5 oras szereles egy fonek/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

kedden vizsgázom, kérek némi drukkolást:D

Hajrá, Fradi! ;)

Rob, mikor beröffentem a motort, a tompított automatice felkapcsol. 10 éves Swift.... Meg a gyerekzár is. Jók ezek az extrák.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem olyan tabella kellene ahol konnyen gyorsan ossze lehet hasonlitani autok mereteit. tengelytav, teljes hossz, csomagtarto meret, motorvalasztek, fogyasztas, ilyenek. visszamenoleg par evre nem csak a most kaphatoak

terepszog es ajtokarpit rezonancfrekvenc annyira nem erdekes :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
je
pina
aszonták a konyvbe' hogy fel kõ kapcsóni, oszt kuss
aki nem kapcsója fõ, megbassza a rendõrbácsi, joggal a kis ánuszkáját, oszt csõ.
ledsor ide, sportkipufogó oda

inkább irkáljatok ilyen hozzáértõ suv-os témákban, hogy mittomén mennyi a kerékösszetartás, meg dõlés s ettõl milyen frekvencián rezeg az ajtókárpit az ánndrássyn dolgok, meg jóke a franciaautók vagy dél-oszétot kell vennem, mozambiki szürkeimportból

azokon mindig jobban szórakozom

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én meg azt mondom, hogy inkább égjen ki az a qrva izzó és cseréljek fél évente egyszer, de ne utáljon a fél autós társadalom, és legyek ön-és közveszélyes. különben is, szeretek bütykölni.

Pite: igen, a jó látás alapvetõ a jogsihoz. ez tény. viszont hidd el, az idõsebbek szeme nem tud olyan jól alkalmazkodni a fényviszonyváltozásokhoz, nem tud olyan gyorsan fókuszt váltani, nem lát olyan jól nagyon kontrasztos helyeken, stb, mint a fiatalabbak szeme. hiába lát totál élesen, egyszerûen lassabb, gyengébb a szeme, a szemizmai és a feldolgozóképesség.

én mondjuk nem mernék volán mögé ülni, sõt, még kocsiba se úgy, hogy nem látok rendesen, de az ismerõsi körömben nem egy van, aki "áhh, a napszemcsi menõbb, az a másfél-két dioptria mit számít" elven vezet nappal. este meg persze már kell a szemcsi, mert a fénycsóva végéig nem lát el...és õt aztán abszolúte nem érdekli, hogy milyen lámpád van, amikor a kocsidat is csak akkor veszi észre, amikor 110el belédcsattan. viszont azt a másik 25öt, aki nem látott rendesen a visszapillantóban vagy elõzésnél, azt igen.

de most te akkor tul.képp azt mondod, hogy te ennyire bízol másokban a közlekedésben? én se villogok rá mindenkire-amíg nincs gond-, aki balf*szmód ködlámpával vagy lámpa nélkül megy, csak magamban elnyomok egy "aki hülye, haljon meg" mormogást...lehet, hogy akik nem villognak rád, azok is pont ezt gondolják? és téligumit azért teszel fel, vagy a hó még nem villogott rád, hogy kell?:D

pina.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

[COLOR="DarkGreen"]Szélmalomharc, tudom, de ezt még leírom.
Nem egyszer, nem kétszer szoptam be elõzésnél, hogy a nagyon okos szembe jövõ megavagány/lusta arc helyzetjelzõvel jött, ami messzebbnek és lassabban közeledõnek tûnt.

na, így már én is voltam... és az volt a szerencséje, hogy nem bírtam megfordulni. különben utánamegyek és áthajtok rajta.

pina.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pont
akkor beszéljünk a pináról
barátom apja szerint buxából kettõ kell mindig, de filigrán!! ne ülje ki az ülést

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szélmalomharc, tudom, de ezt még leírom.
Nem egyszer, nem kétszer szoptam be elõzésnél, hogy a nagyon okos szembe jövõ megavagány/lusta arc helyzetjelzõvel jött, ami messzebbnek és lassabban közeledõnek tûnt.

Tudom, hogy nem lehet mindenki akkora májer-sófõr, mint te, de hidd el, én sem ma kezdtem, ellenben nem véletlenül találták ki, hogy _föl_kell_kapcsolni_.

De bazz, csak megmagyarázod... :D

Edit: lassú voltam. :)

H.I.H.E.T.E.T.L.E.N.

Viszont olyat még nem láttam, hogy éndzsölájz ledsorral.
De majd Pite bevállalja...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekünk egyik autónk lassan 12 éves, másik 8 éves lesz és még nem cseréltünk izzót két darab helyzetjelzõn kívül.
ha meg mégis kell cserélni, akkor ott van a csomagtartóban a tartalék izzó. nemrég vettem egy pár Hella izzót tarcsiba. talán ha 1000 Ft-ba került darabja (nem túl gyakori HB4-es izzókról van szó).

a gyári audi ledsorokon kívül aki olyat feltesz az autójára, azt pedig tiszta szívbõl kiröhögöm, mint az 'éndzsölájzos' balfaszokat, akik az astrara/swiftre és mindenbe olyat tesznek, mert az a menõ

robnak igaza van, Te aki autós újságíró vagy nemtudom pontosan mi vagy, fõleg Neked kellene tudni és betartani a kreszt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pite te most komolyan arról beszélsz, hogy a kresz szerint kötelezõ helyzetjelzõt nem kapcsolod fel azért, mert CSAK? a mozgáskorlátozott helyre is beállsz? erre nincs értelmes magyarázat, hogy "igy is látnak" meg "kiég és sokba kerül" meg mittudomén.
ez kötelezõ, nem ajánlott. és nyilván nem véletlenül kötelezõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem ment össze, de teli volt az utastér.

Aki komolyan nem lát így azt ti kiengednétek az útra? Én nem, pont. (Másnem átmegy rajtam a Tatra.) Dettó mint öregnek az automataváltó - aki már nem tud a kézi váltásra sem figyelni.

Nem fillérbaszás, lustaság meg utálom. Tompított akárhányszor akárhány autóban kiégett feszt este szoptam vele, általában cégesekkel ráadásul sietõsben oda/hazafele szar idõben/külföldön ahol nem csipázzák magyarokat. Sajátra megy menetjelzõ és lehet majd ezért refizni rám és kész. Hétvégén került volna fel ha nem csattan el az egyik oldali ledsor... szerk: Kb 2500Ft.

szerk: Akinél semmi lámpa nincs én se szeretem, villantok rá. Szerintem ha olyan kevés lenne a helyzetjelzõm fénye villognának; amúgy nem, biztos nem néztem meg még sose kintrõl jó fényviszonyoknál és nem láttam másikon sem még sose. Részemrõl ennyi, akit zavar ignoreolja, nem tetszhet mindenkinek mindenki véleménye.

Nem vok májer, nem vok kurva okos, csak így használom, kész. Látom q jól elcsámcsogtok rajta :).
Még mindig nem értem azokat a balfaszokat akik nem tudják megkülönböztetni a fos lilás tompítottal együtt világítõ dísz szarokat az izzós/ledes menetjelzõktõl. wikepedia,google, tagesfahrlicht, kresz meg még ezer helyen szerepel. Hogy kerekként -lófaxszemnek is hívhatjuk- tudnám normális helyre rakni? És?! :) Én q jól elvagyok :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rocsi, a pocakos mindenedet'! :D

Ezt akkora bóknak fogja venni, hogy hetekig merít majd erõt belõle...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát pite, nem vagy pite. tudod, hogy mit fogsz kapni, de azért kiállsz az igazadért. igazi szabadságharcos vagy. a general electric is az ilyenek miatt ment csõdbe, mint te.

nekem nemrég kiégett a gyári égõm. párban cserélték, 3.800 Ft. mennyibe került a ledsorod?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én soron kivül lelõnék mindenkit, aki nem képes felkapcsolni a tompítottat. AKÁRHOL. mondtam már sokszor: gyujtáskapcsolóra kötni, az lenne a megoldás. a kedvencem persze a helyzetjelzõ plusz ködlámpa. igazi f*szkalapok.
de majd ha egy tátra átgázol a motorháztetõn, mert nem látott, nyilván mindeki átértékeli a helyzetet (megtörtént eset egy haverommal, menõ volt, ráb*szott)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A megmarhulás lassan már cél. ;)

Én hasonló okból nem ebédeltem ma :D

Pelust is macerás cserélni? :D

Kela, hol van még a kedd???
Addig minimum 1200 kilómétert le kell nyomnom. :P

F Astrával mentünk Schladmingba 4 napra sok cuccal 3-an, 3 dh géppel.
Minden bent volt.

(Nagyon nem ide, de errõl jut eszembe: Thez, milyen a gép? :D)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
már kezdtek megmarhulni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Hohohoóóóóó
Most esik le... Összement az autó? :P

Kela, sok sikert! Ha nem mész át elsõre... :D

na ja azt azért megnéztem vón akkor is
még a berlingóba is csak 3 ember 2 esetleg 3 bringa fér be úgy hogy semmit nem nyúlsz a bringákhoz, pedig annak nagyobb és praktikusabb raktere van ...
5ember 5 bringához minimum egy jumpy combi kell...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való