Az az elb*szott kétcsatolós vmi, ugye?nem túl gyakori HB4-es izzókról van szó
Keresztapám 4 éves Corollá-jában már 2 x égett ki és nagylelkûen felajánlottam Neki a fókából egyet

Az az elb*szott kétcsatolós vmi, ugye?nem túl gyakori HB4-es izzókról van szó
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
NE ÍGY! NE ÍGY!
kedden vizsgázom, kérek némi drukkolást:D
RAUH-Welt
B E G R I F F
[COLOR="DarkGreen"]Szélmalomharc, tudom, de ezt még leírom.
Nem egyszer, nem kétszer szoptam be elõzésnél, hogy a nagyon okos szembe jövõ megavagány/lusta arc helyzetjelzõvel jött, ami messzebbnek és lassabban közeledõnek tûnt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én hasonló okból nem ebédeltem ma
na ja azt azért megnéztem vón akkor isHohohoóóóóó
Most esik le... Összement az autó?
Kela, sok sikert! Ha nem mész át elsõre...