Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Focus II 58k km-rel és 1.9M-ért nem hangzik rosszul.

Nem, sõt... de szívom is a fogam, hogy a miénket mennyiért tudjuk majd eladni, ha sor kerül rá.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ok,csak egy ötlet volt:)

Más körülmények között jó is ez az ötlet. ;)

A 200k-t futott Corolla nem nyerõ, amiben meg nem 200k van az nem ennyibe kerül.

Focus II 58k km-rel és 1.9M-ért nem hangzik rosszul.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

automatát nem vettem észre :) de nem erre a konkrét autóra gondoltam, csak ilyenre... há ja 4 év alatt közel 200ezer...legalább nincs visszatekerve :)
de vannak 1.6 benzinnel is

pl ez
http://www.hasznalta...ta_corolla_2004
családba nemrég érkezett egy 1.4-es. nagyon szeretik.
a megbízhatóságról meg nem kell beszélnünk úgy hiszem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

és jól lehet alkudni belõle mert egy eladhatatlan 1.4 es automata meg sok a km is:D

automatát nem vettem észre :) de nem erre a konkrét autóra gondoltam, csak ilyenre... há ja 4 év alatt közel 200ezer...legalább nincs visszatekerve :)

de vannak 1.6 benzinnel is

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hát, így 3 hónap távlatából a tapasztalatok a passatról:
1. megérte 3 hónapig vadászni rá. fullos felszerelés, sportülés, zöld fényezés (és zöld bõr!)
2. vételár: 1050000 Ft, most tart kb 2millában, de:
újak a szíjak, görgõk, olajak, szûrõk, féktárcsák és betétek, csomó mozgó elem a futómûben, a gátlók, rugók (sportfutó), két új gyári lámpatest + xenon került bele, vettem egy igen jó alpine fejegységet, alufelni + 4 új pirelli pzero, 2 új kléber téligumi, egy lökhárítófényezés, egy klímagenerál és egy kormánybõrözés van ebben a pénzben.
3. megérte a pénzt, amit eddig beleöltem, mert gond nélkül fut, keveset fogyaszt (6,5-7 között, nyomom neki város-országút kb 50-50%), a sportfutómûnek hála élményszámba mennek a kanyarok, belefér minden vásárolt cucc és 5ember kényelmesen. bringa is urasan elfér benne.
4. ami még kell: egy jó riasztó. egy chip, mert 3 ember felett, illetve megpakolva érezhetõen lomhább lesz. sok kis apróság, de az szõrszálhasogatás(12 év alatt megkopott/megfáradt/letörött mûanyag biszbaszok). egy komplett hifi, ha rámszakad a lottóötös. de akkor vr6 biturbo 4wd lesz, használósnak meg egy új bmw320si vagy sd kell :P

szóval, akinek nagy batár kell és megbízható, az vegyen ilyet nyugodtan. extrás példányokat kintrõl vadásznék, most egy hasonló van itthon, mint az enyém, az 1,450 MFt, de kommerszebb (ezüst színû és sima fekete a bõr benne). gyári futómûvel hajó, iszonyat kényelmes, de a sportfutómûvet is meg lehet szokni, nekem már fel sem tûnik, csak a nagyon durva úthibákon.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
G Astra, Focus1, vagy Octavia. Ha olcsón fenntartható autó kell, akkor ne kísérletezz, szerintem.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

ilyen?

http://www.hasznalta...ta_corolla_2005

0-100ra közel úgy gyorsul mint egy 100 lovas 1.6os benyás, de elõzésnél jóval dinamikusabb, és az számít

és jól lehet alkudni belõle mert egy eladhatatlan 1.4 es automata meg sok a km is:D

69.

==================================================

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ilyen?

http://www.hasznalta...ta_corolla_2005

0-100ra közel úgy gyorsul mint egy 100 lovas 1.6os benyás, de elõzésnél jóval dinamikusabb, és az számít

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

Ilyesmi BMW-ket nem tudnék fenntartani, illetve kísérletezni sem szeretnék vele. Hiába tudom megfizetni az autót, ha utána valami elromlik benne -tudom, sosem romlik el- nekem meg esélyem sincs kifizetni a százezres szervízt.

ok,csak egy ötlet volt:)

69.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ilyesmi BMW-ket nem tudnék fenntartani, illetve kísérletezni sem szeretnék vele. Hiába tudom megfizetni az autót, ha utána valami elromlik benne -tudom, sosem romlik el- nekem meg esélyem sincs kifizetni a százezres szervízt.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
hirtelen most ezt találtam,de ettõl szebb állapotba van sokkal,csak hogy tudd mirõl van szó

69.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Konkrétan egy 2008.04. G Astra-t néztem, garanciával, de 66k km-rel, vagyis mentek vele rendesen az egy év alatt. Nemtom melyik a jobb megoldás, 5 éves autó akár kevesebb km-rel, vagy ez, mert garanciális. 1.4-es ez is, a 90 ló mámorító lehet a 60 után.

kb ennyit megyek én is évente. aki sokat megy, az többet törõdik az autójával. szerintem.

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
ja még valami::D
van egy ismerõsöm aki,ilyen bmw megszállott,hordja be külföldröl õket,de tényleg fanatikus az arc,most hozott egy e36 kombit valós 120ezerrel(szervizkönyves) nagyon nagyon jó állapotban! ülésfütés,dikitklima,gyári cd,és tényleg karcmentes az autó.98as évjárat,de még ujauto szag van benne,hihetetlen ,ja és 316i,ha gondolod adok elérhetõséget

69.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem utalom

szivesen elhasznalnek egy 320d-t peldaul. csak fenntartasilag sztem olcsobban kijon egy astra. [alkatresz arakra gondolok]

focus?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
elsõ szériás
faceliftes

bmw kereskedésbõl az utóbbi

69.

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

halados lesz az. en inkabb vennem a garanciasat. 66ezer km nem olyan sok meg. ha rendesen volt szervizelve meg foleg.

LL junior: itt egy kep hogy mit csinalt a muanyag feketito spray. szerintem tok jo

e46 kombi? miért kell utálni a bömbiket?:)

69.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
halados lesz az. en inkabb vennem a garanciasat. 66ezer km nem olyan sok meg. ha rendesen volt szervizelve meg foleg.

LL junior: itt egy kep hogy mit csinalt a muanyag feketito spray. szerintem tok jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Konkrétan egy 2008.04. G Astra-t néztem, garanciával, de 66k km-rel, vagyis mentek vele rendesen az egy év alatt. Nemtom melyik a jobb megoldás, 5 éves autó akár kevesebb km-rel, vagy ez, mert garanciális. 1.4-es ez is, a 90 ló mámorító lehet a 60 után.

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
g astranak kenyelmetlen az ulese. 2milla korul viszont mar kezdodnek a H astrak 80eze kilometerrel. az sok? 1.6 benzin 100lo mar nem annyira lomha. a mienk 90lovas 1.4 volt es lehetett vele haladni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
mi amikor (nekünk) új autót kerestünk, akkor ilyeneket nézegettünk:
http://www.hasznalta...et_lacetti_2005

nem tudom h mennyire megbízható, majd mingyárt jönnek akik tudják.