Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tam: ez a cucc ez konkrétan fekete festék, vagy mi ja?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Világért semitatkozék , de avensis 2 milláig az bizony nemsoká zsebbenyúlós...
'Durvábbat' nem merek hasonlítan, mert ugyan még papírforma szerint se lehet belekötni pl amit én választotam hasonlót, mégis belekötnek :). Vélemények, elolvassuk/írjuk, kész.

Ja, ezek tuti zsebbenyúlós autók lesznek:
avensis kombi, 2M-ig
1,8 VVTi motorral. Gagyi technika, megbízhatatlan ipari hulladék...
http://www.hasznalta...ta_avensis_2002
És még bõven marad a véletlen hirtelen meghibásodásokra (ami ugye a totojáknál gyakran elõfordul)

Amit linkeltél, egy levedlett flottás autó, amit területi képviselõ vagy ki használt. Megvennéd? Amúgy H, de nem baj.
Lacsetti egyre jó, budapesti taxinak. Olcsó, és nem esik szét, amíg le nem jár a lízing, addig meg kitermeli az árát. Aztán lehet újra cserélni. Ha tényleg vezetted, használtad volna a típust, lehet más volna a véleményed. Ha igen, akkor nem szóltam.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en egy betut nem ertek [mar megint] abbol amit pite ir

nem baj az ha neha teljes mondatokat irunk

masfel millaert mar van 60ezer km korul futott g astra ugyanazzal az 1.6 16V motorral.

a lacsetti 2 milla, nyilvan nem egy kategoria, de azzal mar a h astrat hasonlitottuk, ami viszont egy jobb auto.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De ha már rendületlenül írod, akkor legalább helyesen!

Nyelvtanilag és mondatszerkezetileg egyaránt!

:D

Utcában van 150 lovas avensis és semmi baja.
Olyan autó meg nincs, amelyik nem tud elromlani.
Azért a Toyotákkal nem sok baj van, de a mindenféle okosak boztos jobban tudják...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Magyarországon NINCS 150e+ km-t futott autó! Ha mégis elérné, megáll a számláló, vagy visszafelé kezd mérni. ;)
Az 1,9 cdti alapvetõen 1,9 jtd. Saabokban tid, vagy ttid például. Háromezerig letépi a fejed, aztán mintha falnak menne.

Ha van 2 milla autóra, akkor helyedben néznék Carina E-t, Avensist is.
Vagy 8-10 éves Primera kombi, az sem rossz autó.

Világért semitatkozék , de avensis 2 milláig az bizony nemsoká zsebbenyúlós... A 150le dízelrõl eg kisit utána kéne népeknek olvasni ajánlás elõtt....

Débé,hadd el; ez itt *** nem autó. Ugyanennyiért ugyanilyen idõs g/h astra már igen... g astra vs lacetti...
http://www.hasznalta...opel_astra_2005

'Durvábbat' nem merek hasonlítan, mert ugyan még papírforma szerint se lehet belekötni pl amit én választotam hasonlót, mégis belekötnek :). Vélemények, elolvassuk/írjuk, kész.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg ahoz kepest hogy fullextras belulrol ugy nez ki mint egy kamaz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
lacsetti nubira egykutya...
Azért sokat elmond, hogy ilyen fiatalon a fullextrás kerül ennyibe.
Race, no Rest!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

mi amikor (nekünk) új autót kerestünk, akkor ilyeneket nézegettünk:
http://www.hasznalta...et_lacetti_2005

nem tudom h mennyire megbízható, majd mingyárt jönnek akik tudják.

lehet hogy nem volt egyértelmû de ijlicsnek szántam. vagy annyira f0s hogy figyelembe se vettétek?:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
manta manta nagykiraly! :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Enyémben 149k van. Most mit szóljak? :)
Tökmindegy, amíg nem kezd el durván rohadni, vagy sokba kerülne az életben tartása, addig nem is akarom eladni. Max. egy kombira cserélném el, mert a csomagtér hiányzik egyedül.

Figyelem!

Kezembe került két film, ha valakit érdekelne:
Manta, Manta
Rázós futam
Klasszikusok! :D
Race, no Rest!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Magyarországon NINCS 150e+ km-t futott autó! Ha mégis elérné, megáll a számláló, vagy visszafelé kezd mérni. ;)

Ebben az a szomorú, hogy a miénkben valós a km, DE senki sem hiszi majd el, mert mki gyanakszik. Mert ez ilyen átb@szós ország :/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

.

na b+---az enyém ezt mért nem tudta ? simán mért még 290K fölött is..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

esetleg regebbi mondeo passat a4 stb, de azok 150e km es folotte lesznek,
en ha most vennek akkor H astra 1.9 cdti kombit vennek, lehetoleg a 150lovasat. sportos motor, jol nez ki, es keveset eszik.

Az 1,9 cdti alapvetõen 1,9 jtd. Saabokban tid, vagy ttid például. Háromezerig letépi a fejed, aztán mintha falnak menne.

Ha van 2 milla autóra, akkor helyedben néznék Carina E-t, Avensist is.
Vagy 8-10 éves Primera kombi, az sem rossz autó.
Race, no Rest!

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Nem hiszem,hogy változni fog a véleményem ezzel kapcsolatban,bár eddig még csak 1 saját kocsim volt,de én sosem fogok olyan kocsit venni ,amit nem tudok szeretni:)
tudom hogy fenntartás,meg van akit nem érdekel,csak közlekedési eszköz stb..
most legalább a világválságnak köszönhetõen megvehetem a régi álmomat..egy 123 as mercit:D a legtöbben hülyének néznek,pedig szerintem nagyon jó autó:D

69.

==================================================

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
octaviákkal az a baj, hogy 2milláig szinte csak "rendõrautó" octáviát kapsz...az meg se kívül se belül nem nagy eresztés, és sokan panaszkodna rá, hogy hátul szûkös. ráadásul vagy a tetü lomha 1.6ossal van, vagy az epic fail 1.4essel...gondolom 1.8T már sok lenne. viszont 105lovas dízel már jó lehet.
de én akkor már inkább focusosnék

jah, nálunk fûtõradiátor kilyukadása okozta a múltkori gubancot. cseréltük új gyárira. most no problemo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja telleg meg octaviak is akadnak. meg van golf 4 tdi is, igaz abbol nem akkora a valasztek mint astrabol vagy focusbol

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

2.0M -ig mit ajánlotok? Kombinak kell lennie és emberileg fenntarthatónak, 10 éves garázsban tartott, nem dohányzó, hölgy tulajdonostól 10 éves BMW/Audi/Mercedes kilõve, Volvo V70 a nagy szerelem, de félek, hogy nem tudnám fenntartani. Astra Classic II? Japánok?

Jelenleg Astra F kombi van, diesel, ami a legjobban zavar benne az az erõtlensége, nyilván nem kell nekem 200 hp, de annyi igen, hogy tudjak vele elõzni biztonsággal és nem kell 20 percet mennem egy kamion mögött. Türelmes vagyok és inkább megyek mögötte, mint kockáztassak, de na. :) Kell bele lufi, légkondi, abs, de ezek úgyis minden 5 év körüli autóban benne vannak. Benya/dízel mindegy, kézi váltó alap.

Az 1,4 90 astra nem megy rosszul, a 60/75ös vackokhoz képest ég és föld.

Octaviaban itt még fõleg az öreg van, ami elég sivár, és benzinesek vérszegények, de elmegy ha tetszik.

I-es fóka széria végérõl bõséges felszereltségggel belefér, csak az 1,6/1,8 benyát tudnám nyugodt szívvel ajánlani; de utóbbit simán. Ketetsek elejéhez drágább az alaktrész és többek szerint (sztem is) szarabbul összerakott autó lett a kettes.

Ha vonz a 7 személy/üvegtetõ/jó(sportos és még relatívkényelmes) futómû akkor 2003 utáni 307 SW-ket is meglehet nézni, 1,6b/1,6HDi/2,0 HDi régi 110LE is jó cucc; utóbbi elõnye 1,6oshoz képest hogy nincs kettõs tömegû lendkerék, fap meg változó geós turbó (igaz, a 92 lovas 1,6ban sem). Vigyázat, a Breakban üvegtetõ hiánya mellett a hátsó ülések sem különállók hanem hagyományos kombis üléspad van! 2003 elöttiket inkább kerülném, elég nagy a szórás megbízhatóságban.

Ha szeretsz ellátni a többeiek fölött és nem a padlón ülni,sûrûbben jönne jól 1-2-3 ülés kikapása és nincs hosszú garázshelyed akkor Zafira/Picasso is képbecsúszhat, ha érdekel írok még róla, itt sokan lehúzzák õket kapásból - holott sokan imádják az egyterûeket terelgetni. Soxor 5 személy esetén Picasso, néha 5+ személy esetén Zafira felé billeny mérelg nyelve, megbízhatóságban a tojás jobb helyen van kicsit.

Japó/olasz ugyanúgy fenntartás miatt esik ki; max a corollákból vmi, bár ritka bennük a nem viszatekert.

szerk: 156 felejtõs és mûkombi. G Astra és I fóka közül utóbbit venném, fõleg az 1,8assal. G Astra kissé ingerszegény és hát nem a megbízahtóság mintaképe sem egy normálisan felszerelt pláne; igaz, rossznak sem mondható. Fóka bartáságosabb, ergonómikusabb, kényelmesebb és halkabb éspicit megbízhatóbb szerintem, astra mellett csak a 90lovas moci szól. Jah, a késeiI-es fókusznál a hátsó dob roszdahajlama is elmúlt már. Másik, városi legendák mellett népítélet hibáit jegyzeteld, a többi nem lényeg onnan; meg hibastatisztikák. Aztán meg körbenézhetsz a nem vészes tipusok között hogy melyiket miylen jó használni, vezetni, stb. Ez sem elaprózandó szerintem, sokan elsõ 1-2 autónál ezt elfelejtik nézni!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olvasss totalcar nepitelet-et, de csak a rossz velemenyeket, a jo az nem szamit. az ugyis elvakult opel vagy ford hivo. viszont a negativ velemenyekbol kijon hogy milyen hibai lehetnek ami tobb mindenkinel elofordult.

irtak a g astrarol hogy kenyelmetlen az ulese, ez szerintem is igaz. a caddy-hez kepest kinpad. ki vegulis lehet birni, igaz masfel oranal tobbet meg nem vezettem egyhuzamban, szal nemtom. en majd megveszem bele a gsi vagy az sxi uleseit, azok elvileg sokkal jobbak. bontobol nem tul draga. otthon nem hiszem hogy tul sok sxi maszkal, de egy utananezest meger.

probakort ha tudsz, akkor intezz aztan meglatod hogy melyiknek olyan a belseje amivel egyutt tudsz elni. vegulis azt fogod latni ugyis egyfolytaban.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Lassan már csak Astra - Focus duo van, illetve a H Astrat én is nagyon nézem, de nem fér bele a keretbe. Passat/A4, stb. kényelmét el tudnám viselni, de szükségem igazából nincs rá, a költségei meg nagyon nyögõsek lennének.

Alfa 156 SW is nagyon tetszik, de ahogy mondod, olaszt és franciát nem szeretnék.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vegul ugyis te is eljutsz majd a golf - astra - focus triumviratushoz. [amig nem jot pite hogy nubira...]

japanok jok, de dragabbak [ugyanazzal a motorral/evjarat/futott km] olaszt franciat meg sztem te sem akarsz

esetleg regebbi mondeo passat a4 stb, de azok 150e km es folotte lesznek, nagy motorral. ha extra hely kell meg kenyelem akkor oke, de fenntartas, fogyasztas teren nem hiszem hogy labdaba rugnak egy also kozepkategorias par eves 50-60ezret futott autoval. szerintem.

en ha most vennek akkor H astra 1.9 cdti kombit vennek, lehetoleg a 150lovasat. sportos motor, jol nez ki, es keveset eszik. arban viszont nem jon ki 2 misibol szal nalad ez sztem kiesik.

RAUH-Welt
B E G R I F F