sztem astra szedán.nem hinném, hogy insigniaból lesz még egy 5 ajtós ismeg sose lattam ilyet eloben
ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom. vezetes kozben nem tudok tul jo kepeket csinalni
Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. július 01. - 11:20

Írta 2009. július 01. - 11:08

ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom. vezetes kozben nem tudok tul jo kepeket csinalni

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. július 01. - 10:25

Írta 2009. július 01. - 04:13

http://totalcar.hu/m...ika/avultatas!2
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. június 29. - 23:01

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. június 29. - 22:42

milyenen ?Gondolkodom egy ilyenen. Szerintetek?
:D;) vagy kérdezzem, Pitét?
pont semmi link vagy ilesmi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. június 29. - 22:31

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. június 29. - 22:07

ja csak a shell meg a mol jobban odafigyel(t) az üzemltetõkremert nem a markatol fugg nagy mertekben hanem az uzemeltetotol.
omv-s kút tulajt ismertem az megvette még a trafóolajat, meg a lakkbenzint is ha az volt olcsón
ettõl persze a nagy többséggel nyilván nincs gond ott se
meg ahogy kinéz a bcsaba hmezõvhely közt vhol (47-es út ?) található egyik shell kút, na az is vicces....
Írta 2009. június 29. - 21:52

biztos megzavartuk valamiben, de akkor is...
omv-t csak ha muszáj. a pug-ok kopognak tõle, a volvo meg bõ 2 literrel többet fogyaszt belõle...de haverom is úgy van, hogy tankol ilyen teszkós meg lukoil benzint, jó az a régi puntójába. a vicces az, hogy átlagfogyasztásra kb ugyanannyi jön ki, mint nekem a 406-ban shell benzinnel. pedig ebben 2x annyi ló van, és vagy két súlycsoporttal nehezebb...
shell-teszkós benzinnel valakinek tapasztalat? az a gond, hogy nem olcsóbb, csak 1-2 forinttal litere - az egy tanknál 120 forint. az meg pont annyi benzin, amivel elmegyek odáig meg vissza innen a kúttól.
Írta 2009. június 29. - 18:54

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. június 29. - 18:41

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 29. - 18:19

Írta 2009. június 29. - 10:35

Írta 2009. június 29. - 00:58

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. június 29. - 00:19

õemfau jön be most leginkább, érdekes módon gázolajban is ezt mondja kollega
Írta 2009. június 28. - 20:47

Írta 2009. június 28. - 20:01

az irodájuk az aradi utcai megállónál van. az oktatók meg a virágpiacnál, és ott is van a rutinpálya - nem tudom, meddig szoktak ott bohóckodni, de ha olyan fél10 után lemész valamelyik szülõddel, és azt mondjátok, hogy gokartozni jöttetek, akkor nem szoktak sokat kekeckedni, és aztán simán lehet gyakorolni a rutinpályán, ha szüleid odaadják a kocsit.

gyakorlati oktatás meg Budaörs, Törökbálint, Gazdagrét, Õrmezõ, esetleg a Savoya Park fele, de ez oktatótól függ. meg itt az M1-M7 bevezetõje is, de ez nem jellemzõ..
van még a csigavér, aki virágpiacos, valami tigris tanoda, meg még ilyen kisebb iskolák - de a mazsola akit tud oktatót, azt megpróbálja megszerezni itt Budaörsön.
nálunk 2 embert tudok, aki máshol volt (valami ismerõs cége, meg a csigavér), mint a mazsolában, és a 36 fõs osztályból 30nak van jogsija. tény, hogy buknak, de azt nyilván te is belátod, hogy több ember esetén több bukásról hallhatsz...

de amúgy meg annyi, hogy ki kell kapcsolni azt, ha az oktató egy f*sz (nyilván amikor a csajoknak szól be, az azért más), és _odafigyelni_ - én jobban lefáradtam egy 2*50 perces vezetésórán agyban, mint a suliban bármikor.
Írta 2009. június 28. - 19:59

Csak az volt a legnagyobb baja, hogy visszakellet adni

Akra kipufogó volt rajta, egy állat masina. A kanyargós/szerpentines utakon a szuppersport masináknak kussolniuk kellet. Amikor kivilágitott náluk a féklámpa, és akkor váltottam vissza a kanyar elött.
Nagyon jó az Antihopping kuplung, könnyen meglehet szokni....
nemtudtam koncentráli a bringázás közben, mert nagyon kelle ez a 690-es.
De mivel kirakna az asszony el kell felejtenem.
Írta 2009. június 28. - 19:46

DéBé: én a mazsolánál tanultam, Fejszés Zoltánnál. õ anno azt mondta, hogy tavasztól már nem akar oktatni, elég sok stressz így is az irodák dolgainak rendezése, felújítása, stb...(õ az iskolaigazgató). igazából nem volt velük bajom, a kresz-t jól magyarázta az oktató, a Zoli meg arc...csigavérnél is voltak páran tõlünk, õk is normálisak.
igazából árban közelítõleg ugyanarra jön ki szinte mindegyik autós iskola. az oktatók felõl érdemes kérdezgetni - el kell tûrni, hogy némelyik egy nagy fð$fej, csak ne az legyen, hogy az 50 perces óra 25 perces, meg hogy csak Budaörsön vezetsz...a mazsolánál meg több oktató van, több kocsi, szóval csak találsz neked megfelelõt. (kis autón tanulj szerintem.)
ha meg nem tûrõd jól az oktatókat, akkor menj le a virágpiachoz, aztán kérdezgesd ott ki a többi embert, aki mazsolás kocsiból száll ki, hogy hát ez az oktató milyen szerintük. rendszámot felír, ha nem szimpi, aztán akkor már tudsz válogatni...csak ez ugye idõigényes.
A Mazsola van a virágpiacnál? Azt hallottam h ott sokszor húzzák meg az embert, viszont olcsó. De elõny h elvileg a tanpálya is ott van nem? És nem kell kimenni mucsaröcsögére(bátyám vmi drága szarba tanult, és v 1, 1.5óra busszal a tanpálya, viszont átment elsõre:D)
Vezetés már naggyából megy(parkolás, emelkedõn indulás, utánfutóval is szórakoztam már) de azér nem akarok egybõl egy ien Skoda Superb-el, mer láttam itt olyat is:)
Írta 2009. június 28. - 18:50

ez már mester képzés 4 félévig, mindent megtanítanak az alapoktól. részletesen leírták a tájékoztatóban, hogy melyik félévben milyen tárgyakat oktatnak, de nem keltette fel az érdeklõdésem. aki itt végez annak tuti lesz melója vagy gyõrben, vagy ingolstadtban.
de ez már itt erõs off.