Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

meg sose lattam ilyet eloben

ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom. vezetes kozben nem tudok tul jo kepeket csinalni :)

sztem astra szedán.nem hinném, hogy insigniaból lesz még egy 5 ajtós is

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg sose lattam ilyet eloben

ket nemet rendszamu vectra kozott ment ez a 3 lematricazott valami. insignianak tunnek, de nemtom. vezetes kozben nem tudok tul jo kepeket csinalni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
vajon itthon is kapható lesz majd? :chin:

http://totalcar.hu/m...9.07.01.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
"A gondolatmenet, hogy valamit olyanra terveznek, hogy mielõbb elromoljon, több sebbõl is vérzik"
http://totalcar.hu/m...ika/avultatas!2

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hmm lehet fáradt vagyok...
http://karvolt.blog....lel_hajtott_led
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Gondolkodom egy ilyenen. Szerintetek? :D:D;) vagy kérdezzem, Pitét?

milyenen ?

pont semmi link vagy ilesmi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Gondolkodom egy ilyenen. Szerintetek? :D:D;) vagy kérdezzem, Pitét?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mert nem a markatol fugg nagy mertekben hanem az uzemeltetotol.

ja csak a shell meg a mol jobban odafigyel(t) az üzemltetõkre

omv-s kút tulajt ismertem az megvette még a trafóolajat, meg a lakkbenzint is ha az volt olcsón

ettõl persze a nagy többséggel nyilván nincs gond ott se

meg ahogy kinéz a bcsaba hmezõvhely közt vhol (47-es út ?) található egyik shell kút, na az is vicces....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mi is a shell-t preferáljuk, már egy szép összeget itt hagytunk a kútnál. szombat este meg haverral odamentünk (eredetileg csak egy doboz cigi kellett a srácnak), aztán eszébe jut, hogy akkor már meg is tankol. egy tizest beletankolt a kocsiba, de bent sehol senki. azért bemegyünk, elvagyunk, még egy rekesz sört is kivihettünk volna..aztán megunuk, nekiállunk fütyörészni, hátha...pénztároscsaj csapzottan jön ki hátulról, és kib*szottul fel van háborodva, hogy mi az, hogy 10 ezer forintot hagyunk ott, és még egy doboz cigi is kell, és ez mi a pics*ért nem nap közben jut eszünkbe, hogy tankoljunk meg cigit vegyünk.

biztos megzavartuk valamiben, de akkor is...

omv-t csak ha muszáj. a pug-ok kopognak tõle, a volvo meg bõ 2 literrel többet fogyaszt belõle...de haverom is úgy van, hogy tankol ilyen teszkós meg lukoil benzint, jó az a régi puntójába. a vicces az, hogy átlagfogyasztásra kb ugyanannyi jön ki, mint nekem a 406-ban shell benzinnel. pedig ebben 2x annyi ló van, és vagy két súlycsoporttal nehezebb...

shell-teszkós benzinnel valakinek tapasztalat? az a gond, hogy nem olcsóbb, csak 1-2 forinttal litere - az egy tanknál 120 forint. az meg pont annyi benzin, amivel elmegyek odáig meg vissza innen a kúttól.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mert nem a markatol fugg nagy mertekben hanem az uzemeltetotol.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
15 ezret mentem mol-al, most omv kártáym van, 15 ezer után azt mondom nincs különbség.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én má rég csak kagylós meg mol

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
én shellnél nyomom. omv meg lukoil egyszer volt, mindkettõnél a szükség hozta, nálam az omv volt gázabb. lukoillal elég jó fogyasztás jött ki, omv plusz egy liter és nem is ment. shell bevált, ahova én járok, az elég olcsó kút itt a városban.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hol van Pite?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lukoil fos
õemfau jön be most leginkább, érdekes módon gázolajban is ezt mondja kollega

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Világos, köszi az eligazítást. Majd bemegyünk a napokba akkor az irodájukba

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
DéBé: nem rég linkeltem egy cikket az origoról. ott is leírták a szakértõk is, hogy alapvetõen olyan, hogy 100 ezer alatt kijön egy B-s tanfolyam, nincs. olyan 110-120 ezer forint az az ár, ahol már nem kell attól aggódnod, hogy a 10 oktatóból 9 lehúz...

az irodájuk az aradi utcai megállónál van. az oktatók meg a virágpiacnál, és ott is van a rutinpálya - nem tudom, meddig szoktak ott bohóckodni, de ha olyan fél10 után lemész valamelyik szülõddel, és azt mondjátok, hogy gokartozni jöttetek, akkor nem szoktak sokat kekeckedni, és aztán simán lehet gyakorolni a rutinpályán, ha szüleid odaadják a kocsit. ;)

gyakorlati oktatás meg Budaörs, Törökbálint, Gazdagrét, Õrmezõ, esetleg a Savoya Park fele, de ez oktatótól függ. meg itt az M1-M7 bevezetõje is, de ez nem jellemzõ..

van még a csigavér, aki virágpiacos, valami tigris tanoda, meg még ilyen kisebb iskolák - de a mazsola akit tud oktatót, azt megpróbálja megszerezni itt Budaörsön.

nálunk 2 embert tudok, aki máshol volt (valami ismerõs cége, meg a csigavér), mint a mazsolában, és a 36 fõs osztályból 30nak van jogsija. tény, hogy buknak, de azt nyilván te is belátod, hogy több ember esetén több bukásról hallhatsz...:) azt meg, hogy fizess, a második-harmadik bukás után felajánlják, és direkt olyan vizsgbiztoshoz is kérik magukat az oktatók...

de amúgy meg annyi, hogy ki kell kapcsolni azt, ha az oktató egy f*sz (nyilván amikor a csajoknak szól be, az azért más), és _odafigyelni_ - én jobban lefáradtam egy 2*50 perces vezetésórán agyban, mint a suliban bármikor.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ma ezt a masinát sikerült kezelnem
Feltöltött kép

Csak az volt a legnagyobb baja, hogy visszakellet adni :D
Akra kipufogó volt rajta, egy állat masina. A kanyargós/szerpentines utakon a szuppersport masináknak kussolniuk kellet. Amikor kivilágitott náluk a féklámpa, és akkor váltottam vissza a kanyar elött.
Nagyon jó az Antihopping kuplung, könnyen meglehet szokni....

nemtudtam koncentráli a bringázás közben, mert nagyon kelle ez a 690-es.

De mivel kirakna az asszony el kell felejtenem.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

DéBé: én a mazsolánál tanultam, Fejszés Zoltánnál. õ anno azt mondta, hogy tavasztól már nem akar oktatni, elég sok stressz így is az irodák dolgainak rendezése, felújítása, stb...(õ az iskolaigazgató). igazából nem volt velük bajom, a kresz-t jól magyarázta az oktató, a Zoli meg arc...csigavérnél is voltak páran tõlünk, õk is normálisak.

igazából árban közelítõleg ugyanarra jön ki szinte mindegyik autós iskola. az oktatók felõl érdemes kérdezgetni - el kell tûrni, hogy némelyik egy nagy fð$fej, csak ne az legyen, hogy az 50 perces óra 25 perces, meg hogy csak Budaörsön vezetsz...a mazsolánál meg több oktató van, több kocsi, szóval csak találsz neked megfelelõt. (kis autón tanulj szerintem.)

ha meg nem tûrõd jól az oktatókat, akkor menj le a virágpiachoz, aztán kérdezgesd ott ki a többi embert, aki mazsolás kocsiból száll ki, hogy hát ez az oktató milyen szerintük. rendszámot felír, ha nem szimpi, aztán akkor már tudsz válogatni...csak ez ugye idõigényes.

A Mazsola van a virágpiacnál? Azt hallottam h ott sokszor húzzák meg az embert, viszont olcsó. De elõny h elvileg a tanpálya is ott van nem? És nem kell kimenni mucsaröcsögére(bátyám vmi drága szarba tanult, és v 1, 1.5óra busszal a tanpálya, viszont átment elsõre:D)
Vezetés már naggyából megy(parkolás, emelkedõn indulás, utánfutóval is szórakoztam már) de azér nem akarok egybõl egy ien Skoda Superb-el, mer láttam itt olyat is:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak bsc-s mérnök képzés.
ez már mester képzés 4 félévig, mindent megtanítanak az alapoktól. részletesen leírták a tájékoztatóban, hogy melyik félévben milyen tárgyakat oktatnak, de nem keltette fel az érdeklõdésem. aki itt végez annak tuti lesz melója vagy gyõrben, vagy ingolstadtban.
de ez már itt erõs off.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)