Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Meg az egyetlen autó a kategóriájában, ami a 4. generáció ugyan arra az alvázra és igaziból mindig csak ráncfelvarrnak pár pofonnal, hogy legyen kis ív-módosítás, meg lámpa csere.

azért ez rohadtul nem igaz. ez az elõzõ generációra jellemzõ inkább.

itt egy teszt ha már szóba jött:

http://totalcar.hu/t..._lecke_feladva/

nekem kifejezetten tetszik a hátulja, meg az egész autó nagyon bejön, fõleg mióta élõben is láttam. amúgy ilyen pici autót sose vennék, ennyiért nagyobbat használtba.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem, mert a mostani, az egy led utánzattal díszített kínai verzió. :D

De kb ez után kellett volna valami drasztikus váltás.
Ehelyett a mostani a 3. ulyan olyan generáció.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es ennek is ugyanolyan kocka hatso lampaja van mint a mostaninak ami neked nem tetszik :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem meg lehet, hogy akkor már inkább picivel a tanulmány, bár egyik sem illik hozzá.
De ami jelenleg van rajta, az kritikán aluli.
Sztem.

Meg az egyetlen autó a kategóriájában, ami a 4. generáció ugyan arra az alvázra és igaziból mindig csak ráncfelvarrnak pár pofonnal, hogy legyen kis ív-módosítás, meg lámpa csere.
Nezzünk megy egy Corsa-t, vagy bármi mást.
Sztem kezd unalamas lenni.
Az utolsó legszebb a kereklámpás elõtti magas egyenes lámpás volt.

Ez:
Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ahogy nezem a tanulmanyon meg ilyen volt

Feltöltött kép

aztan vegul ez lett belole

Feltöltött kép

szerintem nem olyan gaz. a masik egy az egybe Seat. nyilvan nem akartak tul nagy hasonlosagot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

uj polot most nezem. de rohadt jol nez ki :spoko:

Nézted a hátsó lámpát is?
Borzalom.
A többi adja a bankot, de hogy azt hogy tehettek rá hátra, nem tudom.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah, de olyan van itt is
meg igazabol tudok egybol is venni ott csak nemtom meddig.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
lor,

ha erre jársz, küldtem egy pm-et a múltkori kérdésedre, nézz rá!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ma nézegettem a lámpában egy golf kombit hátulról
nagyon bejövõs, olyan "kispassat" érzés, de hullakomoly a hangulat

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
uj polot most nezem. de rohadt jol nez ki :spoko:

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Jaa, Astra csomagterét nem tudtam

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
495Liter a csomagtere, a mostani autom egy kategoriaval kisebb es 480Liter.

szal ez nem volna tul nagy elorelepes. a c-max meg a vectra 550Liter.

amugy semmi bajom a volkswagennel, sot imadnam, de inkabb csak a Touran felelne meg, ami viszont meg uj, igy dragak a hasznaltak is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Esetleg Volkswagen?
http://www.hasznalta...gen_passat_1998
http://www.hasznalta...gen_passat_2002
http://www.hasznalta...gen_passat_2001
http://www.hasznalta...gen_passat_2002

vagy népautó nem játszik?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem mondhatnam. csak szeretnek egy ujabbat/szebbet :) meg nagyobb csomagter se lenne hatrany

ez majd valmikor jovo februar/marcius korul lesz esedekes, addig semmikeppen. csak mar nezelodok, felmerem a terepet. eddig a vectra 1.9ctdi meg a focus c-max 1.6 tdci [elso szerias] volt a nyero, de most mar felek toluk :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
tam!

mi a baj az astrával, sokat eszik?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

a letezo legrondabb auto a vilagon. marmint a yaris verso. az uj szep lesz, de a jelenlegi az valami fortelem ocsmany

nekem tetszik csak kicsi

igaz nekem a régi multipla is tetszett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a letezo legrondabb auto a vilagon. marmint a yaris verso. az uj szep lesz, de a jelenlegi az valami fortelem ocsmany

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

csak mert akkor ilyen szerencsetleneknek mint en akinek nagyon fontos a fogyasztas, mit kell venni? a kozos nyomocsoves dizelek lennenek ugyebar jok, mert alig van etvagy, de nyomatek boven. ami annyira nem fontos, de tetszene arcomnak :) csak mindenki azt mondja nem szabad beleugrani hasznaltan mert gatyad ramegy ha bedobja a turcsit.

3-4 max 5 eves korig 70-80ezer futott km alatt. ami keveset eszik es tagas. also-kozep / kozepkategorias kombi vagy kicsi egyteru. [parkolnom kell Londonban]

es nem francia. vagy olasz. vagy daewoo nubira.

yaris verso, mini 1terû :)
de corollából ua nem pici
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak mert akkor ilyen szerencsetleneknek mint en akinek nagyon fontos a fogyasztas, mit kell venni? a kozos nyomocsoves dizelek lennenek ugyebar jok, mert alig van etvagy, de nyomatek boven. ami annyira nem fontos, de tetszene arcomnak :) csak mindenki azt mondja nem szabad beleugrani hasznaltan mert gatyad ramegy ha bedobja a turcsit.

3-4 max 5 eves korig 70-80ezer futott km alatt. ami keveset eszik es tagas. also-kozep / kozepkategorias kombi vagy kicsi egyteru. [parkolnom kell Londonban]

es nem francia. vagy olasz. vagy daewoo nubira.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

a gyártók a saját tesztsofõrjeikkel tesztelnek, akik tudják hogy vezessék az adott modellt, hogy a legjobb fogyasztás jöjjön ki.

a fogyasztás ugyanugy mérik minden autonál. városi szakasz megadott mennyiségü gyorsítás, fékezés, alacsonyabb és magasabb sebességtartományban mendegélés. kéziváltonál megvan hogy mely sebességeknél kapcsolnak fel le stb. (50nél teszik 4esbe, 30nál asszem 3as...) pörgetésrõl általában szo nincs. 3000-3200felé sztem semilyen körülmény között nem pörög. országut is tartalmaz vmennyi gyorsítást lassítást stb.
DE a lényeg hogy alacsony fogyasztást bõvel el lehet érni benzinesekkel is pl. de akkor tényleg lassan kell menni. / típusfüggõek, hogy lassan keveset eszik vagy többet illetve pörgetve használva sem eszik sokkal többet. audi nagy dízelei zabálnak, passat egyik dízele alig eszik (12) ha nyomják másiké 30at is eltüntet lapadlozva / másik, hogy: a mérés tesztpadon történik. nyitott motorháztetõvel, nem forgo kormánnyal, esetleg nem forgo hátsó kerekekkel...klíma lámpa...minden fogyaszto nélkül. az autó "tudja" hogy most mérés van. ilyenkor lehet lomhának érezni egyes modelleket, meg mondani hogy nem huz ugy mint egy 200lovastol elvárom. mert 2000nél még alig van károsanyagkibocsájtás és alacsony a fogyasztás. hameg nyomod majd ugy fog meni egy 200 lovas. csak majd 6 helyett 15öt eszik és kormol ha nincs rajta szûrõ.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]