Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

"Relativ Schwach bei Nässe" pedig gondolom azt jelenti hogy vizen nem tul fajin.

Arra felétek nekem fõleg az lenne a szempont, hogy vizes úton is fajin legyen.
Úgy hírlik arrafelé néha esik az esõ!:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hmm adac tesztet megsasoljuk

ahol azt irjak a Ventus Prime-ra hogy "bedingt Empfehlenswert" ami ha jol gondolom akkor feltetelesen ajanlott. ami nem tul jo tekintve hogy volt ajanlott es kulonosen ajanlott kategoria is.

"Relativ Schwach bei Nässe" pedig gondolom azt jelenti hogy vizen nem tul fajin.

mindegy meg van egy honapom hogy eldontsem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
kumho is jó szokott szerepelni.

én télibe azért vettem hankook-ot, mert különösen ajánlott minõsítése volt adac teszten.

nyáriba meg a ventus prime tesztgyõztes volt egyik évben.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.tirerack.com/index.jsp

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A Hankook sok teszten jól-nagyon jól szerepelt, a gumisok szerint picit gyorsabban kopik. Ennyi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Feltöltött kép

lehet lesz egy szett ilyenem. 16os. kellene ra 195/50 gumi, es olyan opciok vannak hogy

Falken ZE912
Kumho KH17
Hankook Ventus Prime K105
Hankook Optimo K415

ez mind hulladek? persze conti sport contact kellene vagy egyeb jofele, de annyit nem adok erte. viszont kinai sz@rt se akarok

azt irjak hogy ez a Hankook K105 egy csomo VW [golfok es passatok] gyari gumija. akkor annyira rossz nem lehet igaz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

tegnap kelenföldön kóboroltam és láttam egy ford focus rs-t. narancssárga szép felnivel, szépen tisztára mosva, igen kellemes látvány volt a gázmûvek szürkeségben.

Talán Flex-é volt, a fordfocus.hu "házigazdájáé.
http://href.hu/x/b7hp

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
14, 18, 23, az ami nekem tetsz

28-29 es 30-31 nemtom ugyanaz a gazda-e, de azok is nagyon ot vannak a szeren

meg hat az 51. mondjuk az nem kimondottan garazs, de a szinek nagyon szepek egyutt

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nézegettem ezeket a garázsos képeket, hát van akinek tényleg jutott ízlésbõl meg pénzbõl is egyszerre...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
:scared:

http://belsoseg.blog...hadd_csattogjon

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

egy hiányzott azért: rocsi és a "parasztok" :D

nakabbe :)

és itt egy parasztos:
http://www.vwh.hu/ha...CFZaGzAodeVnh7w

tényleg amarok lett. nekem a robust név jobban tetszett. de mér nem mondják már meg,hogy milyen hajtással lesz?? azt már tudom, hogy 160 Le és 380 nm a teljesítmény, de a hajtás fontosabb.

opp, mégis van:
A kategóriájában a legnagyobb, 2,52 négyzetméteres platója 1,15 tonnával terhelhetõ, de akár 2,8 tonnás utánfutót is vontathat. Lesz fapados, csak hátsókerék-hajtású, kapcsolható 4x4-es és aszfaltra szánt, ebben a kategóriában kuriózumnak számító, állandó összkerekes változata is. Ez utóbbinál a Torsen differenciálmû alaphelyzetben 40:60 arányban osztja el a nyomatékot az elsõ és hátsó tengely között. Felárért rendelhetõ hozzá elektronikus hátsó differenciálzár, terepes ABS, lejtmenetvezérlõ (Hill Descent Control), visszacsúszásgátló (Hill Hold Assist) és ESP is.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
más kérdés, hogy a narancs egy st. de az se szar. kéne.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Egy ismerõsöm is vett egyet fehérben,fekete szárnyal+diffuzorral, nézegettem már párszor kívül-belül.
Nagyon csalós, mert képen nem mutat valami sokat, de élõben közelrõl sokkal durvábban néz ki.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
miskolcon is hajtanak idonkent egyet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
tegnap kelenföldön kóboroltam és láttam egy ford focus rs-t. narancssárga szép felnivel, szépen tisztára mosva, igen kellemes látvány volt a gázmûvek szürkeségben. a képet nem én csináltam :D viszont ez valamennyire visszadja az élményt.
http://www.caranddri...09_9_zoomed.jpg

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
http://totalcar.hu/m...obuzi_eleteben/

tud ez a Robi ha akar :)

tökjól lejön belõle, hogy milyen egyszerû egy állat az ember, ha autókról van szó.

egy hiányzott azért: rocsi és a "parasztok" :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ilyenbõl érdemes utángyártottat venni? mer én tartok tõle, h esetleg nem lesz pontos...

http://www.cromax.hu...090&katnev=Jobb

még a cliomhoz vettem az unixnál küszöböt utángyártottban, az valami elrontott darab volt, mert tökéletesen stimmelt, és szépen kidolgozottat sikerült megcsípni. Még az unixba is mondták, hogy ritka az ilyen...

egyértelmûen bontottat keressél!
teszvesz, vatera, racingbazar, duen, autosszaki.hu
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem most hozta a futar az uj tukromet, ez is utangyartott, viszont egesz pofasnak tunik. mondjuk a puding probaja a fitting, majd kiderul hogy felrakas utan is ugy gondolom-e hogy jo vasart csinaltam :)

autosboltban £77 lett volna, bar abban se vagyok biztos hogy gyari GM, ez meg volt £35 postaval.

de vettem emblema nelkuli hutoracsot £19-ert, nem passzol, helyette lett volna irmscher vagy OPC £50-60 korul [ebayrol]. kis faragassal jo lesz az, de a markas vagy OE biztos gond nelkul felpattan.

mondjuk ez olyan dolog is, hogy a kasztni elemet valszeg szakember fogja feltenni, es o meg latott mar gondolom vad dolgokat, aztan valahogy majd megoldja. van szerszamja meg rutinja hozza. nem az a kategoria mintha pistike megveszi a lexus optik lampaburat a puntora es egy csavarhuzobol all a szerszamkeszlet. na ott szopi van ha nem illeszkedik.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát nekem gyanúsan olcsónak tûnt, azért is kérdeztem. de körbenézek, hátha találok bontottat.

azért megkérdem a cromaxosokat is errõl az utángyártottról, hogy milyen. korrektek szoknak lenni.

neten meg mindenhol csak utángyártottat találtam.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Meg kell kérdezni, hogy kik gyártották után. :)
Sokszor jobb, mint az eredeti. Bár ez nem feltétlen a karosszériaelemekre igaz.