Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

egy elõnyt azért tudok mondani a sedanhoz, ha nyitva van, télen nem jön be a hideg a hátul ülõkre.

meg ha tele van pakolva az nem latszik. ami vegulis kombiban sem, de ha el van huzva a csomagter rolo akkor mar sejthetik hogy van benne valami.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

csak az nem tul jellemzo az also-kozepkategorias szegmensben sajna

hát ez az, pedig nekem pont a liftback jön be a legjobban. az egyetlen kivétel ebben a kategóriában az octvia, azt vszínûleg 5 ajtósba venném.

többi gyártó is csinálhatna alsó-közepes méretû kocsijaiból octaviához hasonló méretû 5 ajtóst.

superb királyság

egy elõnyt azért tudok mondani a sedanhoz, ha nyitva van, télen nem jön be a hideg a hátul ülõkre.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
És aztán kijött a Superb bekavarni. :)
Meg újra van 2-ajtós sedan is, kupénak azért nem hívnám.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugy hogy csa azt szamoljak ajtonak amiben van uveg.

aminek igy nyilik a hatulja az csak csomagterfedel

Feltöltött kép

pl mondeo 4 ajtos [ezeken altalaban nincs hatso ablaktorlo]

Feltöltött kép

5ajtos

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Sosenem értettem, h van 4 ajtós autó, vannak ugye a 3ajtósok meg az 5 ajtósok, de a 4, hogy a viharba jön ki? :D:D
"Minden hülyeség" by Tomidny

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

anno Te írtad, hogy bemértek Gyulafirtótón, ugye? :P

igen, de az apám fusion-jával történt, és siettünk a palotai pályabejárásra:)

@Tam
szerettem a trabit, jól gyorsult. 50ig:D ha 5sebesség, és kombi lett volna, kb nem adtam volna el. 130 volt a max amit kilehetett ordítani szegénybõl. egyikünk sem szerette.. viszont 80-90 körül egész normálisan viselkedett. egy tankkal Hódmezõvásárhely-Szeged-Dunaföldvár-Veszprém utat megjártuk, 3ember, kolis csomagok(rántotthús, tisztaruha, pálinka).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sedan a 4ajtos nyilvan
hatchback a csapotthatu 5ajtos pl fauve golf
liftback meg az 5ajtos de nem csapott seggu pl avensis mondeo octavia stb

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
melyik forma mit jelent?

az en verdamba hatso ulesre befert egy bazi nagy mosogep a mult heten.
/bekotottem es akkor nem bantottuk egymast/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak az nem tul jellemzo az also-kozepkategorias szegmensben sajna

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Sedan vs. Hatchback problémára találták ki már jó régen a Liftback formát.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ezt a sedan mániát én sem értem. azon túl, h nekem maga a forma sem jön be az egész teljesen kihasználhatatlan és pakolhatatlan csomagteret tesz lehetõvé. a legnagyobb parasztvakítás meg a thalia, logan, aveo és társai. de a népek simán bedõlne a katalógusban látott litereknek. kb olyan mint mikor a papa azé vesz dízelt +500 rongyér, mer kevesebbet zabál, de arra már nem gondol, h 5000km-t megy egy évbe...
ha nagy csomagtartó kell kombit veszek, ha meg nem, akkor ott az 5 ajtós. simán haza viszek benne a mosógépet. sedannal meg fújhatod.

ennyi. akiknek viszont tetszik a 4ajtos forma azok kitalalnak hozza egy olyan ideologiat hogy az a legpraktikusabb es kesz :)

amugy ha nem viszel heti rendszeresseggel hutot/mosogepet/harckocsit/stb az autoddal akkor azert a 4ajtos sem annyira rossz dolog. 4ember sok cuccal ha utazik akkor jobb a szedan mint az 5ajtos, egesz egyszeruen azert mert ketszer akkora a csomagtarto. volt mindket fele astrank, es utobbiban azert igen logisztikazni kellett hogy minden elferjen. meg volt mar hogy a ket hatso utas kozott utaztak a telikabatok, mert az mar nem fert hatra. persze ugyanigy veri az 5ajtost a kombi is, de abba csak akkor tudsz tobbet pakolni mint a szedanba ha plafonig nyomod a cuccot. amit meg en a magam reszerol meghagynek a roman ciganyoknak :)

mondom ezt ugy hogy nekem is kombim van, de pl siman megvennek egy borat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A legjobb autós háttérképoldal :http://www.netcarshow.com/

Erõsen hiányos. Ez a kép sincs fent: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ezt a sedan mániát én sem értem. azon túl, h nekem maga a forma sem jön be az egész teljesen kihasználhatatlan és pakolhatatlan csomagteret tesz lehetõvé. a legnagyobb parasztvakítás meg a thalia, logan, aveo és társai. de a népek simán bedõlne a katalógusban látott litereknek. kb olyan mint mikor a papa azé vesz dízelt +500 rongyér, mer kevesebbet zabál, de arra már nem gondol, h 5000km-t megy egy évbe...
ha nagy csomagtartó kell kombit veszek, ha meg nem, akkor ott az 5 ajtós. simán haza viszek benne a mosógépet. sedannal meg fújhatod.

jeeeee:

http://img.netcarsho...allpaper_01.jpg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mert amerikaban/kelet EUban/kinaban/indiaban az megy. nyilvan a 408nal nem USA volt a szempont, de pl a focus 4ajtos az kimondottan azert keszult. most olvastam, hogy angliaban 2800 Jettat vs 60000 Golfot adtak el tavaly. Itt a c szegmens az otajtos es pont. ha szedan kell akkor mar A4 es folotte meretben golndolkodnak. 4ajtos H astrat peldaul nem is gyartottak soha vauxhall logoval.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

jol gondolom hogy a Master elso lampaja kb akkora hogy nem ferne be a szobaajton? :)

ha mar jol kinezo Pug, akkor szerintem SR1 koncepcio [csak legyen is belole valami mert a 407 kupe - mar csak dizelmotorral kaphato... szal az valami borzalmasan csunya.]

Feltöltött kép

ja kb

de ha benéz a szobaajtón az már rég rossz :)

mért kell mindenbõl lépcsõshátút csinálni ?

http://totalcar.hu/m...eugeot_408-ast/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jol gondolom hogy a Master elso lampaja kb akkora hogy nem ferne be a szobaajton? :)

ha mar jol kinezo Pug, akkor szerintem SR1 koncepcio [csak legyen is belole valami mert a 407 kupe - mar csak dizelmotorral kaphato... szal az valami borzalmasan csunya.]

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Volt duplakabinos gyári Dacia pickup.
https://www.daciaclu..._jasondcab1.jpg

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szerintem ez sem rossz, voltunk õsszel Romániában egy pár napot, hát láttunk elég érdekes dáciákat, a kedvenc egy összkerekes! dupla kabinos házilag barkácsolt csomagtartóval :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hát szebb, mint ez! :)
http://www.hyts.hu/a...ter-2010_r7.jpg

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]