Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsiszi, mi az a 4.3-as? Elég hülye méret. :D

Van a lexusnak, a mercinek, a ferrarinak, az aston martinnak, néhány amcsi hulladéknak 4.3-as motorja, találgass!

Bocs, csak most "ébredek". ;)
H.Zoli beletrafált, Lexus.
Hülye méret, vagy sem, csendes és keveset fogyaszt, ráadásként még megy is.
Városban meg bringa, vagy BKV. Kocsi csak minimál.
(Amúgy van egy CDI-is, az takarékos.) :D
Tam, hogy is van az a négy különféle gumi a kocsin? Felétek nem szúrja a szemét ez a szerveknek, vagy mindegy, csak guruljon? ;)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
azt lehet? nem egyforma guminak kell lennie a tengelyeken?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
uniroyal rainexpert volt a caddymen is anno elol. tenyleg jo esoben :)

en most falken ziex 912-t neztem, szerintem elore azt veszek. a hatso kettot meg nem cserelem, azok lassabban kopnak. csak picit bant hogy 4 kulonbozo gumi van az auton
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szintén uniroyal-on gondolkozok nyáriba.

én a télit is úgy vettem ahogy Pite írta. így lett hankook, nem is bántam meg.

kipróbáltam: nekem 9 és 9,5 liter között ugrál a pillanatnyi fogyasztás 5.-ben 140-nél, egyenesben.

nem férnek el egyik kocsiban sem, pedig van egy Focus, és egy S40 is.

mondjuk mind2 kocsi ugyanakkora, mert ugyanarra az alvázra épül :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
meghajtanám:Opel Insignia OPC teszt

utána meg, megnézhetném:Elindult az ORFK traffic point rendszere
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Uniroyal Rainsportot (majd Rain Expertet) használok, amióta autópályán alig 130 km/órás sebességénél elszálltam esõben. (Boldog 3. születésnapom...)
Idén valószínû nekem is cserélnem kell a régit, vagy ugyanezt veszem vagy Goodyear Efficient Grip-et.
"In idem flumen bis non descendimus"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
pont ezt akartam mondani. Az adac tesztek mennyire mérvadók, ott van egy unirolyal Rainexpert ami árával és pontszámával kimagasló. Vele szemezgetek.
Most nokian télim van, durván tapad és nem kopik.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
SC2 ált jó.
Idén (sajna új gumi kellett az ótóra) nem azt vettem amire régóta vágytami, hanem adac.de, adott méret körül megnéztem utóbbi 3évben mi az ami mindig jó eredményeket ér el, kiválasztottam így 5 gumit (rákerestem még 1-1 másik tesztre is), és ezekre kértem árat, ebbõl a legolcsóbbat vettem, így már nem lehet mellényúlni alapon.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

van annyiért új gumi is, ha 205/55r16 kell. inkább vennék újat, mint használtat, fõleg, ha nem lényegesen drágább az új.
pl. automaxnál: dunlop sp01 18e, goodyear excellence 18e, pirelli p6 és p7 19e. dunlop sportmaxx 21, defekttûrõ! kumho 22. sc2 25e legolcsóbb verzióban.
én simán a dunlopot venném, 8e Ft talán nem ver oda, viszont garis és jó gumi. ismerõsnek sc2 nem tetszett astra gtc-n.

205/50 R17 kell

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Miért szállnánk ki belõle, ha egyszer tökéletesen mûködik?! Nem beszélve arról , hogy nem kell állandóan faragni benne valamit, meg vétel esetén azon parázni, hogy hányan és hogyan akarnak átbaszni...

Hát pl. megváltozott családi helyzet miatt. A fõnökömnek most épp az okoz gondot, hogy nem 1 gyerek lett, hanem 2, és nem férnek el egyik kocsiban sem, pedig van egy Focus, és egy S40 is. Kéne nekik kombi, de mindkét autón csak buknának. A kérdés az, hogy melyiken a kisebbet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Azt nem, de kiszállni belõle csak milliós nagyságrendû bukás árán fogtok :-)

Míg én most kerestem is az eladáson, majd' 3 év használattal.
(persze a javítási költségeket nem számolom bele, az így is úgy is van)

Nekem 195/40R16ot mondjatok :-) Kíváncsi leszek, hogy feszül majd. Praktikus az nem lesz, de még kell kettõ darab.

Miért szállnánk ki belõle, ha egyszer tökéletesen mûködik?! Nem beszélve arról , hogy nem kell állandóan faragni benne valamit, meg vétel esetén azon parázni, hogy hányan és hogyan akarnak átbaszni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
195/40 de csak jo vmire
195/40 R16[]=1&s[]=1

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

mondjuk az új autónkat sem szervízeltettük 6kilónál többért.

Azt nem, de kiszállni belõle csak milliós nagyságrendû bukás árán fogtok :-)

Míg én most kerestem is az eladáson, majd' 3 év használattal.
(persze a javítási költségeket nem számolom bele, az így is úgy is van)

Nekem 195/40R16ot mondjatok :-) Kíváncsi leszek, hogy feszül majd. Praktikus az nem lesz, de még kell kettõ darab.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
conti premium contact 2-t 195/60R15ben 15.5e-ért vettem újat kb. 1 hónapja.
CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2 gumi,aut
2 év szúrásos, felütéses garral és 5 év gyári hiba garral.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyiket sem ismerem. De így fejbõl tényleg nem tudok 4.3-as motort mondani. Persze nálam mondjuk 10-15 éve megállt az élet. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Van a lexusnak, a mercinek, a ferrarinak, az aston martinnak, néhány amcsi hulladéknak 4.3-as motorja, találgass!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

van okosba 6,5mm-eres (gyári mélység 7,14mm) most a méretemben 16-ért per darab, gumisnál garival, hogy nem puklis, nem szálszakadt, stb

van annyiért új gumi is, ha 205/55r16 kell. inkább vennék újat, mint használtat, fõleg, ha nem lényegesen drágább az új.
pl. automaxnál: dunlop sp01 18e, goodyear excellence 18e, pirelli p6 és p7 19e. dunlop sportmaxx 21, defekttûrõ! kumho 22. sc2 25e legolcsóbb verzióban.
én simán a dunlopot venném, 8e Ft talán nem ver oda, viszont garis és jó gumi. ismerõsnek sc2 nem tetszett astra gtc-n.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyiert szerezhetnel nekem is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Vedd, vidd, használd!