Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Indította
lor
, 2006. január 12. 04:15
Írta 2010. március 18. - 22:40
LFA...ha egyszer nagy leszek!
Bamba, de nem nagyon feltûnõ. Fogyasztana ez többet is, de ésszel vezetve jobban kijövök vele, és tavaly a két gyorshajtás kicsit sok volt, meg sokba is került. (A röhej, hogy valóban nem jellemzõ rám a száguldozás, de hát így jár az aki egyszer-egyszer...)
Bamba, de nem nagyon feltûnõ. Fogyasztana ez többet is, de ésszel vezetve jobban kijövök vele, és tavaly a két gyorshajtás kicsit sok volt, meg sokba is került. (A röhej, hogy valóban nem jellemzõ rám a száguldozás, de hát így jár az aki egyszer-egyszer...)
Írta 2010. március 18. - 22:36
Meg kellett néznem egy SC-t, mert hirtelen nem is tudtam milyen.
Elölrõl nekem kicsit bamba, mint mindegyik Lexus (kivétel a 600h, az úgy ahogy van nagggyon DÖG - no és az LFA...), de a segge nagyon baba.
És ezzel a motorral ilyen fogyasztásokat produkál? Ejha!
Sok örömed legyen még benne!
Elölrõl nekem kicsit bamba, mint mindegyik Lexus (kivétel a 600h, az úgy ahogy van nagggyon DÖG - no és az LFA...), de a segge nagyon baba.
És ezzel a motorral ilyen fogyasztásokat produkál? Ejha!
Sok örömed legyen még benne!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2010. március 18. - 22:32
Semmi. De komolyan!Az tudom, hogy a GS-t lezúzták, de erõl az SC-rõl nem is beszéltél.
Bakker, mi van még a szín alatt?
Persze a rolls mellett.
Rolls nuku,/kell a rossebnek/ csak bicók, egy macska, két kutya.
Ennyi.
Na neee...tisztességes adófizetõ vagyok, aki nem minimálbér után adózik, csak néha jó irányból fúj a szél.Má' takaródzzik, ködösitt!
Békávétanácsadóevagy?
Írta 2010. március 18. - 22:26
Má' takaródzzik, ködösitt!A GS-t majd második éve, hogy összetörték. Ez SC 430, de nem most vettem.
Békávétanácsadóevagy?
Írta 2010. március 18. - 22:05
jahogy SC. az szep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 18. - 22:05
Írta 2010. március 18. - 22:03
hát biza dögöljé meg
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. március 18. - 22:00
Írta 2010. március 18. - 21:06
Írta 2010. március 18. - 20:47
állitólag, ennek a márkának van a legtöbb törzsvásárlója
Nekem is már a második.
A Merci után nagy ugrás volt.
LS430 az a 4.3-as motor?
Igen azt hiszem, hiszen nálam is 430 a tip. jelzés és az is 4300 ccm.
Írta 2010. március 18. - 14:26
Lexus josag. foleg miota bejott a VIP stilus
LS430 az a 4.3-as motor?
LS430 az a 4.3-as motor?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 18. - 09:30
állitólag, ennek a márkának van a legtöbb törzsvásárlója
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. március 17. - 23:09
Röviden, igen.
Bár nem vagyok egy autó guru, de nem kell szégyenkezniük a kis japóknak vele.
A motor lökettérfogatához képest - a teljesítményét nem tudom, de úgy 300 lóerõ körül lehet - nem fogyaszt sokat, beleértve az automata váltót, klímát, isten tudja mi mindent.
De nekem a hosszú távú utakon nyújtott csend az egyik legnagyobb érték benne. /Az egyik./
Tig, már megint igazad van!
Bár nem vagyok egy autó guru, de nem kell szégyenkezniük a kis japóknak vele.
A motor lökettérfogatához képest - a teljesítményét nem tudom, de úgy 300 lóerõ körül lehet - nem fogyaszt sokat, beleértve az automata váltót, klímát, isten tudja mi mindent.
De nekem a hosszú távú utakon nyújtott csend az egyik legnagyobb érték benne. /Az egyik./
Tig, már megint igazad van!
Írta 2010. március 17. - 23:04
Bocs, hogy létezem...
Mondjuk "ócska tragacs", mert a bicóm nem fér bele sehogy sem!
na ugye
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 17. - 23:00
És az a lekszász, tényleg olyan pöpec gép?
Írta 2010. március 17. - 22:57
Bocs, hogy létezem...
Írta 2010. március 17. - 22:21
Zsizsi, a hülye méretet arra értettem, hogy nem szokványos "errefelé". Én 4.0, 4.2 (nekem is), 5.0, 5.2, stb. ezekkel találkozom a nagyobb méretek közül.
Itt senki nem jár Lexus-al na.
Itt senki nem jár Lexus-al na.
Írta 2010. március 17. - 21:40
itt nem gaz. mindenki tok random gumikkal maszkal. egy tengelyen egyforma meretu legyen, ez a lenyeg.
Eh, britek...!
Mindjárt gondoltam, a lényeg, hogy fekete, kerek, gurul.
Bezzeg a nagy hun sztyeppeken!
Írta 2010. március 17. - 21:25
itt nem gaz. mindenki tok random gumikkal maszkal. egy tengelyen egyforma meretu legyen, ez a lenyeg.
az elso ketto mintaja amugy nagyjabol hasonlit egy bridgestone turanza meg valami kumho. de mar csak par mili van rajtuk, es juliusban muszakizni kell, addigra tuti hogy slick allapotba kerulnenek. meg raadasul nem is jo meret, mert 205/45, es igazabol 195/50 jobb volna. pici elteres van, de van. plusz gondolom a kisebb gumi kevesbe fogja az erotlen autot, meg nem dobal annyira a nyomvaju.
az elso ketto mintaja amugy nagyjabol hasonlit egy bridgestone turanza meg valami kumho. de mar csak par mili van rajtuk, es juliusban muszakizni kell, addigra tuti hogy slick allapotba kerulnenek. meg raadasul nem is jo meret, mert 205/45, es igazabol 195/50 jobb volna. pici elteres van, de van. plusz gondolom a kisebb gumi kevesbe fogja az erotlen autot, meg nem dobal annyira a nyomvaju.
RAUH-Welt
B E G R I F F