Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Ne azt mondd, hanem hogy a Golf mikor lesz már kész. :P

Õszintén?
A TIPIKUS MAGYAR VÁLLALKOZÓkat találom meg folyton.
Kimondani meg egyik sem tudja, hogy LUSTA vagyok csinálni, van jobb dolgom mint pénzért csinálni.

Blá.
kkv réteg LOL.

Lehet savazni, de mutassatok olyan szervízt, ahol a kuplungcserénél bonyolultabb dolgot is csinálnak - én egyet tudok, oda kellett volna vinnem, ha nem igérné mindig a jövõhetet az akinél épp van.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ezt is megéltük. :) (Persze leginkább csak a km órában és a kaszniban van ennyi, a motor talán 8k-t, a futómûvek 12k-t mentek kb.)

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
http://totalcar.hu/m..._meg_a_toyotas/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fúúú, nagyon faja kis golfokat láttam a túnyinnygon E. Gondoltam is Zolee-ra, konkrét kis minimal, illetve "lájt rat" jószágok, porig letéve

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ne azt mondd, hanem hogy a Golf mikor lesz már kész. :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Csak az a baj vele, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez egy porsche, egy 370z, vagy egy ferrari :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vagy a tragyaszorot mikor mogekotod.

persze ennek ellenere kene mint allat csak megis no
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

en azt hittem az uj Mclaren-en ezek a mikiegerful tukrok csak a prototipuse voltak, es kihoznak majd valami kevesbe vizualisan kihivasokkal kuszkodo megoldast. nem.

Feltöltött kép

biztos a lakókocsi meg sátras utánfutó vontatáshoz vannak ilyen szélesre kirakva...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en azt hittem az uj Mclaren-en ezek a mikiegerful tukrok csak a prototipuse voltak, es kihoznak majd valami kevesbe vizualisan kihivasokkal kuszkodo megoldast. nem.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Andris, mennyiért pattanna az a japó?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

figy, én 183-185 cm vagyok, hosszúak a lábaim is, de nem éreztem kényelmetlenül magam eddig egy toyotaban sem (van carina és több évjáratú corolla is volt már a családban)

egy ilyen http://www.careos.co...carina_1988.jpg kombi (1.6 benzin) van a családban, augusztusig mûszakis, utána megy a levesbe. ha esetleg érdekel, rákérdezek, hogy mik a tervek vele...

Rendben, azt megköszönném.
Addigra úgyis körvonalazódik, hogy mi lesz. De van egy sejtésem, hogy nem lesz olyan egyszerû minden.

Amúgy én inkább dagadt vagyok, mint magas.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Turb

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
"Hiába menekülsz, mindig ott lesz a tükörben"

akkor nagyon gyors kocsim lenne

"Egy matrica a tükörre és Blueshark ámokfutást rendez."

vagy be sem ülnék :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem vagyok kicsi, de elképzelhetõ.

figy, én 183-185 cm vagyok, hosszúak a lábaim is, de nem éreztem kényelmetlenül magam eddig egy toyotaban sem (van carina és több évjáratú corolla is volt már a családban)

egy ilyen http://www.careos.co...carina_1988.jpg kombi (1.6 benzin) van a családban, augusztusig mûszakis, utána megy a levesbe. ha esetleg érdekel, rákérdezek, hogy mik a tervek vele...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Értem, köszönöm.
Bontóban érdeklõdni sztem jó ötlet, így megjegyzem.

Sport futómûvet nem terveztem, mert nem sportolni szeretnék. Ami legfeljebb szóba jöhetne ültetés, meg nyomtáv szélesítés (legalábbis kinézetileg, mûködés nem tudom mennyire romlana a módosítás után). Meg egy csinos, de szolid alufelni.
De leginkább az érdekelne, hogy mûködjön, megbízhassak a masinában. Amitõl eleinte valszeg hülyét kapnék (vagy inkább mások), hogy "ellopták, megvan még, nem vitte el senki, ugye nem tégla van a kerék helyén, motor benne van még, lesz benne benzin reggel, nem húzták meg, ablakot ne törték be hogy kiszedjék az illatosítót?", és a többi bajlódás...:)
A lényeg, hogy amíg nincs kocsim (és munkától függ mikor lesz, meg tanulás mellett hogyan tudok dolgozni) addig nem tuningolom és hasonlók. Csak érdekel mit érdemes kitûzni célnak.
Legalább a kör szûkült valamelyest, úgyhogy köszi szépen..)

Bmw, Mazdákról mi az általános vélemény?
Bmw-rõl hallottam jót/rosszat, de fogalmam sincs mit gondoljak.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
plusz egy szavazat a malacpassatnak. 2.0 8v benzin, 116 ló, 11l városi, 7 liter outi fogyasztás, alkatrész szarérhugyér, egyszerû, mint a faék, hely van benne dögivel. csak egy dolog: NE rakj bele sportfutómûvet. max gyári sport(vr6, gt). tudom ajánlani. ezzel a motorral. a többivel dögvész teljesen, vr6 fogyasztása meg azért elég horror tud lenni. ez ideális kompromisszum. és próbálj meg klímás, abs-es példányt szerezni. a többi extra utólag is korrekten beépíthetõ (légzsák, elektromos biszbaszok), ez a kettõ nem igazán
japánból galant, accord, carina játszik csak, ez is ülésfüggõ, hogy elférsz-e rajta.

http://www.hasznalta..._148_le-3660553
én ezért még pénzt is adnék.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szerintem érdemes lenne érdeklõdnöd bontókban is. õk eléggé tudják, h adott kocsihoz milyen alkatrészek fogynak a leggyakrabban és mennyibe kerülnek. csak elõbb szûkítsd a kört 2-3 autóra. én is érdeklõdtem több bontóban

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Köszi mindenkinek az eddigi tippeket. De jöhet még tapasztalat/ötlet/bármi.
Nézegetem az ótókat folyamatosan, és tetszenek eddig.

astra corsa vectra omega

szukitsuk mar a kort... plusz a corsa soha nem lesz tagas, az omega meg soha nem fog 6litert enni.

Corsát azért vettem bele, mert ha nem is tágas, el lehet férni benne, meg nagyon takarékos akkor hátha bevállalható. A Cliot is írni akartam, de az kimaradt.
Omega meg kicsit lehet túlzás volt.:)

plusz egy szavazat mindkettõ mellé
benzines japót vegyél, ha a kis üléssel meg tudsz barátkozni
esetleg F astra kombi, egyszerû mint a faék, és 3 forint hozzá az alkatrész

Nem vagyok kicsi, de elképzelhetõ.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Toyota Carina E Wagon
Honda Accord Aerodeck

plusz egy szavazat mindkettõ mellé
benzines japót vegyél, ha a kis üléssel meg tudsz barátkozni
esetleg F astra kombi, egyszerû mint a faék, és 3 forint hozzá az alkatrész

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
passat, vectra