Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ezt se vennem meg http://kepek.boon.hu...-1039685565.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
feher fust inditaskor? nivopalcan feher trutyi? mert akkor picit lehet hengerfejesek vagyunk

en raktam bele ezt a javito lotyit, azota rendben van. kop-kopp
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csipegeti a vizet a Leon :(
2 hónap után több, mint fél litert töltöttem utána (maxon volt mikor megvettem, most meg bevillant a piros, és mikor megnéztem minimum alatt volt jelentõsen)
és mivel a motortér porszáraz, semmi jót nem sejtek....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nálam az autópálya is lakott területen kívül van, és tényleg annyira jön ki a fogyasztás ne akarom eladni tehát semmi okom nincs arra hogy, kamuzzak a fogyasztással kapcsolatban, egyébként munkatársam 1.4-es Astrája minden körülmény között többet eszik mint az 1.6-os
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Pite, benzines 306-osról általában mit tudsz ?

ja 1,4-es

Igaz nem vagyok Pite, de kb 8.éve nyúzok egyet.
Vannak idegesitõ típushibái, pl: ajtóátvezetõ kábeltörés, olajfolyás a motornál, fûtésradiátor lyukadás, és a legkritikusabb a torziós hátsóhíd csapágyazás kikopása. Ez, az utolsó drága (kb. 100k) normálisan megcsinálva, de a többi alkatrész nem vészes, és van minden utángyártott is.
Belül elég sok a mûanyag, hidegben jó zörgõs tud lenni. 120 felett már zajos belül rendesen.
Fogyasztás viszont baráti, 70%ban kint járok, nem sietek sehová :) és igy nyáron 6-6,5 télen 7-7,5 között szokott kijönni.
Amit viszont fontos megnézni, mivel már korosodnak, alul ha nem volt pluszban alvázvédõvel kezelve, kezdhet rozsdásodni a hátsó híd környékén.
Nem rossz kocsi egyébként, ha túl sokat nem vársz tõle.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az a citroen ami egy toyota aygo? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Totalcar - Magazin - A Citro

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem is, mivel ha kierek a varosbol akkor gyakorlatilag a palyan vagyok. de ha nem, akkor a ketszer ketsavos fouton is ugyanannyi a limit [70mph]

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nekem palya es lakotton kivul tempoilag majdnem ugyanaz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
75lovasrol beszelek, nekem az van. egy par honapig irtam a fogyasztast, asszem olyan 7 korulre jott ki, most egy par tank alapjan inkabb mar 7.5, szerintem attol van hogy eddig 175-os gumi volt rajta most meg 205

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem pályán csak akkor lesz 7-7.5 közötti a fogyasztásom ha 120-nál nem m1ek jobban. 130-140-es tempóban pedig 7.8-8.2 között jön ki. ha klímázok mind2 esetben több.

egy haveromnak 1.6 75 lovas astrája van. 6.5 alatt sosem evett neki, és azt se pályán...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Pite, benzines 306-osról általában mit tudsz ?

ja 1,4-es
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Várjál, ugye a 75lovas 1,6osról beszélünk. 130-140nál nálad 5 liter eszik? És lakotton kívül akkor négyet? :confused: (Mert azt ugye csak nem állítjuk -mint sokan- hogy pályán kevesebbet eszik az autó mint lakotton kívül.link)
90 fölé nem menve az 1,4 60le tojásapedálalattmódban sem ment sose 6 alá nekünk.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem pályán 200-nál evett 16 litert :)

De ki a tököm tapogatja, nyomogatja állandóan a mûszerfalat? Max ha letörlöm a port.

nem a tapogatás számít, hanem ha egy mûszerfal kemény, kopogós anyagból van, akkor sokkal jobban zörög, és rezonál, akár egy erõteljesebb basszusra is. egyébként a legtöbb gyártó sajnos csak arra figyel, h csak ott l1en puha, ahol megfogod.

audis beltér példát pedig nem is értem..már ránézésre is ég és föld a különbség. mondjuk ha 1 b vectrát linkelsz arra aszondom, h ja, az kakkanat.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nyiszogasrol csak azt tudom, hogy szegeny boci haverom torte a kobakjat amikor a jo vw-jaban nagyobb zajok voltak muanyagok miatt, mint az en rozsdabogjamban
pedig enyem kb 10x idosebb volt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nem még a régi 8 szelepes a drága :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

16szelepes az az 1.6? nekem 7 ala nem nagyon tud menni max ha kizarolag palyazok, ez azt is csak olyan 110-120as temponal.

Igen, nekem sem az 1.6 16V ecotech. Úgy vettem észre, 3500-es fordulat fölött kezd kajálni sokkal jobban, 110-nél forog 3000-t.
Sosem tudtam hová tenni az ilyen, nekem misztikus fogyasztási adatokat.
A taxisokat imádom a legjobban, amikor kérdezem, mennyit fogyaszt a gép.
Annyira hazudnak, hogy még õk is elhiszik, 1.8-2.0 literes autók 6-7 literrel elmennek nekik taxi üzemmódban, városi forgalomban, PESTEN!:D Valamit én nagyon rosszul csinálok!:)
Igaz, azt nem kérdezem, hogy hány kilométeren? Lehet csak 50.:P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
16szelepes az az 1.6? nekem 7 ala nem nagyon tud menni max ha kizarolag palyazok, ez azt is csak olyan 110-120as temponal.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

mennyit ker egy ilyen?

ha a fogyasztásra gondolsz nálam az 1.6-os igaz nem kombi hanem az ötajtós pályán 130-140-es tempónál 5 literrel kijön, városban kb. 8-9 litert eszik

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na de a hosszu tengelytavos S merci 7es bmw stb se azert hosszu mert a normalban uti a terded a vezetoules hatuljat. es tulajdonkeppen tok mindegy hogy 15 vagy 19.6cm hely van.

egy csomo olyan dologert fizetsz az autoban extrat aminek gyakorlati haszna nem sok, csak a minosegerzetet javitja, ezaltal el lehet erte kerni tobb penzt :)
meg ra lehet fogni hogy presztizs meg egyeb marketing generalt BS.

RAUH-Welt
B E G R I F F