Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2010. May 17. - 10:58
Posted 2010. May 17. - 10:32
bereltem tegnap egy vw transportert. 2009-es, 17k merfold volt benne. csocsi vili allapotban. bzdmg nekem kell egy ilyen
az normalis hogy az 1es fokozat max fullra pakolva hegymenetben hasznalhato? mert amugy csak rant egyet az auton es leforog. par piros lampa utan rajottem hogy ezzel bizony 2esben kell indulni. de amugy valami tetu jo. 2perc volt megszokni, pedig sose vezettem meg ekkora valamit. tiszta szemelyautos erzes volt csak magasabban ultem meg picit fura volt hogy nincs belso tukor.
akkor próbálj ki egy sprintert
és rájössz hogy egy fapados fosban ültél.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. May 17. - 07:30
vagy egy bazi nagy kombi
hatulra agyak meg bringatarto
es kesz is a mobil lakas es szerviz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. May 17. - 00:56
az normalis hogy az 1es fokozat max fullra pakolva hegymenetben hasznalhato? mert amugy csak rant egyet az auton es leforog. par piros lampa utan rajottem hogy ezzel bizony 2esben kell indulni. de amugy valami tetu jo. 2perc volt megszokni, pedig sose vezettem meg ekkora valamit. tiszta szemelyautos erzes volt csak magasabban ultem meg picit fura volt hogy nincs belso tukor.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. May 16. - 18:11
ha saras helyen jarok akkor szepen felhordja az ajtora
aminek koszonhetoen lesz egy olyan hasznalt auto kinezete.
valoszinu kavicsok is repkednek ilyenkor
de hat ez van.
ha zavar lefoliazod az ajto aljat viztiszta foliaval
vagy szarsz bele
parkoloban hamarabb zuzzak le a verdad, mint a kis kavicsok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. May 16. - 17:01
Új ignis felni darabja 5.5k-ért a vateráról, és Új Hankook K715 Optimo lett rátéve 175/65 R14 akciósan 10k-ért ingyenes szereléssel, centírral.
A gumi nagyon csendes, mivel felénk szakad az esõ mostanában mindig, volt alkalmam letesztelni. Szárazon nem bírtam a blokkolásgátlót felkelteni vele, vizesen sem volt könnyû. Vizes kanyarban is határozottan érezni a csúszáshatárt, nagy pocsokban 120-al sem úszott fel. Szóval tudja amit nekem kell nem érzel hogy nagyon rossz tapadása lenne. Viszont a felni miatt kb 2-3 centivel szélesebb a nyomtáv, nem ér bele semmibe, viszont hallom ahogy az ajtó oldalán kopognak az útszéli apróságok amiket felvesz a gumi, de nem látszik pl sárfelverõdés az ajtó oldalán. Akkor lehet hogy a küszöbön koppanó kavicsokat hallom? Mivel eddig télivel lomoltam, lehet hogy eddig is dobálta csak nem hallottam, vagy a mûanyag sárvédõ nem takar eleget. Valakinek volt ilyen élménye?
Posted 2010. May 14. - 00:11
köszi-köszi, eddig hibátlan, tetsz. szeressem.
apró buta kis hibákat oldok meg, jövõhéten ránézetek a futómûre, na meg a géptetõt kéne valami értelmesebben beállítani..
de nem blogolok
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2010. May 13. - 23:42
Aktuális civil
Posted 2010. May 13. - 23:29
Posted 2010. May 13. - 00:12
en most erosen elkezdtem gondolkodni egy 1.8T-n. octavia/toledo/bora vonalon
kombisag mar nem kell, meg az se baj ha picit tobbet eszik
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. May 12. - 23:43
Grat LL, örülök hogy egy autó formájú autó mellett döntöttél
Posted 2010. May 12. - 23:19
Posted 2010. May 12. - 23:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. May 12. - 23:15
pedig tudtommal nem csak xantiára jellemzõ, de részletkérdés..
1et törölt a lapát és csak aztán jött a víz...
~200ftos akvarisztikai alkatrész és máris megvan oldva..
az álom? a régi...
Ismerõsöm megválik tõle, olcsón.. én pedig beleölve sok-sok pénzt felújítom... legalábbis ez a terv..
Egy projekt elbukik, születik helyette másik: :-)
Avagy a mai szerzeményem:
Posted 2010. May 12. - 23:13
Havernak is lesz vagy 50-100 ezres javíttatása.
A durva az az volt, hogy, amíg mi néztünk haver kocsiját a keresztezõ utcába, belement egy kisbusz szerûség is ebbe a valamibe, de az vagy 50-el, akkorát repült, szerintem befértem volna alá fekve, jobb elsõ kereke szétszakadhatott, mert ahogy leért, egybõl lõtte a levegõt, de a vezetõje nem állt meg... kitudja mennyivel késõbb jött rá, h ott valami történt. Ekkor már a rendõrök elmentek a helyszínrõl.
Posted 2010. May 12. - 23:10
általában fizetnek, ha nincs kitáblázva, akkor meg fõleg
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. May 12. - 23:08
A luk/kátyú az kb másfél méter hosszú, ugyan ennyi széles, és kb 20-25 centi mély. Rendõrök azt mondták, h ez már tankcsapdának minõsül. A közútkezelõ szerencsére nem táblázta ki, nem bólyázta ki. Egy keresztezõdésbe van, haver kijött hozzánk, be akart kanyarodni balra az egyik utcába, nem látta a lukat, belement õ is és jobb hátsó defekt, jobb elsõ meg csak megnyomódott kicsit. 10 km per órával ment bele, mi kb olyan 30-35 km per órás tempóval.
Most az autóba, világít az szervó jel, meg a légzsák jele a mûszerfalon.
Posted 2010. May 12. - 23:05
Posted 2010. May 12. - 21:31
Posted 2010. May 12. - 21:05
dugd ra paraszt a kabelt osz olvassad ki
ha vmi rossz csere
FOGYASSZÁL ÉS SZENVEDJ!
NE ÍGY! NE ÍGY!