Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Dizel az fogyasztásban/eröben jó válastás, de egy relativ bonyolult rendszer (1.9 nél lehet egyedül is szerelni)
A sima benzines, ha gyönge és egy turbós benzinest választasz emiatt, akkor inkáb a turbós dizel és otvagy a 5,5-6l fogyasztás:) és a szerelö is ismeri a motort (remélhetöleg)
Mi is kinöttük az A4 est, kellene egy Van féle "bringagyerekekkompatibilis" járgány olyan 10E Eu körül. Jóvolna a TDI nél maradni igy tudnék 1-2 dolgot egyedül szerelni. Olyan Sharan tipos volna jó.

Sharanbol mar inkabb megvarnam az ujat, ami most fut az egy erosen 15eves konstrukcio. touran vagy caddy life nem eleg nagy?

vagy esetleg ford s-max
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
no fene. ezek szerint még is volt belõle? mert én még eddig nem találtam, pedig nem hinném, hogy elírás. mondjuk ennyiért nem fér bele a költségvetésbe. konkrétan a 2005-6-os évjáratokat néztük. bár a kép alapján nagyon jónak tûnik, talán még a 33.500km is valós, ráadásul nagyon jól felszerelt. ha lenne ennyim kéne

népítéleten is meglepõen jókat írnak az 1.9pd-rõl, csak vhogy fosok a használt turbodiesel-tõl.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
2-es volt mert olyan volt a pofija is
Elad

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Dizel az fogyasztásban/eröben jó válastás, de egy relativ bonyolult rendszer (1.9 nél lehet egyedül is szerelni)
A sima benzines, ha gyönge és egy turbós benzinest választasz emiatt, akkor inkáb a turbós dizel és otvagy a 5,5-6l fogyasztás:) és a szerelö is ismeri a motort (remélhetöleg)
Mi is kinöttük az A4 est, kellene egy Van féle "bringagyerekekkompatibilis" járgány olyan 10E Eu körül. Jóvolna a TDI nél maradni igy tudnék 1-2 dolgot egyedül szerelni. Olyan Sharan tipos volna jó.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

van 1.8T is belõle!: Elad

remélem ez a II.-es oktávia :)
egyel régebbibõl meg van 1.8as 125lóval, vagy 1.8T 150el
(most nézem, ezt itt lehet lõni Budaörs határában az egérúton)

már nincs fönt a hirdetés, de gondolom ilyen lehetett:

Elad

mert ez még az 1-es octavia. õ a 2-es:

Elad

a facliftesbõl már van 1.8T, de csak 2010-tõl sajnos..

Elad

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
gyerekülés rögzitési pontok gyárilag kiépítve

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Amúgy az ISOFIX az mi a rák? A kárpit fajtája?

kölyökszék rögzítési rencer..

http://www.volkswage...fix_system.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

...octavia II.-t akar, olyan 2005-6 körülit, mert azt akar és kész, jóvan. el is kezdtünk nézelõdni, de egyszerûen nincs belõlük normális benzines. van ugye az 1.4-es 75 lóval. lol. pár hónapig volt olyanom, nagyon gyenge, tényleg, még a pólóba is kevés az a motor. meg ott van az õskövület 1.6-os 8 szelepes 102 lóval, amit már próbáltam is, jobban megy az 1.4-esnél de nem annyival, mint amennyivel papíron erõsebb. az 1300kg-hoz az is nagyon kevés, egy normális elõzéshez is vérszegény, de legalább fogyaszt is 9-10 litert...és kb ennyi, ja meg van a 2.0TFSI 200 paripával, de az meg már a ló túl oldala...
szóval sehogy sem jó :-)

van 1.8T is belõle!: Elad

remélem ez a II.-es oktávia :)
egyel régebbibõl meg van 1.8as 125lóval, vagy 1.8T 150el
(most nézem, ezt itt lehet lõni Budaörs határában az egérúton)

Amúgy az ISOFIX az mi a rák? A kárpit fajtája?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó lesz az! ;)

Pár hete a Palkonyán a nyitott pincék napján egy faszi aki Pécsen a gyorsulási versenyeket rendezi enyhén ittasan rá akart venni, hogy menjek én is. Mondom a 25 éves szívó Passat ugyan magához képest jól megy, de azért gyorsulásra nem vinném. Na innentõl jött az okosság belõle, hogy chiptunninggal majd megokosítják. Hát mondom, ebben ugyan nincs semmiféle motorelektronika. Ekkor odahívott egy csajt, hogy õ ért a dízeltuninghoz. Õ egybõl: rakjunk rá turbot! Háhá, mondom ahhoz meg másik blokk kéne, mert ebben nincs olajhûtés a dugattyúk alján. Azért elmagyaráztam, hogy az egyetlen értelmes tuning a motorcsere... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
na,

a héten megveszem életem elsõ autóját, h végre megtanuljak vezetni. Ezt: Robert LOL

Okoskodásom szerint ennél olcsóbban-viszonylag normálisat nehezen találnék.. A suzukit meg megemésztem szép lassan..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

defendert ide is megyek vele szantani barazdat a hegyoldalba

lehet rakni a hatuljara kiscsavo hugyozik az X6M emblemara matricat

defender az egyik legjobban eltalált konstrukció

fuck me, i'm famous!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
defender nekem is rajta van a listámon :-)

egy ideje már gondolkozunk rajta, h eladjuk a vectrát, öreg már na. úgy volt, h helyette +marad a fóka, mivel nekem már nem kell, apám megvenné tõlem. de most kitalálta, hogy octavia II.-t akar, olyan 2005-6 körülit, mert azt akar és kész, jóvan. el is kezdtünk nézelõdni, de egyszerûen nincs belõlük normális benzines. van ugye az 1.4-es 75 lóval. lol. pár hónapig volt olyanom, nagyon gyenge, tényleg, még a pólóba is kevés az a motor. meg ott van az õskövület 1.6-os 8 szelepes 102 lóval, amit már próbáltam is, jobban megy az 1.4-esnél de nem annyival, mint amennyivel papíron erõsebb. az 1300kg-hoz az is nagyon kevés, egy normális elõzéshez is vérszegény, de legalább fogyaszt is 9-10 litert...és kb ennyi, ja meg van a 2.0TFSI 200 paripával, de az meg már a ló túl oldala...

egy szerelõ aszonta vegyünk 1.9pdti-t...há nemtom. 0-100ra rosszabb a gyorsulása mint az 1.6-osnak, de mint tudjuk nem ez a lényeg, hanem a rugalmasság. és ebben biztos, hogy jobb a dízli, fogyasztásról nem is beszélve. de: én rohadtul tartok a használt dízel vásárlásától....lehet, hogy keveset eszik, de porlasztócsúcsot kell cserélni, akkor cseszhetem a jó fogyasztást...nem beszélve arról, ha a turbóval történik vmi...vagy ha egy szerelõ átnézi, és azt mondja, hogy nem lesz vele gond, akkor annak vajon lehet hinni?

szóval sehogy sem jó :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
defendert ide is megyek vele szantani barazdat a hegyoldalba

lehet rakni a hatuljara kiscsavo hugyozik az X6M emblemara matricat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mondok valamit

az 50 év alatt legyártott összes Defender közül 80% máig forgalomban...

Alanyi jogon mindenkinek!

fuck me, i'm famous!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a defendere az egy maszt hev cumo
addig nem hantolnak el amig nem lesz egy tisztesseges terepjarom.
azaz niva defender vagy g merci

defi kell. a discóveri az ilyen /a nevebol eredoen/ diszko geciknek valo
ha minden igaz slaggal moshato /marmint belul/ alkatresz fosasig van hozza ha mas nem angliabaol.
kasztni kb 50 eve alu sima lemezbol popszegecselve.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

objektív felelõsség van. úgyhogy ha jól értem csak akkor ugrik a jogsi, ha utána +állítanak, egyébként m1 a csekk az üzembentartónak. amióta ez van se én, se apám nem kaptunk még pontot se trafi miatt.

Köszi szépen!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
apám kitalálta, neki kell egy Defender. a Fusion-t már másodjára nyomják meg garázs elõtt, megunta.. megmutattam a Discovery-ket is, hátha kigyón a Defenderbõl s végül ez a két jelölt maradt:
Elad
Elad
ha defender, akkor marad a fusion, ha discovery, akkor meg a ford.

mit érdemes tudni errõl a két géprõl? alkatrészellátásról van sejtésünk, de még távoli ismerõs sincs akinek tapasztalata lenne ezekkel.
szóval ha valamelyikõtök keze alatt megfordult már a fentiek közül egyikmásik, megoszthatná tapasztalatait.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

A sebességtúllépés mekkora mértékekor bánja már a történést a jogosítvány?

objektív felelõsség van. úgyhogy ha jól értem csak akkor ugrik a jogsi, ha utána +állítanak, egyébként m1 a csekk az üzembentartónak. amióta ez van se én, se apám nem kaptunk még pontot se trafi miatt.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Van a Swiftrõl rendes cikk is:
Origo
Vezess

Egyébként a VW még a spájzban sem volt amikor már befejezték az új modell tervezését. Akkortájt kezdhették el a felszerszámozás elõkészítését. Szóval ez a Swift még messze nem VW-system, talán az SX4 utód már az lesz, de annyira sosem, mint egy ©koda.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
A sebességtúllépés mekkora mértékekor bánja már a történést a jogosítvány?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"