defender nekem is rajta van a listámon :-)
egy ideje már gondolkozunk rajta, h eladjuk a vectrát, öreg már na. úgy volt, h helyette +marad a fóka, mivel nekem már nem kell, apám megvenné tõlem. de most kitalálta, hogy octavia II.-t akar, olyan 2005-6 körülit, mert azt akar és kész, jóvan. el is kezdtünk nézelõdni, de egyszerûen nincs belõlük normális benzines. van ugye az 1.4-es 75 lóval. lol. pár hónapig volt olyanom, nagyon gyenge, tényleg, még a pólóba is kevés az a motor. meg ott van az õskövület 1.6-os 8 szelepes 102 lóval, amit már próbáltam is, jobban megy az 1.4-esnél de nem annyival, mint amennyivel papíron erõsebb. az 1300kg-hoz az is nagyon kevés, egy normális elõzéshez is vérszegény, de legalább fogyaszt is 9-10 litert...és kb ennyi, ja meg van a 2.0TFSI 200 paripával, de az meg már a ló túl oldala...
egy szerelõ aszonta vegyünk 1.9pdti-t...há nemtom. 0-100ra rosszabb a gyorsulása mint az 1.6-osnak, de mint tudjuk nem ez a lényeg, hanem a rugalmasság. és ebben biztos, hogy jobb a dízli, fogyasztásról nem is beszélve. de: én rohadtul tartok a használt dízel vásárlásától....lehet, hogy keveset eszik, de porlasztócsúcsot kell cserélni, akkor cseszhetem a jó fogyasztást...nem beszélve arról, ha a turbóval történik vmi...vagy ha egy szerelõ átnézi, és azt mondja, hogy nem lesz vele gond, akkor annak vajon lehet hinni?
szóval sehogy sem jó :-)