érdekes, h a papíron leggyengébbnek tourannak lett a legjobb a gyorsulása 0-100ig
pár éve próbáltunk egy tourant, 1.4TSI, 140 lóval. szenzációs az a motor! gyorsulásra megenné mind3 elõzõt. fogyasztásra biztos nem, de padlógázas menetnél kért 11 litert, normális közlekedésnél pedig 7.5-8 között, szerintem teljesen korrekt.
2 + ülés pedig pénzkidobás, sehogy sem lehet oda normálisan beülni.
kocsi rángat idõnként alacsony fordulaton. ezt okozhatja a benzinszûrõ? mert legutóbbi olajcserénél elfelejtettem cseréltetni és már közel 40ezer van benne. vagy ez inkább gyújtás hiba? mert egyszer már cseréltem ilyen miatt a gyertyákat, pedig akkor nem rángatott olyan sokszor mint most. amúgy utána jó lett, mostanáig. esetleg gyújtó trafó lesz a ludas vagy a gyújtó kábelek?
Nem hiszem hogy szûrõ, alacsony fodulaton eleget kellene hogy szállítson ha magason sincs hiány. (Egyébként ha cserélsz és van a környéken, esetleg (max félig) vegyebe tankolhatsz 2-3× E85öt.)
Gyertyát kapd ki, ha ilyen gáz szemre is kéne hogy lásd hogy el van égve az elektróda. Trafó általában hamar meghal a bizonytalankodás kezdetétõl. (1-2 henger kimarad.) Ha gyújtás ok, még az EGR szelep dzsuvásodása is szokott ilyet produkálni, bár általában sárga lámpa jelzi is.