Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Indította
lor
, 2006. január 12. 04:15
Írta 2010. július 09. - 11:23
tam: ki lehet kötni az EGR szelepet a piccsbe
takaritani sokkal macerásabb, itthon is csak kettõ ember csinálja garival ha jól tudom
Magoo: az én 16 szelepes egyhatosomba is az kellene, pedig az nem is FSI
de én nem tankolok olyat, max minden 2-3 tankolás után egy flaska wynns adalék
takaritani sokkal macerásabb, itthon is csak kettõ ember csinálja garival ha jól tudom
Magoo: az én 16 szelepes egyhatosomba is az kellene, pedig az nem is FSI
de én nem tankolok olyat, max minden 2-3 tankolás után egy flaska wynns adalék
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. július 09. - 11:00
Írta 2010. július 05. - 22:15
Zoom: én egy C30-at, az erõsmotoros verziót..csak egy 1.6-ost vezettem, de elképesztõen egyben van, és a világ legjobb szériagyártott ülései vannak benne, szerintem. S80-a haverom apjának van - beültünk 4en hátra (2* 175cm/65-70kg, 2*185cm/85kg), és még úgy is elképesztõ nagy hely volt...
Írta 2010. július 05. - 19:54
habar nem jo, mert csak hosszaban fernek be, keresztben nem...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 05. - 19:34
en most egy hetig visszakaptam a Caddy-t. na ez is furcsa a verszegeny astram utan. 250Nm hehejj
es nagyon fer benne a cucc. ha tehetnem tuti tartanek egy ilyet bringasautonak
mondtam én
tudod
2 bringa simán kerékkiszedés nélkül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. július 05. - 18:48
jah egy jo tarnzit hatul beagyazva
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. július 05. - 18:37
en most egy hetig visszakaptam a Caddy-t. na ez is furcsa a verszegeny astram utan. 250Nm hehejj
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 05. - 17:26
kopkodtem, tiszta nyal lett a monitor.
vki utan szabadon
egesz sok cumo befer egy toyota hiace-ba
kobmeteres muanyag ballon
4 nagy hordo
de fura vezetni
vki utan szabadon
egesz sok cumo befer egy toyota hiace-ba
kobmeteres muanyag ballon
4 nagy hordo
de fura vezetni
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. július 05. - 16:05
azért megnézném élõben is, nekem tetszik
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. július 05. - 15:53
köpködjetek nyugodtan de nekem még mindig tetszik. soha nem vennék mondjuk, de formára bejön.
Nissan vari
Nissan vari
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2010. július 04. - 20:02
itt neha vannak mas modellek is
Volkswagen Passat Saloon - 2.0 S (130ps) 4d - Facts & Figures - Parker's
Volkswagen Passat Saloon - 2.0 S (130ps) 4d - Facts & Figures - Parker's
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 04. - 18:52
tudtommal passatbol 2.0 szívó benzinbõl csak 116 és 150 lovas van...vagy nem?
Írta 2010. július 04. - 14:12
igen, az enyem sajna drive-by-wire. otthoni szerelo ismi 30ezer koruli osszeget mondott nagyker aron.
amugy astra betegseg, de masok arra panaszkodnak hogy amikor bevillan az engine management sarga lampaja a muszerfalon akkor visszaesik a teljesitmeny mintha csak 3 henger menne es fulldoklik az auto meg minden. nekem meg bevillan a lampa de ugyanugy huz az auto. aztan elalszik, es egy honapig megint nem jon elo. radugtuk a diagnosztikalis kompjutert es az is EGR szelepet mondott pedig. en hagynam igy ahogy van mert nem zavar, csak ha el akarom adni es pont egy probakornel villan be az nagy szopoalarc
2.0 benzin 130lovas 2003utani passat josag?
amugy astra betegseg, de masok arra panaszkodnak hogy amikor bevillan az engine management sarga lampaja a muszerfalon akkor visszaesik a teljesitmeny mintha csak 3 henger menne es fulldoklik az auto meg minden. nekem meg bevillan a lampa de ugyanugy huz az auto. aztan elalszik, es egy honapig megint nem jon elo. radugtuk a diagnosztikalis kompjutert es az is EGR szelepet mondott pedig. en hagynam igy ahogy van mert nem zavar, csak ha el akarom adni es pont egy probakornel villan be az nagy szopoalarc
2.0 benzin 130lovas 2003utani passat josag?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 04. - 11:55
nekem azt mondta a szerelõ, h kicserélni szinte soha nem kell, elég kipucolni idõnként. amúgy az elektromos gázpedálosokhoz húzós nagyon az új, fóka szerencsére bovdenes
vectra pedig jövõ héten eladósorba kerül
vectra pedig jövõ héten eladósorba kerül
Írta 2010. július 03. - 20:09
kb 20perc
akkor azt hiszem megcsinaltatom az enyemen is. kicserelni picit huzos volna.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 02. - 20:31
Én meg arra, hogy teljes terheléssel mit csinálnának
Írta 2010. július 02. - 20:09
kár, h fritz-ül van, nem mintha profi lennék angolból, de a német tudásom gyökketõ
arra azért kíváncsi lennék melyik kocsi milyen gumival van szerelve...mer simán lehet, h a jepp bf goodrich-el jött, az meg elég foska, mondjuk egy conti jóval elõbb megfogná az tuti
arra azért kíváncsi lennék melyik kocsi milyen gumival van szerelve...mer simán lehet, h a jepp bf goodrich-el jött, az meg elég foska, mondjuk egy conti jóval elõbb megfogná az tuti
Írta 2010. július 02. - 18:54
Írta 2010. július 02. - 16:42
az nem art a turbonak ha beinditod arreb gurulsz es leallitod
de amikor izzo turbohazzal fordulsz meg be az utcaba 1,4-es toltonyomason es megallaskor egybol leallitod na attol megkergul hamar.
lehet trukkolni kulon hutokorrel a turbo csapagyainak vagy turbo timerrel pl ami meg jaratja a motort mikozben nem is ulsz benne.
de amikor izzo turbohazzal fordulsz meg be az utcaba 1,4-es toltonyomason es megallaskor egybol leallitod na attol megkergul hamar.
lehet trukkolni kulon hutokorrel a turbo csapagyainak vagy turbo timerrel pl ami meg jaratja a motort mikozben nem is ulsz benne.
NE ÍGY! NE ÍGY!