Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Tnah ma egész nap a Pilisben tekerésztünk asszonykával; délig csak betonon, lementünk Visegrádra, aztán visszafelé a piros jelzésû patakmederben...Onnantól random mindenfelé, és teljesen használható már a telep; néhol hófoltok vannak, mindenhol kis patakok csobognak, de kevés igazi saras rész van, és még kevesebb, ami nem tekerhetõ, amúgy meg zizeg az avar, annyira száraz.
Mondjuk a cipõm végleg kiesik ezután a hétköznapokat illetõen... Meg a kerókat is le kéne rendesen csutakolni...

Országútival járhatóak már az erdészeti aszfaltos utak? Mert szombaton még vissza kellett fordulnom.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

VOTI!!! ma nem jártál véletlenül dkeszi tóváros környékén este?

Délben jártam arrafelé (Fótról Dkeszin át mentem Pestre), majd 3 felé jöttem viszza.

Miért láttál engem? :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most hallottam a 10es hírekben h miért nem tudtam ma iskolába menni. (árpád hídtól a thökölyig) A villamosról leszállítottak mert gáz szivárgás volt a vágány utcánál címszóval, na aztán hazasétáltam. Bringával be tudnék menni ha kerülök a hõsök felé és be is megyek sztem csak egy nagyobb kerülõvel :) Valahogy sztem nem sokára elindulok az északi összekötõ irányába és mivel a vágány és környéke le van zárva így nem kanyarodok le jobbra a vágány felé, inkább balra a híd felé veszem az irányt, uh. római part felé keresekmajd vmi alternatív útvonalat zugló felé, csak attól félek mire megtalálom az uvh-t újra már nem lenne érdemes bemennem a suliba uh lehet bringázok tovább... :)

Azt mondták a hírekbe h töltötték a gázt és a sofõr nem szedte le a csövet mikor elindult... Ezt is azt bizonyítja h MINDENKI JÁRJON DRÓTSZAMÁRRAL!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi megkaptam!!

buddha: http://mtb-riders.uw.hu/link/photo.jpg ez az én régi bringám, sztem ez is olyan nyereg :) kicsit szépséghibás de megalkudhatunk, úgyis most akarom lecserélni de más is szóbajöhet mondjuk old school kelly's váz de lx vagy a feletti szett is felveszi a versenyt ezzel a múzeális nyereggel :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Azt a titán nyerget elhozhattad volna róla!

Cimbim szerint: "Ez már annyira ronda, hogy az már szép!!!"

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts
Ment a mail!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Jaj gyönyörû!! Jobb klikk letiltva uh nem tom lementeni... Küldd el lényszi mailben!! rainman@vipmail.hu

zsmtb: a te kicsikéd is hasonló volt??

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts
No, srácok ezt nektek fotóztam Gyõrben, sajnos a kép nem a legjobb.
http://pix.bikemag.h...188285&cat=2411

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
VOTI!!! ma nem jártál véletlenül dkeszi tóváros környékén este?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
zsmtb: Igen 10:00... részletek a web-en

Ne késsen senki sem akinek szokása mert most sokan leszünk és sokakat váratnak meg majd... :) a végén még én fogok késni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Tnah ma egész nap a Pilisben tekerésztünk asszonykával; délig csak betonon, lementünk Visegrádra, aztán visszafelé a piros jelzésû patakmederben...Onnantól random mindenfelé, és teljesen használható már a telep; néhol hófoltok vannak, mindenhol kis patakok csobognak, de kevés igazi saras rész van, és még kevesebb, ami nem tekerhetõ, amúgy meg zizeg az avar, annyira száraz.
Mondjuk a cipõm végleg kiesik ezután a hétköznapokat illetõen... Meg a kerókat is le kéne rendesen csutakolni...

+lássuk szaktársak...+ lássuk mi lesz 7végén....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ha neked az jóóó....én bírom a sarat, szokták emlegetni hogy az evolucióban még valahol a sertés környékén járok, de ebbe nem biztos hogy bele megyek....illetve magamat ismerve egész biztos mert tesztelni kell a nobby nicet sárban is.....:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hamar, hamar...:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Szeva Gyalogos! Van már karikád, Drusza?

csak ma hozták + a vázat, de remélem holnap fotózhatok....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ez meg így van.....amúgy a régi xt 900 gramm körül van monoblokkal, annál sokkal nem lehet könyebb az fsa.....

Szeva Gyalogos! Van már karikád, Drusza?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Ha ilyenekre pénzem lenne!!!pfúúú! én is vennék egy lx hajtómûvet! de amíg nincs keret, addig nem igazán vághatom ilyen kiadásokba a fejszém:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Egyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.:D

ez meg így van.....amúgy a régi xt 900 gramm körül van monoblokkal, annál sokkal nem lehet könyebb az fsa.....

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Ennek örülök! Most találkozunk ott elõször, de a pestin találkozunk, de a bringás lányok meg a budain uh. eltévedni nem lehet, de neked a pesti úgyis kézenfekvõbb...

hát eltévedni nem fogok. egyszer éjszaka átmásztam az újpesti hídon abban a reményben hogy az óbudai szigeten fogok kikötni. csak az volt a baj, hogy egyel hamarabb "kiszálltam" és a végén a váci úton kötöttem ki.. nagy volt a meglepetés amikor kiderült hogy kerültem én vissza oda ahonnan majdnem indultam...

szokásos 10 óra?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
te leszel a fekete bárány a csapatban:D:D:D

edit: mármint pink! csak vicc, ne vedd magadra!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A speedway-be tehettél volna kötõjelet, mert a speedway.hu-n kerestem, persze hiába :D. De azért megtaláltam, köszi az infót.

Bocsika, bár számunkra egyértelmû. Ha elmész legalább megismered Salát és Vizdák Janit.:D

P.S.
Egyébként nekem is ilyen van, de majd csak az új karikára fog felkerülni.