Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Jaj gyönyörû!! Jobb klikk letiltva uh nem tom lementeni... Küldd el lényszi mailben!! rainman@vipmail.hu

zsmtb: a te kicsikéd is hasonló volt??

pontosan ilyen volt, csak régebbi kiadás

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
kanti vagy kantli???? nem tudom...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
De az lesz!! Így névrõl már tudom... kanti fék

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
nem az egyszerû kantli fékrõl beszélsz?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kantiféknek hívják õket nem?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Rain!!!
Nem az "A" fékre gondolsz, ami kb 5-7 év nagyon menõ volt???

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Központi állású?

Lehet h úgy hívják, nem tom... olyan mint a kecske szarva és középen összekötve egy függõleges éás egy vízszintes bowdennel...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hát nálam aligha vagy nehezebb. :)
Itt akkora lökésekben jött, hogy bekapcsolt mellettünk egy autó riasztója.

Egyszer meglökött a szél oldalról, ki is lengtem pár centit, de szerencsére az útpadka felé lökött. Gondolj a szél jótékony hatásaira: emberi számítás szerint ilyenkor tisztul a város levegõje :).

md: sajnos ebben nem tudok segíteni.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Nem ismer valamelyikõtök olyna bicikliseket, akik vállalnak fellépést??

Ilyesmi triálra gondoltam, vagy valami egyéb mutatós dologra!!

Na valaki eseteleg?? mondjuk olyna kéne, aki csaupán a reklám kedvéért vállalja, max nagyon alacsony bérért!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Nehezebbek vagyunk mint a lányok :D. Dunakeszi felé nagyrészt ellenszél fújt, de kezelhetõ volt, visszafelé az esõ és a hideg sokkal jobban zavart...

Hát nálam aligha vagy nehezebb. :)
Itt akkora lökésekben jött, hogy bekapcsolt mellettünk egy autó riasztója.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hogy bírtok ilyen szélben tekerni? A lányoknak fogni kellett a kezét, mert elfújta volna õket. Még levegõt is alig lehet kapni ilyenkor.

Nehezebbek vagyunk mint a lányok :D. Dunakeszi felé nagyrészt ellenszél fújt, de kezelhetõ volt, visszafelé az esõ és a hideg sokkal jobban zavart...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Méé? Most jártam meg a Kálvin teret oda vissza, tök jó volt! Legalábbis az, hogy az egész város be van állva én meg haladtam rendesen :)

Igen.

Hogy bírtok ilyen szélben tekerni? A lányoknak fogni kellett a kezét, mert elfújta volna õket. Még levegõt is alig lehet kapni ilyenkor.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

MI a bajotok azzal?? sztem tök jó dolog bár nekem se a salamanderen se a régi bringámon nincs... :) A salamanderen ismert okból a másik meg nem is V fékes hanem a még régebbi verzós mittom én milyen...

Központi állású?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Méé? Most jártam meg a Kálvin teret oda vissza, tök jó volt! Legalábbis az, hogy az egész város be van állva én meg haladtam rendesen :)

Én meg Dunakeszin Laklóthnál, odafelé frankó is volt, de vissza jött az esõ, én meg inkább feldobtam a gépet a vonatra és hazavonatam. De mivel nem voltam agyonöltözve, a Nyugatitól 15 percnyi út alatt is agyonfáztam és kicsit meg is áztam.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Esik és qrva hideg van. Már megint. Legyen már vége...

Te honnan fordultál vissza? A dömörkapuiról?

Igen.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Esik és qrva hideg van. Már megint. Legyen már vége...

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

alapban slick, de biztos lesz 1-2 renitens, aki némely szakaszokat terepen kíván teljesíteni......mert mégis csak úgy montis a tavaszi montis ha ránézésre keverhetõ a vadsertéssel :)........bár fájdalom de a patakok vízhozamát elnézve a patakátkelések most kimaradnak....

igenis
bár mindegy, voltam már slickkel a Nagy-hidegen is.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

ja, nemtommá, mit beszéltetek meg, ah hétvégi túra slick vagy terepgumit kíván majd?

alapban slick, de biztos lesz 1-2 renitens, aki némely szakaszokat terepen kíván teljesíteni......mert mégis csak úgy montis a tavaszi montis ha ránézésre keverhetõ a vadsertéssel :)........bár fájdalom de a patakok vízhozamát elnézve a patakátkelések most kimaradnak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
ja, nemtommá, mit beszéltetek meg, ah hétvégi túra slick vagy terepgumit kíván majd?
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szombaton mentünk paprétre szentendre felõl, az teljesen jó, hegytetõre is tökéletes. A vasárnapi brigád szerint paprét visegrád felöl is makulátlan. Még két hete mentünk úgy, hogy félúttól hó volt. Thy országútival jött, így neki cyclocross lett, de élvezte. Õ ment legelöl.
Te honnan fordultál vissza? A dömörkapuiról?