Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Hátha kék dzsekije volt meg csávó is akkor ez csak a mi esõemberünk lehet :lol1: .
Üdv itt olvasgasd a fórumot és ha van kedved akkor csatlakozz a túrákhoz

H.Marc

H.Marc

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szevasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám a Tour de Voksról, valószínûleg nem. Ott mondta egy csávó - sajnos a nevére nem emlékszem, bár lehet, hogy nem is mondta - hogy jöjjek fel ide. (Kék dzsekiben volt.) Kiszúrta a Kelly's bringámat... Most itt vagyok, és szívesen bicajoznék, pláne, hogy mindjárt itt a CM. Ti mentek szórólapot osztogatni? Vagy valami hasonló? Amúgy Márk vagyok :), tizenöt éves. (Ezt akkor is megjegyeztem.) Mindegy... Majd válaszoljatok, jó lenne végre normális emberekre lelni, akikkel lehet bringázni.

Márk

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát ez gáz, de ha egy sztendre oda visszára be tudok csatlakozni akkor hívlak!! Ne várjatok ha nem csörgök!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ok. 3h UVH Buda.

Kela: nem adom :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

UVH-hoz neked visszafelé kell jönni? Egybõl melóból jössz ezexerint?

Igen melóból jövök és mondjuk útba esik UVH .Ha neked is jó holnap találka 15.00 UVH budai oldal.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Inkább kiteszem az eBay-re. Sala Specialized feliratú zacskóban adta ide, valami hülye talán azt hiszi rá hogy Specialized hajtómû :D

Na jó mégse rakom ki. Tányércsere, és jó lesz a városi MTB-mre.

Pedig életem legnagyobb vétele lett volna, 100 ft-ért.

120-ért???:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Inkább kiteszem az eBay-re. Sala Specialized feliratú zacskóban adta ide, valami hülye talán azt hiszi rá hogy Specialized hajtómû :D

Na jó mégse rakom ki. Tányércsere, és jó lesz a városi MTB-mre.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Bikertigger: a 25 bizonyára közelebb van a valós értékéhez mint a 25e :D

Kboy: én azt hiszem benne vagyok. Igaz akkor ma este neki kekk állnom ann
ak ami holnap emiatt kimarad, de hajrá.

Én kemény leszek, legyen 100 azaz száz forint.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
UVH-hoz neked visszafelé kell jönni? Egybõl melóból jössz ezexerint?

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Sztem nem kizárt. Magam részérõl nem túrázáson gondolkodok, hanem felszaladni és leszaladni. Kboy?

Sztem nem fog menni kizártnak tartom,hogy 17.45-re itthon legyünk átöltözve stb..
Szóval mint mondottam 14.30-kor végzem .III.ker.Bécsi út innen indulok úgy,hogy valami ehez közeli találka kéne UVH budai oldal vagy békási Mc Donalds...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Utánaszámoltam és kb sztendréig meg vissza lenne idõm veletek menni de ebben is benne vok...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Kboy: én is kb 14:30ra itthon vagyok... mikor lenne indulás és mikorra érnénk vissza?? nekem 17:45kor már itthonról kéne elmennem civilben... addig gondolom nem jönnénk meg.. :(

Sztem nem kizárt. Magam részérõl nem túrázáson gondolkodok, hanem felszaladni és leszaladni. Kboy?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

én mint mondtam ellógom magam (nem fellógatom!:)) úgyhogy ...... még én sem másztam pap rétet:D

tessék egy régebbi papp réti kép
http://pix.bikemag.h...171020&cat=2058
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kboy: én is kb 14:30ra itthon vagyok... mikor lenne indulás és mikorra érnénk vissza?? nekem 17:45kor már itthonról kéne elmennem civilben... addig gondolom nem jönnénk meg.. :(

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Bikertigger: a 25 bizonyára közelebb van a valós értékéhez mint a 25e :D

Kboy: én azt hiszem benne vagyok. Igaz akkor ma este neki kekk állnom annak ami holnap emiatt kimarad, de hajrá.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
én mint mondtam ellógom magam (nem fellógatom!:)) úgyhogy ...... még én sem másztam pap rétet:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Peti ,vagy valaki !

Holnap egy Papp-rét ??? Én 1/2 3-ig melózom utána megyek ...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Licit indul! Én 30,- at adok érte :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Mély fájdalommal tudatom, hogy Kinex Cartridge, kerékpárom elsõ és egyetlen monoblokkja 1 éves korában nem teljesen váratlanul elhunyt. Távozása fájdalmas, de nem pótolhatalan hiány. Sírja a Speed-Way kerékpárboltban a következõ ürítésig megtekinthetõ. RIP.

Ja, helyére egy LX hajtómû került, nekem meg van egy felesleges egyéves, nagytányéron 2-3 kissé sérült foggal rendelkezõ Suntour XCC 314 hajtómûvem, 25-ért akárki viheti :D.

a 25-öt azt így simán forintban gondoltad ugye ? tehát így 25.- Ft :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
juhé holnap elógom azt a kemény 3 órámat ami lenne de helyette rakom neki keményen:D(na meg alszok is végre egy jót bár koleszban azt nem lehet)

avus: hova mit nézni? ja megint nem néztem híradót de szivesen megnézném élõben. na meg a bringát is le kéne mosni:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D