Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Csömör-Solymár környékén csak nincs árvíz... :) Remélem belvíz sincs... szal alternatív megoldásnak jó ha kicsit beljebb megyük a Dunától vagy vmi hasonló megoldást kitalálunk...

Kár h haza kellett jönnöm, szivesen mentem vna tovább veletek...

Csömör ???
Sztem te valamivel kevered,mert Csömör kicsit messze van Solymártól :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csömör-Solymár környékén csak nincs árvíz... :) Remélem belvíz sincs... szal alternatív megoldásnak jó ha kicsit beljebb megyük a Dunától vagy vmi hasonló megoldást kitalálunk...

Kár h haza kellett jönnöm, szivesen mentem vna tovább veletek...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A felso cso valoban hosszu, de nekem a 18-as Crux-on a francba ki kell huznom az ulescsovet (3cm-ert lehet meg huzni :) ), szoval nekem tutira kicsi. A masik pedig, hogy a kovetkezo projectem a pilota csereje lesz reba jatekosra.

hosszban kb megfelel más márka 18-asának...szal 178 /talán 180/-centis embernek jó kb

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

hosszban kb megfelel más márka 18-asának...szal 178 /talán 180/-centis embernek jó kb

Néztem a geo adatokat a Speckó honlapján, ami szerint a 17-esnek 585mm a vízszintes felsõcsõhossza, ami tényleg elég hosszú, a 19.5-ös Magnusé 600 mm, viszont az ülésem eléggé elõre van tolva. De a nyeregcsõ csutkára (azaz jelzésig) ki van húzva, 17-es vázhoz tuti 400 millis nyeregcsõ kéne, amit ki kéne húzni elég extrém módon. Mind1, most (még) nem lesz Speckó vázam :).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ez a piros Speckó váz az egyik szerelmem. Kár hogy csak 17-es...

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ezek szerint csak a vazakat arulja Tiger baratom. Egyebkent akinek jo meretben a specko vaz es nem veszi meg az buzi. :) Az egy remek, konnyu es allat jo vaz. Tiger meg talan ha ketszer gurult vele, szoval szinte uj es az uj arahoz kepest ingyen van.

ja közben voltam egy corás menetet csak b@sztam kilépni.....

ja egyelõre csak a vázak meg a pike, kéne regisztrálni még egy nicket aztán még a halom alkatrészt is felpakolni .....

ON
szerintem holnap megpróbálom +tudni hogy mennyire öntött ki a duna dömösnél, aztán lehet ki lehet kerülni vagy át lehet rajta gázolni....

ha nem akkor még mindig lehet
1, királykuti nyeregbõl visszafordulni - szentendrére, vagy ráfordulni szentlászló - papp rét
2, tovább menni vörös dagonya kakashegy pomáz/csobánka felé
3, bevállalni kis terepet és a gerincúton vissza kisrigóhoz és onnan papprét
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ezek szerint csak a vazakat arulja Tiger baratom. Egyebkent akinek jo meretben a specko vaz es nem veszi meg az buzi. :) Az egy remek, konnyu es allat jo vaz. Tiger meg talan ha ketszer gurult vele, szoval szinte uj es az uj arahoz kepest ingyen van.

Ez a piros Speckó váz az egyik szerelmem. Kár hogy csak 17-es...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Enyim Paripa

Let the people speak

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
al01: teesék én kerestem:D ugye ez az? bár ez nem kérdés

http://apro.bikemag....s=50&low=&high=
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Köszönjük VV ! Azt hiszem akkor módositani kell a tervezett túránkat.
Pilismarótról merre legyen a haza ? ha egyáltalán elmegyünk addig.:(

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

szerintem én nem nagyon megyek hétvégén, akárhogy is jó lenne, de egyrészt az idõjárás igérkezik rossznak, másrészt a suliban kell a héten nagyon koncentrálnom, ézért teli vagyok.... pihennem kell. szóval ezt most kihagyom!

kár hogy nem jössz de sok sikert és kitartást a sulihoz

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
rain! küldd el majd légyszi a telszámodat priviben! köszi!

amúgy ma hoztam haza a bicajt a nagy tavaszi átvizsgálásból. naná hogy monoblokk probléma miatt recsegett a rendszer.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szeretném néhány dologra felhívni azoknak a figyelmét, akik a hét végén a Dunakanyarba és környékére készülnek.

Váci oldal: Vác és Verõce között a 12-s utat szombaton (mikor is tetõzik ezen a szakaszon) valószínûleg el fogja önteni a Duna. Kismaros és Nagymaros között is az ártérben van a folyó, így a kerékpárút nem járható. Nagymaroson a Mol kúttól a révig le van zárva a 12-s út, a forgalmat a település felsõ részébe terelik.
A Börzsöny lábánál, Ipolydamásd és Letkés között, az alsóbb részeket lehet, hogy el fogja önteni az Ipoly, mivel az is árad.

Szentendrei oldal: Visegrád és Dömös között a 11-s utat elöntötte a folyó, le van zárva. Valószínû, hogy a szombati tetõzéskor a Pilismarót/Basaharc és Esztergom közötti részt is el fogja önteni.

A kompok az áradás miatt nem közlekednek, de errõl érdemes utazás elõtt pontosan tájékozódni (segítséget nyújthat ebben a www.dunakanyar.hu portál is).

Egyébként mindenkinek jó tekerést a hét végére.:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tiger

Adj egy linket a cuccaidhoz, marmint az aproban. Lusta vagyok keresni, de korulneznek, csak ugy. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Azt hiszem idõben haza értünk ,mert itt 20 perc múlva szakadt az esõ:)
Remélem a vasárnapi tekerésünk is jól fog sikerûlni (csak az idõ is igy akarja)
Avus:privi ment.

Köszi, ez tetszik. Erre a listára fel akarok kerülni :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Speckoval mi van?

háááát a nyereg a nyeregcsõ meg a hátsó váltó és a rúgostag régi :)
de ez utóbbi 2 csak amíg nem lesz X0 hátsó váltó , illetve nem sikerül valahonnan felhajtani Roksox Pearl 3,3 as tagot.....régi cuccok nagyrésze az apróban, valamennyi meg átkerül asszony gépére....

Enyim Paripa

Let the people speak

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
szerintem én nem nagyon megyek hétvégén, akárhogy is jó lenne, de egyrészt az idõjárás igérkezik rossznak, másrészt a suliban kell a héten nagyon koncentrálnom, ézért teli vagyok.... pihennem kell. szóval ezt most kihagyom!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Papréten elkapott minket egy zápor, de amint behúzódtunk a kis bódéba, el is állt semmi perc alatt. Süppredt ám a talaj rendesen, az esõ miatt fent nem is nagyon fényképeztem. Amit lõttem, megtekinthetõ a képtáramban (lásd az aláírásomban).

Ja, visszafelé úgy tekertünk Szentendrérõl, hogy szinte éreztem, hogy a nyakamban liheg az újabb zuhé. Aztán megúsztuk :).

Azt hiszem idõben haza értünk ,mert itt 20 perc múlva szakadt az esõ:)
Remélem a vasárnapi tekerésünk is jól fog sikerûlni (csak az idõ is igy akarja)
Avus:privi ment.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Papréten elkapott minket egy zápor, de amint behúzódtunk a kis bódéba, el is állt semmi perc alatt. Süppredt ám a talaj rendesen, az esõ miatt fent nem is nagyon fényképeztem. Amit lõttem, megtekinthetõ a képtáramban (lásd az aláírásomban).

Ja, visszafelé úgy tekertünk Szentendrérõl, hogy szinte éreztem, hogy a nyakamban liheg az újabb zuhé. Aztán megúsztuk :).

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
2Bikertigger: Joooook a képek, nagyon kedvcsináló még hóban is az ilyen táj :)

Sajna a héten nem nagyon tudtam a hétvégi túrára edzeni (kezdõ vagyok még) de ma munka után sikerült megketernem kicsit... :) El is ütöttem majdnem 4-5 gyalogost... a Jászain... Próbáltam a sárga végén még átsuhanni hát a gyalogosok a zebrán gyorsabbak voltak, úgy hogy jött a fék és ilyen Z alakszerûen kerülgettem ki õket kb. 20-al õk meg pattogtak szét mint a bolhák elõttem :D Poén volt , de máskor megpróbálok nem csinálni ilyet... Csak amikor ez ember végre a héten elõszõr rátud ülni normálisan a bringára az azért ad egy kis lendületet... Szval lehet megyek Veletek én is vasárnap, de ez még a jövõ zenéje...