Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Sziasztok, szeretnék beiratkozni a Kelliz klubba :).

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

:) Jó volt...

Mi gyalog, lefelé indultunk el a Rám szakadékba(n?), korábban mentünk már felfelé is, gondoltuk kipróbáljuk fordítva. Nem sokkal könnyebb, fõleg a láncos részen.
Mikor odafelé mentünk elkezdett menni a hasam, még a HÉV-en. Ettõl még emlékezetesebb maradt a kirándulás. :) (a sziklás részen már nem volt gond. :))

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

idei V-fék-es

Hú, akkor az már az új fényezés.. Nem furcsa? Nekünk "õs-salamandereseknek" (vagy "õs-kelly's-eseknek") általában nem jött be az új fényezés. Túl soknak és feltûnõnek tûnik a sok felirat. Olyan reklám feeling fogott el tõle.
Nna, majd megnézzük élõben, hogy milyen is, hátha úgy már nem vészes.. :)
Mindenesetre gratula hozzá és üdv a "táborban", jó kis bicikli az szerintem!

(Mindennel van és lehet probléma, de nem mindenkinek volt, szóval neked se legyen!)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Pontosan a kettõ között van. Nagyon jó kis kirándulóshely, de inkább amikor már zöld minden és esetleg egy kis esõ is volt, mert akkor nagyobb a vízállás, szebb a "zuhatag".
Az annyira nem biciklizõs, hogy egyes helyeken lánc segítségével lehet felmászni. Persze hardcore-osoknak lefele lehet kihívás.. :)

Viszont mellette fut a Lajos-árok és az elvileg járható biciklivel bár nem próbáltam.

Egyszer amikor baromira esett és hideg is volt Dobogókõrõl elindultunk a Rám-szakadékba. Ahol fent meredeken lefordul az út egy egész csoport állt, nem mertek elindulni, annyira csúszott, mondták, hogy küldjünk táviratot, ha túléltük. Ha valaki ismeri a helyet, akkor tudja mirõl beszélek és arról is, hogy annak az alján van egy huppanó, talán valami csörgedezik is benne. Nna ebben az esõben és abban a huppanóban jött velünk szembe két biciklis. Köszönés után a következõ mondta hangzott el: Jó idõnk van, mi? És mindenki vigyorgott a szélbe.. :) Jó volt...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

idei v tavalyi?

idei V-fék-es

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Szerintem jó választás, nekem nagyon tetsziik a váza, és egész jók az alkatrészei is, de a súlyát is nézd meg!

14.5 kg.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Nyugodtan csúfoljatok csak Davnek, az md88-cal csak regelni szoktam!!!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
izazából kettõ között szvsz

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Köszönöm!!!! :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
bocsi elírtam Dömös! :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Dömsödnél van, ha érdekel közelebbrõl itt egy link:
http://members.chell...ramszakadek.htm

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Hol kell keresni a Rám-szakadékot????? Ismerõs a neve, de sajna nem tudom sehova kötni, lécci írjátok meg, ill Md88, Te biztos tudod :D

Pilis -hegység, dobogókõ és környéke, talán Z jelzés.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Én is megyek holnap túrázni! A Rám-szakadékba!!! Végre már alig várom!!!

Hol kell keresni a Rám-szakadékot????? Ismerõs a neve, de sajna nem tudom sehova kötni, lécci írjátok meg, ill Md88, Te biztos tudod :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Új salamanderem lesz mit gondoltok róla, milyen?

idei v tavalyi?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

nekem nem az van de tudom ajánlani mert szinte mindenkinek akit innen ismerek az van és eddig kevés rá a panasz

ha kedved van hozzá olvassgass vissza itt illetve a tech kellys topicban

de ha vársz kicsit akkor a salamanderes tömeg tanácsait véleményeit is megolvashatod :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Szerintem jó választás, nekem nagyon tetsziik a váza, és egész jók az alkatrészei is, de a súlyát is nézd meg!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
ott a környéken sztem lehet jókat tekerni, jó környék! no nem pont a Rám-szakadékban :P

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
sajnos nem, de majd meglátom mik a terepvizsonyok, lehet eltekerek még valami jobb idõben oda... Ha valami nagyon brutál terep akkor nem...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Hö-hö, biciklivel?! :D