Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
md ...15 percen belûl próbáld meg használni azt a módosit gombot, 2-3 post helyett....tudod mielõtt más szól érte....:)

amúgy lassan leolvad a jég az erdészeti utakról, szal a lángosozásból fel lehet kanyarodni már hegynek is.....csak mondom....

edit : ranman +elõzött......de látod lehet használni ezt a gombot.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem ez sztem inkább butaság. NE SÉRTÕDJ MEG!
Sok hasznos topik van és a mai bringás kérdésedre is sztem tudnának válaszolni a megfelelõ topikban. Azért vannak kategóriák, topikok h rendszerezve legyenek az infók. Ha csak olvasgatsz akkor is csomó hasznos dolgot tudhatsz meg, de volt h már engem nem érintõ, de érdeklõ témába beleugrottam és csomó hasznos dolgot tudtam meg.

...a módosítás még mindig nem az erõs oldalad...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
kmax! már én is belinkeltem ezt, de az a hétvége elég rosszul néz ki! nem lehetne két héttel késõbb? (mert írtam fentebb hogy a márc 11-i hétvégén Vácott lesz valami túra)<--én sem tudok többet róla, egyik tanárommal mennék, a napokban említette!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Itt vagyok én is! már csak filmet néztem!

Az a helyzet tigger hogy én csak ide írok(meg a kellys techbe), nem tudom miért más topicot még csak nem is néztem meg!

Ezt nevezik márkahûségnek?:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) köszi! írtam neki gyorsan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
na ráérõs diákok mars át a "milyen bringát vegyek" topikba, szerezzetek új klubtagot :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Rainman, a NAAAGY Kelly'ses túrát is te szervezed??
Mert ha igen mielõbb le kéne fixálni egy idõpontot, mert március már itt van nyakunkon!
VAlaki tud róla valamit???

hát azt közösen mindenki szervezi sztem

március 4-5? --> http://www.freeweb.h...s11/elo/elo.jpg

akkor már tényleg kéne kapkodni hogy mi lessz és tiggernek is kell szólni hogy akkor mikor tudná és akarja e kisérni minket ja és matrica??
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
háát a diákok jobban ráérnek :D Gondolom meló meg család meg miegymás miatt nem írnak a többiek...
Az lenne gáz ha nem lenne téma és nem tudnánk mirõl besélni, bár ez eléggé elképzelhetetlen, de a túrával kapcs szeretném tudni h hányan leszünk meg kik jönnek...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
csak én nem!! de tényleg elég uncsi hogy ketten fórumozunk:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem hagyott nyugodni és megnéáztem az elõrejelzést, bár ez sem 100% fóleg h azt mondja h változó idõ, de a -1 és +9 fo elég jó és az É-i szél odafele hátulról jön.
http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest

Nem nagyon tolongtok a héten a topikban de a többibensem láttam h írnátok, uh gondolom elfoglaltak vagytok.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Újabb (nem kelly's-es) jelentkezõ a vasárnapi túrára. (bár még nem 100% h jön)

Ki jön még???

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Másrészt: nme ide vág, mivel egy kelly'ses topic, de mit tudtok a DAIMONDBACK bringákról? tegnap láttam egyet és nagyon tetszett!
Én annyit tudok róla hogy az UNIVEGA márkával kézenfogva sétáltak be hazánkba! Nagyon tetszett a váztól a felszereltségig minden rajta!

bõvebben esetleg valaki? Ha úgy gondoljátok nem ide vág akkor dobjatok privit:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Rainman, a NAAAGY Kelly'ses túrát is te szervezed??
Mert ha igen mielõbb le kéne fixálni egy idõpontot, mert március már itt van nyakunkon!

Különben Vácon lesz valami 120 km-es túra március 11-én! nem tud valaki róla többet? én lehet hogy megyek, de ez nagyban függ az egyik tanáromtól (õ vinne)! de lehet hogy felvonatozok!

VAlaki tud róla valamit???

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
jut eszembe! Rainman küldtél nekem egy privit, de semmi nem volt benne! csak véletlen küldted?

ne haragudj, már láttam mi van benne! kösz(csak rossz helyre kattintottam, és az adatlapod jött be:D)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
nem tudom, de amit adtam feljebb cím, az azt mutatja, hogy jön egy kis jóidõ, de március elejére megint rossz lesz!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
reggel még a rádióban az volt h meleg napos idõ lesz... majd meglátjuk

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Sõt nézzétek meg ezt! ilyen idõ várható a köv 15 napban: http://mikes11.fw.hu
:(:(

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
jaja! lesz végre 10 fok meleg, erre jön a kula, esõs idõ:(:(:(

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ajjaj. Záporokat emleget az Index hétvégére...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
hát ezt a scriptes dolgot nem értem, lehet h láttam már ilyet csak nem tom h mire gondolsz... de sztem még ma éjjel megoldom a dolgot mert a méretezés annyira nem gond, fõleg h a sok túrás képnek uaz az aránya, csak a sok átnevezés meg a linkek átírása... bááárrr!!! hohó lehet h azt is meg tom oldani egy kattintással! Na most van mit csinálnom, ez most nem hagy nyugodni :)