Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Sziasztok!

Egy picit megint eltûnök. Eddig a munka nem engedett, ma meg elutazok egy utolsó pihenõs hétvégére az utód születése elõtt.. :)
Hétfõ este elvileg már leszek..

Nna, igen, edit biztos szép lány.. :D

Tinnek igaza van, ha rövid idõn belül módosítotok, akkor nem látni. Az "edit", "mod", vagy egyébb jelzés meg jó, ha ott van, mert így elkerülhetõ egy-pár félreértés..

A topikokat 3000 körül indították azt hiszem "újra", de ez nem bevésett szabály, ha jól tudom.. Mindenesetre sajnálni fogom, mert az már nem az én nevem alatt fog futni.. ;)

Esõ mentes hétvégét kívánok, hogy legyen esély egy jó tekerésre!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Tényleg, egy topic hány hozzászólásig terjed? mert láttam már ilyet hogy már 2. számú folytatás volt??

biketigger: írtam a "milyen bringát vegyek" topicba én is, innentõl már csak az emberkén áll mit választ!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Tin: De a 953. ban nincs is ott h mikor lett módosítva. Vagy azt ki lehet szedni belõle?? Na mindegy, ezt már raycoon-nek is mondtammár h "le Editezett"és h az avatar egy salamander nálam is. Na szép kis képzavar a tudatlanságomból. :D

Jobbulást mindenkinek!

Szerintem ha nagyon hamar, egy-két percen belül módosítasz, akkor nem írja ki, ha már néhány perc eltelt, akkor kiírja.
Vannak akik meg hozzárakják az editet. :) Eleinte én is néztem, hogy milyen népszerû csaj ez, mindenki külön üzen neki. :) De aztán leesett.
LL meg néha pirossal megjelöli, hogy mit módosított, ha pl. helyesírási hibáról van szó.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ja azt én is néztem h nem mindig uolyan módosító jön be, de nem izgat ha be van írva h módosítottam, már csináltam ilyet amúgy...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Rainman!!
Vannak esetek, amikor módosítani szeretnéd a hozzászólásodat, rákattintasz a feliratra és megjelenik egy szürke keret a hozzászólás körül, és továbbra is tudsz írni a hozzászólásodba. Ezután rákattintasz a "save" gombra és újra és kész. Ilyenkor nem írja ki, hogy "Módosította ekkor és ekkor ez és ez".
Talán egy hozzáértõbb ember, vagy moderátor ezt szakszerûbben el tudja mondani, és talán megírja azt is, hogy mikor melyik módosító panel ugrik be... :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin: De a 953. ban nincs is ott h mikor lett módosítva. Vagy azt ki lehet szedni belõle?? Na mindegy, ezt már raycoon-nek is mondtammár h "le Editezett"és h az avatar egy salamander nálam is. Na szép kis képzavar a tudatlanságomból. :D

Jobbulást mindenkinek!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Na végre mindenki adott egy kis életjelet magáról:D

Avus: én is támogatom tiggert, mármint hogy kanyarodhatunk felfelé is, csak az ifõ legyen szép!
Szilárd: neked sajnos igazat kell adjak, nme szívesen teszem, de ez van! (remélem a március közepe már szép, tiszta tavaszi idõjárás lesz!(10-20 °C))

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én is itt vok, csak elkezdtem angolul tanulni, meg sok dolit írtam a éten, de most beteg vagyok, így van idõm írni, vagyis életjelet adni magamról. Március nekem is jó, ha az idõjárás is megfelelõ, tehát nem szakad az esõ meg a hó (sajna ez sincs kizárva)...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Edit=Tin ??
Tényleg Tin! Megjavult a géped vagy azért nem írsz mert még mindig rossz?

:D Bocs, most nagyon röhögök. :) Edit= módosítás, editálás, vagy mi a túró.
Az én nevem Jusztina, innen a Tin, mert rövidebb, de azt nem mondom el, hogy hogy lett Tin, mert hosszú.
A gépem már mûködik, bár itt kevereg egy táp a lábamnál, az oldala még nincs visszarakva, szóval még van mit szerelni rajta, de megy. Rossz volt a táp, de nem egyedül az, hanem sajnos a videokártya is, most egy kölcsön van benne, de már itt az asztalon a végleges, csak még nem volt a férjemnek ideje kicserélni.
Tegnap azért nem nagyon írtam, mert temetésen voltunk, egyébként meg még mindig nagyon náthás vagyok, valahogy nem sikerül kilábalni belõle, úgyhogy én biztos nem megyek mostanában bringázni sajnos. :(

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Támogatom Bikertigger javaslatát, miszerint az olvadás után majd felfelé is irányulhatunk.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Itt vagyok! Sajnos néha dolgozni is kell, hétfõ-kedd vidéken voltam szerdán az összegyûlt döglött mobilokat próbáltam talpra állítani, tegnap megint vidék, most értem haza.

Hát a vasárnapra még nem tudok mit mondani lehet, hogy a családdal töltöm. Egész héten nem találkozom a gyerekekkel. Hajnalban mikor indulok még alszanak, este meg már alszanak :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nagyon megállt az élet itt a fórumon:D!!

fórum. nem chat.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
nagyon megállt az élet itt a fórumon:D!! de miért nem akar senki válaszolni nekem????????

bocs látom már válaszoltál! na jó éjt mindenkinek!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Cuki most síel, de a jövõheti túrára azt mndta majd jön. Raycoon, néha írt a héten, de mondta is h sok a dolga, de fõleg Tin és Voti akik nagyon eltûntek, meg pár újonc. Tin számát nem tom, de votira lehet h rácsörgök majd szombaton h jön-e vasárnap túrázni, ha addig nem jelentkezik.

Jelenleg 6an megyünk keszire, és egy srác még gondolkodik.

Módosítás:
:) 1 perccel a hozzászólaásom után kaptam privit Votitól. bár a túráról nem írt semmit...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Különben is úgy gondoltam(én egyedül eddig), hogy az elsõ márciusi hétvégén, ha jó idõ lesz(minimum +10 °C) akkor mehetnénk valahova egyet túrázni, mondjuk lángosért, vagy egyéb új cél is jó lenne!

rainmanhoz kapcsolódva Cuki is nagyon el van tûnve mostanában!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Lángos után hegyre menni?? Na azt nem, inkább elõtte! :)

Edit=Tin ??
Tényleg Tin! Megjavult a géped vagy azért nem írsz mert még mindig rossz?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

vmik márciusi hétvége biztos nem jó nekem (nagy túrára mondom)...vszinû kb a mostanihoz egy hónapra esõ, de most lusta vagyok elõtúrni az "órarendemet".......

hát végülis nagyrészt tõled függ a csapat "jóléte" így az idõpont is

matrica kell valaki csináljon vagy rain te szerezz ugyis nagy haverságban vagy a gyártóval :D:):D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
sajnálom, majd legközelebb figyelmesebb leszek! de most már lejárt az idõm:(

most használtam!

Nekem a márc 18-19-i hétvége lenne a legfrankóbb! addigra kiismerném a bringát is, és megtanulnám használni az spd-t is! szóval nekem az a legoptimálisabb, vagy utána, de elõbb semmiképp!
akkorra már az idõ is gyönyorû lesz elviekben!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

hát nem is tudom de március vége meg már késõinek tûnik:D de tudom hamar eltelik +10 fok felett már minden napra jutni fog egy kellys tura :D(?)

Biketigger: gondolom vezetni fogsz minket ? csak idõpont kéne

vmik márciusi hétvége biztos nem jó nekem (nagy túrára mondom)...vszinû kb a mostanihoz egy hónapra esõ, de most lusta vagyok elõtúrni az "órarendemet".......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
hát nem is tudom de március vége meg már késõinek tûnik:D de tudom hamar eltelik +10 fok felett már minden napra jutni fog egy kellys tura :D(?)

Biketigger: gondolom vezetni fogsz minket ? csak idõpont kéne
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D