Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
sajnálom de nagyon fáradt vagyok alik tudtam felkelni írni hogy nem tudok menni de majd legközelebb bocs

UI: üdv köztünk Kboy!
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Magamról : 36 éves vagyok és pótcselekvésként kezdtem el tekerni 2004-ben ,de azota nagyon megszerettem a tekerést és rendszeresen járok TT.-re,maratonokra és persze saját magam által megtervezett turákra .Amint beköszönt a jóidõ akkor majd szerintem rendszeres tagja leszek a közös tekeréseknek.
Addig is itt fogok belekotyogni a témákba :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Sziasztok !

Azthiszem akkor ide is be kell köszönnöm,mert még szó éri a házat.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ezt nem fogjátok elhinni!! msn-ezünk és kiderült h nem hogy a kerületben, hanem a szemközti házban lakik Kboy. Hát ez hihetetlen!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( sajnálom...

Edit: Most találtam egy újabb kelly's-est ha minden igaz és itt lekik a kerületben!! :D Remélem õ van a képeken! Már ajánlottam a klubbot... Ja természetesen milyen kelly's-e van??? SALAMANDER!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na, meghalni se lett volna ma idõm, és ez sajnos holnap is így lesz, ugyanis kötbéres melóm van. Vívódtam hogy el kéne menni, de mivel a kötbér nagy úr, ezért a holnapi dunakeszis sülthalat passzolom. Szegény Magnusom, továbbra sem láthatja Dunakeszit :(. Aki megy, annak kevés pocsolyát és még kevesebb esõt kivánok.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
én megyek :D

editke: ahogy nézem 2-10 fok lessz 11km/h északi szél napos idõ :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus, kmax: Minden rendben a holnapi túrával? Ha az idõ miatt reggel nem tudnátok h elinduljatok-e akkor hívjatok! 9tõl be leszek már kapcsolva... WatchFan azt mondta h csak esõben nem jönnek, és a hó esés engem sem zavar csak az esõ...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
na ja szép idõ van csak olvadna már el teljesen a hó

mert nem szeretek pocsolyákba gázolni

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát nem akarom elkiabálni, de kinéztem az ablakon és mosolyogtam! :) Holnap reggel is mosolyogni szeretnék!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én inkább úgy vagyok vele h ha már van mosógép akkor dógózzon meg azért h itt lekhet velünk! :) Minden gépnek lelke van! Amúgy meg nem szoktam átázni max a cipõm, ha belelépek egy tócsáa vagy ha beszakad a jég mint vasárnap.

A salamanderrõl ha privátban vagy mail-ben mesélnél azt megköszönném, és lehet h te sem járnál tosszul! :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Nekem is a fent, avus által említett sárhányóm van, de szerintem nem rosszabb mint a "futársárvédõ"! Nekem bevált, én még jól is néz ki vele a bicó:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Van normál sárvédõ montikra is. Bár szerintem olyat csak városi használatú montikra illik tenni, mint pl. az én Hauserem. A Kelly's-re sosem tennék fullos sárvédõt (asszem tán futársárvédõnek hívják). Arra ilyen egyszerû telóra meg nyeregcsõre applikálható mûanyagot veszek. A hatásfoka messze nem olyan mint a fent említetté, de a dzsuva nagy része akkor is elkerüli a ridert.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
felmerült pár kérdés..

én ha belemódosítok más hozzászólásába, akkor ahogy Tin is mondja, pirossal.
tudtommal Endroo is hasonlóképpen jár el.
ha az illetõ a saját hozzászólását módosítja, akkor edit, vagy pedig írja mintha mi se történt volna.

darabolás ~3000körül, nincs megszabva, hogy 3001-nél, vagy 3260-nál, de 3000körül szabdalás és punktum.

további szépet ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Milyen sárvédõd van?

szokásos mûanyag nem a telósbikeokhoz való mint neked

de már szépen lecsöpögött a bringáról minden úgyhogy végülis kimentem megmosni:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

hülye vagyok
elmentem bringázni 3kmre jutotttam mikor úgy döntöttem elég: deréktól lefele egy száraz pontom sem volt :( a sötét miatt nem láttam semmit úgyhogy visszamenekültem :( montikre miért nem lehet normál sárvédõt szerelni?

Nem vagy hülye, csak lelkes. :) Milyen sárvédõd van? Az enyém eddig jól vizsgázott, igaz esõben nem mentem. És csak egyszer hagytam el, mikor rainman elesett a jeges részen. (ha belegondolok miattam, mert én szóltam, hogy álljunk meg, vissza kell mennem.)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
hülye vagyok
elmentem bringázni 3kmre jutotttam mikor úgy döntöttem elég: deréktól lefele egy száraz pontom sem volt :( a sötét miatt nem láttam semmit úgyhogy visszamenekültem :( montikre miért nem lehet normál sárvédõt szerelni?

cuncuska

cuncuska

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!Nem tudtok valakit akinek kell, egy Salamander?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Sziasztok!

Egy picit megint eltûnök. Eddig a munka nem engedett, ma meg elutazok egy utolsó pihenõs hétvégére az utód születése elõtt.. :)
Hétfõ este elvileg már leszek..

Nna, igen, edit biztos szép lány.. :D

Tinnek igaza van, ha rövid idõn belül módosítotok, akkor nem látni. Az "edit", "mod", vagy egyébb jelzés meg jó, ha ott van, mert így elkerülhetõ egy-pár félreértés..

A topikokat 3000 körül indították azt hiszem "újra", de ez nem bevésett szabály, ha jól tudom.. Mindenesetre sajnálni fogom, mert az már nem az én nevem alatt fog futni.. ;)

Esõ mentes hétvégét kívánok, hogy legyen esély egy jó tekerésre!

Kellemes pihenést! Szerintem le lehet dumálni a moderátorokkal, hogy háromezernél te újat nyitsz, õk meg lezárják a régit. Legalábbis az origon így mûködik, nagyon ritka dolog, hogy moderátor neve alatt fut a topik.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi!
Hát elszomorító az idõ! Fõleg h ma ledumáltuk kmax-szal meg egy másik fórumos sráccal h megyünk egy kicsit tekerni és dumálgatni és indulás elõtt el kezdett zuhogni erõsen. Hívtam kmax-ot h ne induljon el mert xar itt az idõ és átmentem a sráchoz dumálgatni meg belsõt javítani.
Eresztett neki, de a vízben nem láttunk semmit, pedig jó keményre felfújtuk h táguljon a gumi de semmi. Elméletileg feütötte és aztán eresztet, de a szelep is rendben volt. Valakinek vmi tipje van??

Drága Edit! :D
amúgy egy conti belsõ nem vmi noname...