Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Fél5 nagyerdõ temetõ sorompó! Aztán kényelmes csorgás max nagyerdei futókörrel kifele pallag-józsa-zeleméri rom! Aztán széltõl naptól mindentõl függõen vagy ugyanott vissza, vagy ha már elegünk lesz a porból, akkor a bicajúton!

Szia Gabi!
Holnap benne lennék egy ilyenbe, mit szólsz hozzá?

Holnapi rendezvény:
http://criticalmass....neven-nightride

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Csak nehogy nyakig merüljetek a homokban, Jucival két hete már majdnem beleragadtunk akkora volt. Jó tekerést!

Tudom! Köszi az aggódást ;) , már láttam a héten, igencsak vicces! :peace2:

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Csak nehogy nyakig merüljetek a homokban, Jucival két hete már majdnem beleragadtunk akkora volt. Jó tekerést!

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Gabi, a telszamodat privizd át légyszi, 5körül megyek en is tekerni, összefuthatunk

Izom!

30-637-17-41

Fél5 nagyerdõ temetõ sorompó! Aztán kényelmes csorgás max nagyerdei futókörrel kifele pallag-józsa-zeleméri rom! Aztán széltõl naptól mindentõl függõen vagy ugyanott vissza, vagy ha már elegünk lesz a porból, akkor a bicajúton!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Gabi, a telszamodat privizd át légyszi, 5körül megyek en is tekerni, összefuthatunk

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi, ha délelõtt kihajtod magad du 4-tõl lehet megyek egy Panorámát Rómeóval (homokba nem megyek vele). Ja meg, ha túlélem a mai kettlebellt...:paker:

Nah, megyünk akkor máma(2:40)? Meddig/mennyit van kedved?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Mindenesetre bukó nélkül eztán sehova!!!!!!

Kérdezd csak meg errõl a kérdésrõl Röfi cimborádat...! ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Gabica

Gabica

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Jó reggelt!

Ma 16.00 után zeleméri napozás valaki? Határozottan hátrafele tekerve a bicajt! :D

Ó, hát erre vevõ vagyok. :)
A temetõ sorompónál várlak!
Gondolom már úgy hiányoztak neked a tavalyi tekerések velem. Fõleg a strucc táncoltatás...

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Néha elõny ha az ember bringával közlekedik. De nem lettem volna a motoros helyében akit elütöttek. Mindenesetre bukó nélkül eztán sehova!!!!!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
lámpás: tegnap láttalak a Sámsoni bringaúton. Jó nagy dugó volt a baleset miatt.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Itózs ír: Ez eredetiben is színes.

Mimimi?? Nekünk ez mindig is fekete-fehérben volt meg. Azta. Mondjuk a Van aki forrón szereti is fekete-fehérben van meg, de láttam már színesben is. Ok, köszi a felajánlást.:)
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tegnapelõtt láttam a tcm-en a halál 50 órája c. igen fasza filmet. én nem gondoltam, hogy színes, pedig az! az ég kék, a fû zöld, a a tankok terepszínûek

egy agyonnézett videókazettán van meg, azon szépia-színû, és úgy sokkal jobb! :)

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Itózs ír: Ez eredetiben is színes. Kemény Technicolor. Tudjátok amikor minden nagyon színes. Lehet egy kifakult kópiát láttál?:) Lehet kapni 999 HUF- ért. De nekem azt hiszem van kettõ is. Neked adom az egyiket, színesben. A következõ máltaira elviszem.
Szép napot mindenkinek.
:muah1:

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
De durva ezt a filmet színesben látni.
Ride 'n' roll

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Jó reggelt!!! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Jó reggelt!

Ma 16.00 után zeleméri napozás valaki? Határozottan hátrafele tekerve a bicajt! :D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Levi: Na köszi,ezt jól elintézted!!! :D Ha nem fog jönni velem senki,akkor te maradsz és büntetésbõl a camping keróval jöhetsz csak!!!

Remélem elfoglalhatom méltó helyemet a csomagtartón. Nyugi, nem vagyok dagi.:)
Ride 'n' roll

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
MEGIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!Végzettségemet tekintve szociológus vagyok, neked ez nem mond semmit az spss-el kapcsolatosan???? Ebbõl élek Feltöltött kép tessék hozni a cuccost és szételemezzük.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Jóccakát mindenkinek.. :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Nem!! Ez csak vicc volt!! Mindig a társaság az,ami adja az erõt!

Én is csak humorizáltam :) Azért tekerni sem árt néha.