Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Boldog szülinapot, Coldi! :)

Luna: kivitted a gyerkõcöket a vekerire?
Én ma megmutattam anyukámnak és tesómnak a pallag kört.
Elõször megszerettetem vele a bicajt (amúgy most is szeret tekerni Mutti) és hátha engedékenyebb lesz! ;)

Jó éjt minden érdekeltnek!:spioch:
És sok locsolót holnapra a virágoknak!:spoko:

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Boldog szülinapot, Coldi! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az egyik ilyen autós én voltam két éjszaka után...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Nekem az jön le a levélbõl, és a weboldalon olvasottakból, hogy csak az eredetiekre vonatkozik az elõfizetés.

Így van, a képelõhívások miatt megõrzik az eredetileg feltöltött nagyobb formátumú képeket. Második lépésben meg majd jön a sírás, hogy kénytelenek elõfizetõssé tenni az egész szolgáltatást.

Jó kis túra volt a mai. A tegnap felszívott hektólitereket sikerült utolsó cseppig kihajtani magamból, sõt még annál is többet. Eredetileg csak a Panorámán akartam körözni de 2 után arrébbáltam, tisztességes 187Km-t gyûjtöttem ma az egészségügyi számlámra. A végére úgy elszomjaztam, hogy Nyíradonyban már az autókat elõzgettem, hogy mihamarabb hazaérjek.

Köszönöm a jókívánságokat! Holnap keveset tekerjetek aszfalton, mert már ma is láttam autósokat akik nem igazán érzékelték az út széleit!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Dina, ma a nyugati utcán ha nem is hallottad, hogy köszöntem, de remélem láttad, hogy felhúztam a szemöldökömet ;)

Persze láttam,nyugi! Én is rengetegszer vakon vagyok,nem téma! :)

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Dina, ma a nyugati utcán ha nem is hallottad, hogy köszöntem, de remélem láttad, hogy felhúztam a szemöldökömet ;)

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Kösz a névnapi jókívánságokat és kellemes húsvéti lazulást/tekerést mindenkinek!

Tervezi két hét múlva valaki a veszprémi tájbringa versenyen az indulást? Világranglista futam, magyar bajnokság stb. Nyílt kategóriában alap turistatérkép ismerettel is végig lehet menni, de elõtte egy kis tájfutótérkép-ismerkedéssel egybekötött terepezést is meg lehet szervezni.
Dani! Indul a fiatal kassai hölgy is, akikhez benéztünk a marci után :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Halihó Ünnepeltek utólag is fogadjátok jó kívánságaimat!

Tomi, eszméletlen jók a képeid. Esõ mennyi esik felétek?

télen naponta, amúgy meg két-három naponta biztos. de vihar nincs soha, tegnap láttam elõször villámokat hollandiában:) szerencsére a kerti parti után:)

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Hímes tojás a fiúknak!!!!

Feltöltött kép

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Akkor most nekünk kell fizetni vagy sem? :ubytek: Túl szép is volt ez a fotoalbum, hogy sokáig igaz legyen....

Boldog szülcsit !C!oldi:impreziar

Nekem az jön le a levélbõl, és a weboldalon olvasottakból, hogy csak az eredetiekre vonatkozik az elõfizetés.
Tehát (szerintem) ha nem fizettek elõ, akkor május elsejével törlik az eredeti képeket a szerverrõl, de az albumok elérhetõek maradnak, és ha újabb eredetieket töltenétek fel, akkor azokat 90 napig elõfizetés nélkül is tárolják, (utána viszont automatikusan törlik) míg az albumok továbbra is elérhetõek lesznek (csak azok nem az eredeti képek minõségében).
A Fotószolgáltatásaik, képelõhívás stb ugyanis az eredeti képekbõl lehet hasznos. A tömörített képekbõl nem lesz olyan szép egy esetleges képelõhívás, pólónyomtatás etc.
Remélem így már világos, s nem tévedek a véleményemmel :)
Red Bull4ever

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Nekem az a véleményem, hogy az eredeti képekre vonatkozik csak. A netrõl elérhetõ albumok tömörített változatban (max. képméret 1024*1024) továbbra is elérhetõ lesznek, viszont az eredeti méret, amit feltöltenek már akkora méretet jelenthet nekik globálisan, hogy a szerverpark fenntartása (3 különbözõ helyen is tárolják az eredeti képeket) a továbbiakban csak az elõfizetéssel megoldható számukra.
90 napig azonban megtartják az eredetiket is, hátha valaki rendel is belõlük (Fotószolgáltatások)

Akkor most nekünk kell fizetni vagy sem? :ubytek: Túl szép is volt ez a fotoalbum, hogy sokáig igaz legyen....

Boldog szülcsit !C!oldi:impreziar

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nekem az a véleményem, hogy az eredeti képekre vonatkozik csak. A netrõl elérhetõ albumok tömörített változatban (max. képméret 1024*1024) továbbra is elérhetõ lesznek, viszont az eredeti méret, amit feltöltenek már akkora méretet jelenthet nekik globálisan, hogy a szerverpark fenntartása (3 különbözõ helyen is tárolják az eredeti képeket) a továbbiakban csak az elõfizetéssel megoldható számukra.
90 napig azonban megtartják az eredetiket is, hátha valaki rendel is belõlük (Fotószolgáltatások)
Red Bull4ever

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ezt a mail-t kaptam a fotoalbum.hu-tól:

A Fotóalbum.hu oldalra feltöltött képfájlokat biztonságos, az internettõl elzárt szervereken tároljuk. Képeit így biztonságban tudhatja abban az esetben is, ha számítógépérõl valamiért törlõdnek a családi emlékek vagy éppen egy régi találkozó képei.

2009. május 1-jétõl az eddig ingyenesen kínált tárolást éves elõfizetési díj ellenében vállaljuk. Ennek az éves díja 3 600 Ft (nettó 3 000 Ft + ÁFA). Ez azt jelenti, hogy mindössze napi 10 Ft-ba kerül az eredeti képfájlok biztonságos archiválása, legyen az akár több ezer kép!

Amennyiben nem rendelkezik érvényes elõfizetéssel, az eredeti képfájlokat 2009. május 1-je után töröljük, így albumaiban nem lesznek elérhetõek a Fotószolgáltatások.

Az elõfizetési rendszer bevezetése után feltöltött képeket 90 napig akkor is tároljuk, amennyiben nem rendelkezik elõfizetéssel!

Ez a változás kizárólag az eredeti képfájlok tárolását érinti, vagyis a www.fotoalbum.hu oldalra továbbra is korlátlan számú albumot hozhat létre és korlátlan számú képet tölthet fel!

Ti hogy értelmezitek a dolgot, mert nekem nem teljesen tiszta.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
Coldi: sok boldog szülinapot!

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Kissé megkésve, boldog szülinapot Coldi :tort:
Kellemes húsvétot mindenkinek!

Titty: köszi a hódfarkakat, a héten megyek értük. Nem lehet könnyû a cucc ha még a nyulat is segítségül kellett hívni :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Boldog Húsvétot minden kedves ittenmegforduló ismerõsömnek, azoknak is akik csak olvasnak
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Coldi: Így utólag is boldog szülinapot!
Alexander: Van még romániában sok macskaköves út. Mackó is emlékszik a vércsorogi körre, ahol visszafelé macskakövön mentünk egy darabig. Hej, de jó is volt!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: az az út a székelyhídi templomtól végig macskaköves Margittáig ?
és 7%-os emelkedõs ? :ubytek:

Szerencsére nem, mert ha így lenne, a vadak bandája ott helyben meglincsel és el is ásnak a "román" anyaföldben.

De azért van benne macskakõ, meg 7%-os amennyi kell.

http://kepfeltoltes.hu/view/090411/Margitta_2008_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090411/Margitta_2008_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090411/Margitta_2008_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jövõ vasárnap megyünk arra egy 150-es emberkedõset.
Twelve times ironman

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
holnap (vasárnap) délután nem jön valaki futni?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
BOLDOG SZÜLETÉS ÉS NÉVNAPOT MINDEN ILLETÉKESNEK.... :)
Kedves Lámpás! Úgy néz ki a nyuszi meghozta a sárvédõdet! Nyusz-nyusz
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: