Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

durci

durci

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Fiúkák/LYányok!

Eladó pályakormányt rejteget e valaki? Vevõ lennék rája.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotya, ez már rég nem mûködik...
Én hiába írom fel úgysem jön senki, más meg felmegy sunyiba, még ha nincs is tele az autó. :S

A Csonka Templom mellett az egyik udvarban volt régen egy bringabolt 92"-körül. Ott volt sokáig egy Rudy Project gép emlékeztek? Amikor csak lehetett megnéztem, még újságban is csak ritkán volt fully.
http://retromountain...ke&o=Vc0oSRzPXI Erre ezt találom az apróban. (lejjebb kell görgetni)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Idén sok lesz a hosszú hétévége, az ünnepnapok számát tekintve! :)

mondani is akartam, rendesen vigyorgörcsöt kaptam amikor áttanulmányoltam a meteorgiroszos naptárat.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

A szülõkhöz (hevesbe) én is kis utakon járok. Jól lehet haladni, nincs rendõr se. Pestre viszont sem a 4-est, sem a 3-ast nem választanám, a 60-as táblák miatt.

a 4-esen 70-es táblák vannak néhol, de van pár 110-es is

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
E.U.É.K. Az az Egészséges Új Évet Kivánok mindenkinek!

Miket olvasok ?! Ezek után jópárszor meg kell gondolni , hogy hova és mivel utazik az ember! Drága a benzin , még a pálya matrica is!
Ha okosan akarunk feljutni a hegyekbe kerózni, minden lehetõséget meg kell csipni , ha megy fel valaki, és van üres helye! Ha valaki viszont az elõre megbeszéltek alapján visszamond egy helyet, és nem beteg, egy másik személy meg ezért csúszik le , nagy DÁ_DÁ-ban lesz része!
Idén sok lesz a hosszú hétévége, az ünnepnapok számát tekintve! :)

Az erõ és a körhátszél legyen veletek!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Biztos építenek ide egy majd egy magaslest is, hogy azt is szokják a vadak. :P

Hmmm!
Pont erre gondoltam én is.

Kocka! Holnap Oxigén Kupa lesz, vasárnap nyomjuk.
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

A kisutak meg annyira szarok, hogy olcsóbb a 3000, mint egy futómû állítás. :(

Ajánlom tanulmányozásra a 31-es utat! Nyáron tekertem fel rajta a fõvárosba, de Hevesig olyan kátyúk vannak, hogy azok már tankcsapdák......ha ott ébredek fel az út szélén, el sem hittem volna, hogy Magyarországon vagyok. Szóval autópályát erre senki se kerüljön!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Viccesek... Az ember egy évben egyszer megy nyaralni, de Pesre annál többet egy napra.
A kisutak meg annyira szarok, hogy olcsóbb a 3000, mint egy futómû állítás. :(

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Igen 10 napos volt,és 2750 forintba került.
Budapestre nemcsak az autópályán lehet eljutni...sõt néha nem baj ha a régi utakat is meglátogatja az ember,mert ha már évek óta nem járt arra igencsak sok érdekes változást vehet észre,és persze ott van a nosztalgiázás is!:)
Mi a szilveszteri éjszakai fürdõzésre direkt a régi úton mentünk.http://www.demjengyogytermal.hu/
A harmadik hír a világhíradóban elég érdekes:atv.hu - Videó: Világhíradó délben

A szülõkhöz (hevesbe) én is kis utakon járok. Jól lehet haladni, nincs rendõr se. Pestre viszont sem a 4-est, sem a 3-ast nem választanám, a 60-as táblák miatt.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Igen 10 napos volt,és 2750 forintba került.
Budapestre nemcsak az autópályán lehet eljutni...sõt néha nem baj ha a régi utakat is meglátogatja az ember,mert ha már évek óta nem járt arra igencsak sok érdekes változást vehet észre,és persze ott van a nosztalgiázás is!:)
Mi a szilveszteri éjszakai fürdõzésre direkt a régi úton mentünk.http://www.demjengyogytermal.hu/
A harmadik hír a világhíradóban elég érdekes:atv.hu - Videó: Világhíradó délben

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

A 4 napos matrica megszûnik. A 10 napos a legrövidebb vehetõ 2975 HUF.

Hm, ma már sokadjára nézem be a dógokat :) Valami oknál fogva azt hittem, hogy a D1 csak motorra vonatkozik. Kicsit ilyen inverz Besenyõ IV István bácsit játszok ma (...rossz ómen ez így a délutáni vizsgám elõtt) :) Úgyhogy Zsoltnál az igazság, valóban 3 rugó a történet 10 napra.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

A 4 napos matrica megszûnik. A 10 napos a legrövidebb vehetõ 2975 HUF. Megkaptuk a magyarázatot is, hogy ez nekünk jó, mert ha elmegyünk nyaralni akkor két hétvége is beleesik az idõtartamba így nem kell két 4 napost venni, beleférsz a 10 naposban. Bár ezt nem igazán értem, mert ha emlékezetem nem csal akkor a hetinek hívott matrica is 10 napig volt érvényes. Hát nem édesek, hogy ennyire figyelnek ránk.
Köszönjük.
Autópálya matrica vásárlás azonnal, tagdíj és regisztráció nélkül
Heti Válasz | A közlekedésbiztonsági helyzet romlásától tartanak

Volt olyan balga, aki 1 hetes nyaralásra 2 4 naposat vett? Ellenben egy pesti kiruccanásra nem fogok 10 napos matricát venni, inkább itthon maradok a s..men. Tekerni meg úgy is a másik irányba megyünk. ;)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A 4 napos matrica megszûnik. A 10 napos a legrövidebb vehetõ 2975 HUF. Megkaptuk a magyarázatot is, hogy ez nekünk jó, mert ha elmegyünk nyaralni akkor két hétvége is beleesik az idõtartamba így nem kell két 4 napost venni, beleférsz a 10 naposban. Bár ezt nem igazán értem, mert ha emlékezetem nem csal akkor a hetinek hívott matrica is 10 napig volt érvényes. Hát nem édesek, hogy ennyire figyelnek ránk.
Köszönjük.
Autópálya matrica vásárlás azonnal, tagdíj és regisztráció nélkül
Heti Válasz | A közlekedésbiztonsági helyzet romlásától tartanak

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

14750.-

Rosszat néztem. 8255.- lesz "csak".

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Mennyi lesz a 4 napos?

14750.-

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mennyi lesz a 4 napos?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szerintem egyszerû...tetõnapozó az állatok részére!:D
Más:kíváncsi leszek mennyivel több autó fog közlekedni a 33-as úton ilyen matrica árak mellett.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

a területileg illetékes vadászok, erdészek, közös társasága (komoly) elõtanulmány alapján jelölnek ki.

Biztos építenek ide egy majd egy magaslest is, hogy azt is szokják a vadak. :P

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Erdei futásaim során a véletlen össze hozott a 354-es út építõinek közép szintû fõnökével, és elmondta, hogy az egy vad átjáró amit nem is õk hanem
a területileg illetékes vadászok, erdészek, közös társasága (komoly) elõtanulmány alapján jelölnek ki. Nyilván idõ kell az állatoknak amíg megszokják illetve használják, de ez így mûködik sok helyen..... igen hatékonyan.

Azon kamionszámra mehetnek át a vadak.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Erdei futásaim során a véletlen össze hozott a 354-es út építõinek közép szintû fõnökével, és elmondta, hogy az egy vad átjáró amit nem is õk hanem
a területileg illetékes vadászok, erdészek, közös társasága (komoly) elõtanulmány alapján jelölnek ki. Nyilván idõ kell az állatoknak amíg megszokják illetve használják, de ez így mûködik sok helyen..... igen hatékonyan.

köszi

Kocka, én nyertem! :D
Twelve times ironman