Menjünk Chilébe! Közel van a tenger és a hegyek is. Olcsó a cseresznye.
The Beautiful Chile
Bazdmeg, ez jól hangzik Ha kell oda mérnök, akkor hajrá
Menjünk Chilébe! Közel van a tenger és a hegyek is. Olcsó a cseresznye.
The Beautiful Chile
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Egy dolgot tudok tanácsolni, de azt nagyon, aki teheti, menjen ebbõl az országból. Ha nem mozdulnak pozitív irányba a dolgok, diploma után mi is húzunk innen Jucussal.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Bizony! Épp KRESZ vizsgáról mentünk visszafelé a kollégiumba, csak csodálkoztunk, hogy az egri Shell kúthoz a sor vége majdnem a viadukt tövében állt.Bazz... 36Ft-os benzin miatt tüntettek. 7000!Ft-ból megjártam volna a Garda tavat.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Nemsoká befejezem a sulit (remélem) és utána mehetünk hétvégén is, persze, ha nem dolgozom.
Halihó
Errõl a demjéni fürdõrõl még nem is hallottam,képek alapján ígéretes...
Röfi is járt már ott.Igen Sanyi, az egy gyógyfürdõ öregeknek.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Nõttek is nem?
Az a "DH" gép... ma már a maraton bicók is többet mozognak.Hogy elpuhult az ember
Halihó
Errõl a demjéni fürdõrõl még nem is hallottam,képek alapján ígéretes...
...Hogy elpuhult az ember
Fiúkák/LYányok!
Eladó pályakormányt rejteget e valaki? Vevõ lennék rája.