Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Kkrisz: Melyik leejtõt?

Ez az aszfaltos szerpentinrõl megy lefelé az erdõbe. Elég hosszú és csúszós és meredek is. Nem mindenki tudott lejönni ott elcsúszás, borulás nélkül. Tipikusan az a hátsókerékre kiûlõs lejtõ. Kerestük most Somával, de elmentünk mellette szerintem.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Dave: Ez nem kerékpáros útvonal hanem a kijelölt kék túra útvonal. Ez pedig (Röfi legendás szólásával ellentétben:) gyalogtúra útvonal. Csak arra vitt a TT is. Egyébként mi is most fedeztük fel EKG (a szervezõ) tanácsa alapján, hogy jobb felé menve a meredek résztõl van a feljáró. Akár fel is lehet tekerni. Jó vak voltam. Mi mindig a meredeken cûgöltük fel a bringákat. Még a takony sárban is 3 éve.
Azt a kilátásos szép részt már a tavalyi képeken is láttam, de még sosem jártam arra. De már rájöttem, hogy én egy pár évvel ezelõtti verzióját tekerem a TT-nek. Most találtam otthon egy térképet ahol 2 éve berajzoltam a 30 és 50-es távot is. Ezt a mostani verziót. Konstatáltam, hogy kihagytunk pár helyet, illetve kerülõvel tekerem (és így a velem tekerõk is) a távot. A rövid is máshol ment mint amerre most ment a társaság. A pirosról leágazik egy dózer és azon érkezik be a rövid Vágáshutára és onnan mászás a Hallgatóra.
Mi is tervezzük még idén egy újrázást. És EKG is megígérte, hogy letekeri velünk a PONTOS útvonalat. Egyszer jó lenne megtudni, hol is megy a túra.:)
Kkrisz: Melyik leejtõt? Ja, amit tavaly kihagytunk, mert ugye " vissza nem fordulunk" volt a tavalyi jelmondat. Nahát azt idén nagyon figyeltem, hogy el ne hajtsunk mellette, mert az a meredek és az azt követõ egynyomsávos a betonútig a kedvenc részem ezen a túrán.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

A nyáron még elmegyünk oda megint, és megcsináljuk normálisan a távot. A lejtõt mindenképpen megkeressük;)

Ha jó formában leszek, csatlakozom!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

a fenébe rosszat linkeltem be!ez valóban járható út:)
a 26. kép az amelyikre gondoltam, csa valamiért nem akarja hogy pont azt a képet mutassa, mindig az elsõt rakja be ide...

Kérdezd csak meg Danit arról a helyrõl... ;) Õ "imádja-szereti" :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

a 26. kép az amelyikre gondoltam
más dolog: aki innen kerékpáros biztosítást nyert a mozgasvilag.hu-ról, Õt felkeresték már az "üzletkötõk"?

Ja! Az jó rész, ott tavaly is megfordultunk.
A biztosításod a TT-n már érvényes lehetett?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Csak egy mailt kaptam, amiben kérték újra az adataimat, mellesleg azt a mailt a freemail csont nélkül berakta a spamek közé... Azóta semmi hír.

Én megyek spinningre a héten és jövõ héten is, ráadásul 2 nap is.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Daveee277: Ez még autópálya! :D

a fenébe rosszat linkeltem be!ez valóban járható út:)
a 26. kép az amelyikre gondoltam, csa valamiért nem akarja hogy pont azt a képet mutassa, mindig az elsõt rakja be ide...

más dolog: aki innen kerékpáros biztosítást nyert a mozgasvilag.hu-ról, Õt felkeresték már az "üzletkötõk"? mert nekem multhét csüt.ön mondták hogy postázzák s még semmi

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Akit érdekel, itt egy beszámoló a tavalyi mocsárfutásról. Kicsit sok a víz.... :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hátha nyer valaki megint:
http://www.mozgasvil...ikid=1&id=78983

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Pisti: Ez elõtt kellett letérni jobbra egy csapáson lefelé. Az vitt ki az aszfaltútra. Asszem kék jelzés

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Krisz: Mi itt Pl. nem jártunk... (Tavaly is itt b...tuk el)

Tavaly is jártunk erre, és itt még együtt mentünk jó irányba (Mackófelsõ tanácsára). még utána b...tátok el.
Daveee277: Ez még autópálya! :D
Kkrisz: Azért nem árt, ha van váltóruhád is!

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hali

a képeket nézegetve kicsit meglepõdtem: biztos hogy ez is a kijelölt kerékpáros útvonalon ment?:Dvagy csak könnyítettetek rajta..

http://2009zemplen50...ctureid/6638751

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Spinning?! Nyáron? 7000-é?! Te tudod, én inkább kint tekerek egyet holnap is...
(Bicót megvetted már?)

tegnap eladtam a telómat, és nem tudok egykerekezni, úgyhogy marad a spinning

hétvégén megyek a bicóért, csak még nem tudom, hogy hozom haza, mert odafele vonat, visszafele max tekerek egy laza 100 km-t :D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Halihó

Megint nem fordultunk el jobbra,de csak a táj miatt. :D
Viszont azt az iszonyat lejtõt ebben az évben kihagytuk,akkorát nem tévedtünk,pedig azzal rémiszgettük Dinát :)

A nyáron még elmegyünk oda megint, és megcsináljuk normálisan a távot. A lejtõt mindenképpen megkeressük;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Halihó

Megint nem fordultunk el jobbra,de csak a táj miatt. :D
Viszont azt az iszonyat lejtõt ebben az évben kihagytuk,akkorát nem tévedtünk,pedig azzal rémiszgettük Dinát :)

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Edi: Szép képeket csinál a géped!
Izom: Spinning?! Nyáron? 7000-é?! Te tudod, én inkább kint tekerek egyet holnap is...
(Bicót megvetted már?)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
megy valaki a héten, vagy jövõ héten spinningre?

csatlakoznék

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Akinek pedig van egy kis ideje és mosolyogna,annak ajánlom: Mark Twain: Megszelidítem a kerékpárt kis szöszenetét: http://mek.niif.hu/0...58/04258.htm#19

Halihó

"hogy ezeket az acél pókhálókat csak dinamittal lehet megrongálni" :D
"a kezdõ nem tud kiáltani; ha kinyitja a száját, vége van" akkor te nem vagy kezdõ ;)
"Végy kerékpárt. Nem bánod meg - ha életben maradsz." ez meg akár Nitrónak is szólhatna.. :D

Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Tettem még én is fel képeket a Zemplén mappába!
Az avatar képem Mazsi albumából,köszi és irígykedve csodálltam! További szép fényeket!!

Akinek pedig van egy kis ideje és mosolyogna,annak ajánlom: Mark Twain: Megszelidítem a kerékpárt kis szöszenetét: http://mek.niif.hu/0...58/04258.htm#19

Dina

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Üdv!Király volt a tt,kivéve a hosszát,lehetne 100? hehe.majd megyek két kört....levi temetésén találkozunk!
http://2009zemplen50...ctureid/6607335