Dave: Ez nem kerékpáros útvonal hanem a kijelölt kék túra útvonal. Ez pedig (Röfi legendás szólásával ellentétben:) gyalogtúra útvonal. Csak arra vitt a TT is. Egyébként mi is most fedeztük fel EKG (a szervezõ) tanácsa alapján, hogy jobb felé menve a meredek résztõl van a feljáró. Akár fel is lehet tekerni. Jó vak voltam. Mi mindig a meredeken cûgöltük fel a bringákat. Még a takony sárban is 3 éve.
Azt a kilátásos szép részt már a tavalyi képeken is láttam, de még sosem jártam arra. De már rájöttem, hogy én egy pár évvel ezelõtti verzióját tekerem a TT-nek. Most találtam otthon egy térképet ahol 2 éve berajzoltam a 30 és 50-es távot is. Ezt a mostani verziót. Konstatáltam, hogy kihagytunk pár helyet, illetve kerülõvel tekerem (és így a velem tekerõk is) a távot. A rövid is máshol ment mint amerre most ment a társaság. A pirosról leágazik egy dózer és azon érkezik be a rövid Vágáshutára és onnan mászás a Hallgatóra.
Mi is tervezzük még idén egy újrázást. És EKG is megígérte, hogy letekeri velünk a PONTOS útvonalat. Egyszer jó lenne megtudni, hol is megy a túra.

Kkrisz: Melyik leejtõt? Ja, amit tavaly kihagytunk, mert ugye " vissza nem fordulunk" volt a tavalyi jelmondat. Nahát azt idén nagyon figyeltem, hogy el ne hajtsunk mellette, mert az a meredek és az azt követõ egynyomsávos a betonútig a kedvenc részem ezen a túrán.