Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Ha naponta használnád szerintem te sem takarítanád minden nap. :S

nem is a gyakoriságon van a hangsúly, hanem a használat idején, helyén és módján

én akkor jöttem rá, hogy mit csinál a sterimó, amikor kiszedtem a hajtókart, alatta meg berohadt mocsárszag böee, majdnem hánytam. a teló nyaka meg elkezdett rozsdásodni, mert fenn befolyt a víz.

bár asszem most szilvás után szükség lesz rá :kissmyass

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Milyen elsõ váltód van?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Csak a váz van hajtómûvel, középrésszel és elsõváltóval.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

No igen, ez sem utolsó :) Én jóformán minden terepezés után sterimóval lenyomatom a nagyja retket, majd nedves rongy, láncot közben Brigéciolban áztatom, váltógörgõket újra kenem zsírral, mert az enyém még nem zárt csapágyas, majd mindkét váltót wd-40-nel jól átfújom, ronggyal megtörlöm, lánc fel, minden szembe 1 csepp olaj, meghajtom minden lánckeréken, letörlöm a felesleget és kész is :) Defekten kívül soha nem volt még mûszaki problémám :)

Ha naponta használnád szerintem te sem takarítanád minden nap. :S

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Mikrobi: igen nánási vagyok szóval majd tekerhetünk eggyütt:) végre én se egyedül taposom majd a pedált:D
hol fogsz melózni s mit? minden nap lejársz majd ide?:D

Eddig úgy néz ki hogy a strandon pincérkedek. Ja és nagy valószínûséggel idén is nagymamámnál leszek vendég, annyira még nem bírom hogy innen járjak melózni :D

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Szerintem a hiba megoldható szoftverfrissítéssel.... Tipp:a forgáspontok a paralelogrammaszerkezetben eléggé érzékenyek a szennyezõdésre,és szeretik a kenést.Wd 40 vagy hasonló híg cucc 40%ot is gyorsíthat a lefelé váltásban.Vagy format c:és utána SRAM 7.0......Üdv.

No igen, ez sem utolsó :) Én jóformán minden terepezés után sterimóval lenyomatom a nagyja retket, majd nedves rongy, láncot közben Brigéciolban áztatom, váltógörgõket újra kenem zsírral, mert az enyém még nem zárt csapágyas, majd mindkét váltót wd-40-nel jól átfújom, ronggyal megtörlöm, lánc fel, minden szembe 1 csepp olaj, meghajtom minden lánckeréken, letörlöm a felesleget és kész is :) Defekten kívül soha nem volt még mûszaki problémám :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ha a repedés gond lenne...

Van király alu pasztám, kikenjük vele és semi sem fog látszani! ;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Bár bringában csak user vagyok, de a szakértõ segítséggel a váltó-BIOS-al még talán elboldogulok.

Ha nem, akkor terhelem a szakértõket...

Szerintem a hiba megoldható szoftverfrissítéssel.... Tipp:a forgáspontok a paralelogrammaszerkezetben eléggé érzékenyek a szennyezõdésre,és szeretik a kenést.Wd 40 vagy hasonló híg cucc 40%ot is gyorsíthat a lefelé váltásban.Vagy format c:és utána SRAM 7.0......Üdv.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Szép bringa, csak ne engedd, hogy Soma ezzel is fellökjön! :)
Hostess nem volt a fotózáshoz?

Soma nem fog utólérni, tehát fellökni sem fog.:D

A hostess fázott az udvaron:)

Nitro: Az nagyon lent lenne nekem, úgy érzem. Nincs egy villád esetleg?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Krisz! Stucni menjen negatívba MÁR! Ha a repedés gond lenne, nekem van egy sárga Mali vázam, ugyan ez a festés, csak fordítottban.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfike: persze hogy jó dolog, ezt nem is tagadom, de a súly mellett ott van a horror ára, meg a szerviz hiány. Az árából veszel jó pár xtr váltót... Ha a mostani váltókkal partiban lenne az ára, akkor látnám értelmét, de hogy finoman fejezzem ki magam, annyiért ott rohadjon meg a Rohloff polcain mind :)

(halkan jegyzem meg, hogy amennyire tudom, nem minden vázba építhetõ be ilyen váltó...)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Elkészült. Még kell rá egy átdobó és a gumikat is vserélem.:
http://kepfeltolto.hu/i/?247582
http://kepfeltolto.hu/i/?247583

Szép bringa, csak ne engedd, hogy Soma ezzel is fellökjön! :)
Hostess nem volt a fotózáshoz?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

A homlokcsõ miért fémszinû? WTF?

Meg van repedve a fejcsõ felül és ez egy erõsítés, hogy ne törjön tovább.
Titty jobban tudja, mert tõle kaptam a vázat. Dinától meg a kormányt.:prosze:

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

A user csak a váltókarnál tekergessen a hátsóváltó már a BIOS.....

Bár bringában csak user vagyok, de a szakértõ segítséggel a váltó-BIOS-al még talán elboldogulok.

Ha nem, akkor terhelem a szakértõket...
Red Bull4ever

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
Mikrobi: igen nánási vagyok szóval majd tekerhetünk eggyütt:) végre én se egyedül taposom majd a pedált:D
hol fogsz melózni s mit? minden nap lejársz majd ide?:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: Szerintem nem rossz dolog, bár Zednek tavaly Szilváson nagyon kerregett. Súlyban nehezebb (500g), de üzembiztosabb is. http://en.wikipedia....Speedhub#Weight

Krisz: Szép. Annyit mondanék még, amit te is mondtál a Soma fixijére mikor elõször megláttad.
Elég fickós lett a nyereg. :)
A homlokcsõ miért fémszinû? WTF?

Zoom: Krisz erõs... ;)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
nekem tetszik.:)

vagy nagyon könnyû, vagy te vagy nagyon erõs.:D

Izomtéridõninja-geológus!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Elkészült. Még kell rá egy átdobó és a gumikat is vserélem.:
http://kepfeltolto.hu/i/?247582
http://kepfeltolto.hu/i/?247583

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ó hát persze! Fogok majd venni ~200e-ért agyváltót, amihez szervíz sincs kis hazánkban és mellesleg nem kicsit nehéz ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az "egyszerre akár nyócat a tekerõvel" váltás viszont kifejezetten bejövõs. Emiatt hajlandó lennék lecserélni :) De csak a twisterre :D

A Rohloff egyszerre 14-et is vált! Azt vegyed! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]