Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
megi: én is ott leszek! Ha kell szállás, lesz az is:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Halihó, kicsit eltûntem, de az lenne a kérdésem hogy elõreláthatóan ki tervezi, hogy indul a Duna maratonon?
Ha jól tudom az lesz legközelebb:)

Igen az lesz a következõ, július 4-én szombaton.
Én ott leszek :)

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Halihó, kicsit eltûntem, de az lenne a kérdésem hogy elõreláthatóan ki tervezi, hogy indul a Duna maratonon?
Ha jól tudom az lesz legközelebb:)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Na, ha minden igaz én megyek Crosskovácsira, vonattal, még pénteken. Debrecenbõl ki jön még? Enté, Tonee, Soma, Dina, Kercseli Kálmán, Zsivity Zorán. Ennyi ismerõsrõl tudok.
Dr. Juci: Hallottalak ma a Friss Rádióban :)

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Holnap délután (fél hat körül) tervezek egy geocachinges tereptekerést ide (persze, ha az idõ is megengedi...)
Akinek van kedve és ideje csatlakozhat bátran.
Jelentkezni itt.
Start: 2009. 06. 11., 17:30 Békás-tó ivókút.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Én egy 38 éves debreceni férfi vagyok, eddig komolyabb versenyen nem indultam,de remélem hogy itt találhatok olyan embereket akikkel együtt felkészülhetek és indulhatok versenyeken is!:)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

innen miért nem érkezik értesítés, ha privát üzenetet kapok? pedig a hozzászólásokról meg igen :)
nekem kellett volna beállítanom vhol...?:chin:

Szia!

VEZÉRLÕPULT --> ALAPBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA Üzenetek és emlékeztetõk rész alatt találod a következõt:

Kérhetsz értesítést email címedre a fórumon érkezett új privát üzeneteidrõl. E-mail értesítés új privát üzenet érkezésekor

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Sárban minden gumi problémás, kivétel talán a sárgumik. hogy megéri e megvenni, az jó kérdés, de én az évi 1-2 saras tekerés miatt teljesen feleslegesnek tartom. De ez én vagyok :)

Daveee: Van még Continental SpeedKingbõl olcsóbb széria is (2000-2500/db kb.), ami nagyon ballonos, ritkás bütykei miatt laza és sáros talajon is viszonylag jól tapad, porban-homokban nagyon ott van, viszont defekt érzékeny és a gördülési ellenállása is inkább a közepes alatt van kicsivel, de terepen az egyik legjobb gumi, amit valaha is használtam. Ez is olyan, amit Zsoci mondott, hogy a te súlyoddal, alacsonyabb nyomáson sem ütöd fel és cserébe egy nagyon jól tapadó gumit kapsz!

Drága gumit (9-10e Ft/db áron) azért sem ajánlom neked annyira, mert bár egy iszonyat jó gumit kapsz ennyiért (Nobby Nic, Racing Ralph, stb.), csak ugye ezek a gumik puhábbak sokkal, mint az olcsóbb társaik, ezért piszok jól is tapadnak, ámde a puhaságuk miatt nagyon kopnak is. Használattól függõen beléjük raksz 1500-1700, esetleg 2000 km-t és kukázhatod is. Fél év alatt össze hozol ennyi km-t simán. Nem biztos, hogy megéri. Inkább egy jó mintázatú és olcsót és késõbb már majd úgyis látod, hogy mi kell neked :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
Luna: szerintem nem, mert nekem is úgy van ahogy Neked-hogy nem kapok email értesítést uj privátról. szerintem ez alapból igy van

üdv Darts! kis bemutatkozásfélét kérhet(nénk)ek e, mivel ha tartósan akarsz majd itt fórumozni túrázgatni fórumosokkal, akkor "kötelezõ" egy kis személyleírás:D (Röfi 1. törvénye: bemutatkozás fórumba lépéskor:D)
jah és alap hogy Kellys:D az a jó bájk:D

kulluz vagy akárki: nánás felé nem e szándékozi venni tekerési irányát?:) ha igen akkor csatlakozási szándékot fogok jelezni:)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
innen miért nem érkezik értesítés, ha privát üzenetet kapok? pedig a hozzászólásokról meg igen :)
nekem kellett volna beállítanom vhol...?:chin:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
A krosszmárkot én is tudom ajánlani! Csak ne menj vele nagy sárba, mert akkor viccesen mûködik! :D

Ja! Akit érdekel, itt az Ebola Akkusztik felvétel! Hozzon DVD-t akinek kell!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Én durexet használok és elõre húzom...
Darts: szerintem egy Yasec vázat vegyél és építs rá Richey WCS cuccokból, amit tudsz, RaceFace Deus hajtást bele, majd szereld fel SRAM X.0 váltóval, Magura Marta fékekkel, MAVIC CrossMax SL gurigákkal, egy RockShox SID Team-et elõre..... és már mehetsz is versenyezni :-D :-D :-D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Dave: A Black Jack-et nem ajánlanám neked- még. Limitáltak a képességei terepen. Ha terepre akarsz menni, akkor feltétlen bütykösebbet vegyél elõre. Az tart mindenhol. Ha már rutinosabb leszel akkor elkezdhetsz gondolkodni a tapadás-haladás dilemmán. És természetesen elõre tedd az új és jó gumit, mert a vezetett keréken sok múlik. Decemberi balesetem óta kicsit óvatosabbra vettem a tempót és visszatértem elõre a mindenhol tapadó bütyis gumikhoz. Megnyugtat.:) A Maxxis Crossmark azért jó, mert mûúton sem kopik a futóél miatt, de vannak nagyobb bütykei, amik terepen (fõleg kanyarban) biztosítják a kapaszkodást. Ráadásul magas gumi, így puhábbra fújva is használhatod, anélkül, hogy a felütéstõl kellene tartanod. (fõleg a te súlyoddal:-)
A CM- bõl kettõ is kijön egy drágább gumi árából.

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Köszi megnéztem a honlapot,és azt látom,hogy a minimum az ami neked is van!

Hogy kinek mi a minimum, az elég sok dologtól függ. Mire akarod használni, hol akarod használni, mennyi kincsed van rá... stb. Az én 4300D-m egy, mondjuk úgy belépõszintû monti, de mivel még én is csak nemrég kezdtem a hegymenetet célnak tökéletesen megfelel.
Egyébként ajánlom a Csapó utcán lévõ Chli Sportboltot. Ott keresd Molnár Zolit bizalommal :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Hali!

Én azt mondom Trek-kel tekerj! :D

Köszi megnéztem a honlapot,és azt látom,hogy a minimum az ami neked is van!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Koccintósok: Ma is, holnap is leszek Rokksulin, viszont részemrõl télleg csak egy kocc fér bele, másnap dolgozok. Úgyhogy leéneklés után tûzök haza. Akár kempingen.:)

Üdv Darts!
Ride 'n' roll

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon,és örömmel láttam,hogy azért az alföldön is vannak hegyi kerékpárosok!:)
Most nézegetem a kerókat,napi 30-40 km-t tekerek egy régebbi géppel,ha idõm engedi,és gondolkodom a maraton versenyeken is elindulni...
Bicóra esetleg javaslat?

Hali!

Én azt mondom Trek-kel tekerj! :D

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon,és örömmel láttam,hogy azért az alföldön is vannak hegyi kerékpárosok!:)
Most nézegetem a kerókat,napi 30-40 km-t tekerek egy régebbi géppel,ha idõm engedi,és gondolkodom a maraton versenyeken is elindulni...
Bicóra esetleg javaslat?

Üdv itt Darts!
Keróból természetesen Magellan :D Olcsó, jó és hazai :D

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Sziasztok!

Bicóra esetleg javaslat?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
köszönöm mindenki segíítségét:)