Mindenesetre kíváncsi lettem volna arra, ha mondjuk nem 1, hanem 5 réti nigger ugrik eléd, akkor is sprintelsz?
Másik érdekes dolog, hogy most jelenik meg a cikk egy esetrõl, ami 1 hónapja(!!) történt. Jó ez a haon, olyan faszán naprakész

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
kulluz: ezt a hülyeséget, amit leírtál, akkor gondold át szerintem még egyszer.:mybad:
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://www.haon.hu/h...090616-02592089
23 éves csajjal könnyû szórakozni. Krisz, ha pl veled történne ez, mit csinálnál?
Röfi kedvéért egybeírom ebbe:
EZ az igazi dobolás héé!
mártongabi: te is tanulj kicsit
![]()
Victor Wooten - Amazing Grace óóóóriási!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Rob Flynn maga a jóisten dühös keze
De még pár hét együtt fogom ropni a táncot sokad magammal erre pl:
(amijóazjó)
Hétvégén valaki tekerni, hogy ne csak beszéljünk róla...
Hali!
Levi: jó vagy!
Valószínûleg túlélem, de azért köszi a jókívánságokat. Az esésben a villa is ludas volt,(legalábbis ez jó kifogásnak) má' megint szarakodott, holnap megy is föl gariba. A csuklóm fáj, jegelem.
labidani
Meg egy jó adag bizonyítási vágy...Az esésben a villa is ludas volt.