Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Mikor lesz az a lõtér kör Peter?

Holnap hajnalban. Olyan szarul járnak a buszok, hogy keróval megyek holnap is dolgozni. (kapuig 9,2 km)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Somának, hagy fájjék neki!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ki mondta,hogy nem lehet biciklizni?!:) Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem is te lettél volna Csippó! :D Kép nincs?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

De ez annyira vicces... Leírják, hogy 1987 óta nem volt ekkora hó és akkor húú, meg háá... Vegyünk már elõ egy vonalzót és nézzük már meg mennyi az a 30-50 centi. El ó ef a esz. Körülöttünk lévõ Kárpátokban, Alpokban mennyi hó is esik? Hol is van AHHOZ képest ez a 30-50 centi? Nevetséges az egész....

mese, egyrészt most sincs 30 centi itt Debrecenben, kinn az udvaron szélvédett helyen 15 öt mértem. ahol átfújás van, vagy összehordja a szél, ott összejön persze több is. 87'? Jó nagy hó volt, de azért nem kéne egybõl azt mondani hogy azóta ez a legnagyobb. 99'ben vagy 2k ban lapátoltam a kapuig a helyenként derékig érõ havat, igaz ilyen rohadt hideg akkor nem volt, de hóról van ugye szó. Hidegebbre is emlékszem ennél, igaz, nem tartott ilyen sokáig mint most.
Mikor lesz az a lõtér kör Peter?

autókázáshoz meg: Fordulok befelé a Rakovszkyról az ótemetõre, mögöttem egy t-betûs suzuki, elõttem egy busz áll a sávban, ami mögött az Ibl magasságában kilinccsel elõre egy bmw kombi. Épp sikerült a kocsi seggét nekibasznia a busznak, majd onnan lepattanva becéloznia az ott telálható étterem bejáróját. Persze nem sikerült túl jól, a padka kiszedte alóla a bal elsõ kereket.
a buszsofõr persze elõjött hõzöngeni, a vezetõoktató felajánlott pár különórát a bmw-s pubinak, én meg igyekeztem kurva hangosan röhögni, hadd essen szarul neki.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
De azért óvatosan srácok, nehogy tetõzzön a hangulat !
Ilyen idõben imádtam nagyon a kispolszkit. Jobban lehetett táncoltatni mint a fater Ladáját.
Jó mulatást !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma üzeni: Aki akar (és tud) csapatni a Ladával az délután 3-ra menjen hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=lT6yjwBKSzM&feature=related
(Ha akarod veretni kicst akkor jogsi kell és a benzinbe is be kell társulni, vagy lehetsz utas is!)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Látod-látod kiscsákó, nagy volt az arcod! Itt is késett a a hav! :)

Peter , befagyállóztál? :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Valaki egy lõtér körre ? :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
A film is jó nagyon (a fõszerepben Cserhalmi)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
De ez annyira vicces... Leírják, hogy 1987 óta nem volt ekkora hó és akkor húú, meg háá... Vegyünk már elõ egy vonalzót és nézzük már meg mennyi az a 30-50 centi. El ó ef a esz. Körülöttünk lévõ Kárpátokban, Alpokban mennyi hó is esik? Hol is van AHHOZ képest ez a 30-50 centi? Nevetséges az egész....

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Pedig mindenki a nagy havazást várja,még Orbán is ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az idõkép már vasárnapra nem is ír havat.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
A hideget már megszoktam mikor tekerek néha még élvezem is. Meg a munkatársak arcát, mikor mosolyogva válaszolom, hogy igen még mindig keróval járok :). Viszont a havat hiányoltam. Ennyi parasztvakítás után hogy 25-35 cm az itteni régióban, erre csak oldalról fújt 1 kicsi. Persze azért jól esett hogy nem térdig állt a hó és nem kell tolni :D
Egyébként ahogy én láttam tegnap olyan -14 -15 volt ma reggel meg -12 -14 (windows gadget idõkép és munkatársak kocsihõmérõje szerint).
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igazad van én is elbasztam mint Zotya. :D
Holnap nem jó ugye, Hétfõn meg már vizsgázok...
De! Hétfõ délután, este! ;)

Idõjárás elõrejelzés Mára is ír -6-ot, de az én hõmérõmön -12 volt. :S

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Holnap (ha lesz nagy hó) nyomulunk egyet este a -15-ben? Most én intézem a havat! ;)

Kicsit fogas idõ van, (jelenleg) hó nélkül. Biztosan tekerni akarsz este? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
A Süsü már nyugdíjazva van, és még aktív korában is csak kipróbálás szintjén használgatták. Egy MIG hajtómû hasznosabb lett volna, az legalább fúj is, nem csak éget :-)

Röfi, a Böszörményi út az már majdnem a Route 66 kistestvére, hogy átéri egész Debrecent? :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: arról nem is beszélve, hogy 50cm havat mennyi idõ alatt olvaszt el...

Majdnem összetörtem ma a kocsit: Mamika a BMW X5-el kanyarodni szeretett volna a Hatvan Böszi sarkon és hát nem kipörgött... Látszott rajta, hogy lófaszt sem ért a vezetéshez, csak pont én voltam mellette. :( Szerencsére nem lett baj, de nem tudom hogy ment haza, mert egybõl tette a farát az autó. (Az is lehet nyári gumi volt rajta :D)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Halihó

Mit izgultok,tegnap olvastam egy vasutas lapban,hogy a MÁV felkészült a télre :D

Szabadságra küldi a mozdonyvezetõket? :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Mit izgultok,tegnap olvastam egy vasutas lapban,hogy a MÁV felkészült a télre :D
Feltöltött kép
Ilyen van a MÁV-nál,petróleummal megy és elméletileg leégeti a sínrõl a havat.
Gyakorlatban sohasem vetik be,mert minden lángra borul utánna :D ,arról nem is beszélve,hogy az összes bizber kábel is elég.Azért mindig le kell tesztelni.
Feltöltött kép
Ez a valóság,ezt láthatjátok,ez közlekedik is külön engedéllyel.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi