Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Montit tekerek.....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Egyébként ez a "mindegy milyen bringával mész" álláspont csak országúton állja meg a helyét.

Ezt komolyan gondolod?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Na beszéltem egy illetékessel, holnap indulok az idõfutam OB-n, de mivel amatõr vagyok így az amatõr felnõtt férfibe raktak. Szurkoljatok, szükségem lesz rá, nem mintha U19-ben szétvertem volna a mezõnyt, de na. ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Izom: Sajnálom, hogy nem tudom belinkelni Szuromi Gyurival készült cikket ami a Nagyrabecsült "fúrd szét a telód" Bikemagban korábbi számában jelent meg.

Nem a Bikemagban volt a cikk. Tényleg öregszel. ;)
Egyébként ez a "mindegy milyen bringával mész" álláspont csak országúton állja meg a helyét.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Epyc: Akkor te nem jössz a Dunára?

Ynga: akkor már a biciklimnek sincs helye:( , úgyhogy én is keresek egy helyet valakinél a Duna maratonra..:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Sajnálom, hogy nem tudom belinkelni Szuromi Gyurival készült cikket ami a Nagyrabecsült "fúrd szét a telód" Bikemagban korábbi számában jelent meg.
A cikk lényege kb. ennyi: Mindegy milyen bicód van, mindegy milyen gumit hova-hogy teszel fel, ha nem megy ettõl sem fog jobban menni...
Ha gondolod visszafele fordított gumikkal fogom lenyomni a Kassa hosszút. ;) (Atya gatya! Milyen felelõtlen ember! :scared:)
Azért mert a kacsa nem tud úszni nem a tó a hibás.

Dave: Csak azt akartam érzékeltetni, hogy (Fõleg ha nincs rajta jelölés) tök mindegy a forgásirány.

miattam ne fordítsd meg:)

olvastam több helyen, hogy az emberek véletlen, vagy direkt fordítva tették fel a gumikat.

az egyikfajta jobban kapaszkodott, a másik viszont kanyarban csúszott kifele

a mislenemen sem volt forgásirány, de megnéztem, hogy hogy kapaszkodik jobban, és úgy tettem fel. majd kipróbálom amúgy is, meglátjuk mit csinál:)

dave: vannak olyan külsõk, amiknél az elsõnek meg a hátsónak pont fordítva kell állni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A cikk lényege kb. ennyi: Mindegy milyen bicód van, mindegy milyen gumit hova-hogy teszel fel, ha nem megy ettõl sem fog jobban menni...
Ha gondolod visszafele fordított gumikkal fogom lenyomni a Kassa hosszút. ;) (Atya gatya! Milyen felelõtlen ember! :scared:)
Azért mert a kacsa nem tud úszni nem a tó a hibás.

Dave: Csak azt akartam érzékeltetni, hogy (Fõleg ha nincs rajta jelölés) tök mindegy a forgásirány.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Epyc :birth: Lá-lá lá-lá lá-lálálálááálá kívánjuk,hogy legyen még lá-lá-lá-láá-lálá!!!!!( Halász Jutka néni hangján) Utólag is Boldog születésnapot!!!!

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Tudod a korral jár egy kis tapasztalat is... (Lásd: Láncprobléma) :P
Megaztán úgyérzem bármikor melléd állhatok akár hosszú távon is. ;)
Dave: Mindegy, úgysem éreznél külömbséget, csak rücskõ legyen rajta jócskán! :)

te leszel a szervizesem?:)

ha fordítva áll a rücsök, abból nagy taknyolás lehet, ilyen blõd dolgot ne mondj, nem minden guminál van így

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Ahogy nézem a Kassa Maraton térképét, úgy látszik, hogy alaposan átrajzolták a hosszútáv útvonalát.

Mihez képest? 2 hónapja is ez volt.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
nem, húzni szoktam:)

amugy köszi rájöttem a hibára és már ki is javítottam

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

a hátsón és az elsõn a bütykök pont a másik irányba állnak mint a hátsón.

Háromkerekûvel tolod?
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tudod a korral jár egy kis tapasztalat is... (Lásd: Láncprobléma) :P
Megaztán úgyérzem bármikor melléd állhatok akár hosszú távon is. ;)
Dave: Mindegy, úgysem éreznél külömbséget, csak rücskõ legyen rajta jócskán! :)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
üdv
epyc-utólag is boldog szül.napot, igaz én már hamarabb is köszöntöttelek:D

aki ért a külsõkhöz: tegnap vettem két CST comp külsõt, s rá is szereltem nagyba' a kerekekre, de azt vettem észre, hogy az elsõn a bütykök pont a másik irányba állnak mint a hátsón. Megnéztem az oldalfalát, de nincs semmilyen jel hogy merre van a menetiránya a guminak.
Jó/rossz/mindegy e az nekem hogy éppenséggel nem ugyanabba az irányba néznek a gumin a bütykök? hálistennek azért nem két irányba mennek:D

remélem úgyahogy érthetõ voltam:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Remélem ez jó hír, és csak lejtõt rajzoltak bele! :)

Úgy látom öregszel.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Ezek szerint a helyzet nálam is változott. Beférek valakihez autóba Duna marcira? (keró nélkül)
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Remélem ez jó hír, és csak lejtõt rajzoltak bele! :)
Epyc: Nem ígérem, de küld át és továbbítom az illetékesnek.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ahogy nézem a Kassa Maraton térképét, úgy látszik, hogy alaposan átrajzolták a hosszútáv útvonalát.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Soma: fogalmam sincs, nem én terveztem a dolgot :) Néha mi sem értjük, hogy mi miért történik.

Akinek van profi olaszos ismerõse, aki 3 sort le tudna fordítani (nem, nem fejjel lefelé, az nekem is megy), az pürüttyöljön már rám :) Köszcsykécske.

A helyzet nálam is változott. Van egy Duna közepes nevezés, meg egy kiadó szállás, ha valakit érdekelne...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Helyzet változott, most már én keresek egy, vagy két embert Kassa maratonra, pénteki indulással.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/