Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok !
Holnapra valakinek van még egy hely az autójában ? Már aki megy a Duna Maratonra.
Mariann

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

sziasztok, nem tudom van-e itt Bátonyterenyérõl valaki, csak üzenni szeretnék a bpetya nevû kis senkinek, hogy nincs elfelejtve a Z1 átbaszás
és mivel - mint közben megtudtam - nem csak engem bszott át ezért egész biztos lehet bnne hogy akármelyik versenyre vagy happeningre megy, lesz ott valaki ....
egyébként bocs a zavarásért
üdv

Kemény voltál, mint a bakaszar öcsém! Már bocs a visszazavarásért!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Sajna ott az elsõbbségadás kötelezõ tábla miatt kicsit bonyolultabb volt a helyzet... :(

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Vére valahára meghallgatták szavainkat: http://velo.hu/index...ul=hir&kod=5397

Más: http://kerekagy.blog...ingas_ha_elutik

A másodikat nem szeretném kipróbálni, de jó tudni....
Ha TE is tudtad volna kb 1 éve!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Vére valahára meghallgatták szavainkat: http://velo.hu/index...ul=hir&kod=5397

Más: http://kerekagy.blog...ingas_ha_elutik

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Na az lehet.. ennyire lemaradtam volna a fejlõdésben? :D

Fúú elegem van a helyi szokásokból.. majd behaltam mikor az elsõ túrámon a zoknikat a kormányra terítve szárították menek közben.. hihetetlen mikre képesek a túrázókból lett biciklisták :D:D:D

Ennél jobban csak a táskákra, biciklikre lógatott tesco -s szatyrok teteszettek tele azokkal a cuccokkal amik már nem fértek be a táskába :D:D:D

Halihó
Biztos valami félkatonai szupertitkos fejlesztésû tatyó,vagy csak egyszerûen egy krumplis zsákba beledobálod a cuccost,oszt keresztülhajítod a vázon no ;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

De azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? ..

Halihó

Biztos valami félkatonai szupertitkos fejlesztésû tatyó,vagy csak egyszerûen egy krumplis zsákba beledobálod a cuccost,oszt keresztülhajítod a vázon no ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Részemrõl tavaly ruháztam be egy Merida táskába. Nagyon bejött. Igaz az esõvédõ huzat inkább csak imitáció.. max kis csepegés ellen jó, órákig tartó esõben simán átázott..

De azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? Milyen sátrad van neked? Nekem még a tavalyi olcsósított tesco-s sátram sem ment bele a táskába.. a mostani Salewa sátram meg aztán végképp nem..

Az enyém 3 részes, sátor, hálózsák is belefér.
Gyere érte!
Akár ma este is jó, most bringázni megyek!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönöm :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Boldog Soma Napot Sanyi!

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
üdv
nincs, de mi történt mi ez a dolog?:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
sziasztok, nem tudom van-e itt Bátonyterenyérõl valaki, csak üzenni szeretnék a bpetya nevû kis senkinek, hogy nincs elfelejtve a Z1 átbaszás
és mivel - mint közben megtudtam - nem csak engem bszott át ezért egész biztos lehet bnne hogy akármelyik versenyre vagy happeningre megy, lesz ott valaki ....
egyébként bocs a zavarásért
üdv
I don't care how it pedals

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Lengyel Laci keres társ(ak)at maga mellé szombat reggelre!
Valaki?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
köszi, de most még megvárom a doctorbácsi vizsgálatát hogy mit süt ki belõle, szerintem túléli az operációt(szerintem=remélem:D) ha mégse sikerül rendbetennie majd szólok:)

Davee Ha eljuttatod hozzám meggyógyítom pipamocsokkal (vagy valami mással)és jau lesz még egy darabig!(azért gyûjthetsz egy Rebára.)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

ahol én végeztem a középtávon, ott is ált. már csak XL-es volt... :)
ennek ellenére megnézem, ha van belõle M-es, azt félreteszem neked ;)

Az XL es maratonos pólókat én is jó néven veszem ,adományozzatok! :)
Egyet már kaptam Entétõl anno azóta is hordom dolgozni.

Davee Ha eljuttatod hozzám meggyógyítom pipamocsokkal (vagy valami mással)és jau lesz még egy darabig!(azért gyûjthetsz egy Rebára.)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Infóra lenne szükségem (fõleg tapasztalatok alapján...):
hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is :) ), de valahogy félek beledobni a Tesco üvegvisszaváltónál lévõ ReFoMix-es konténerbe... Volt valahol talán a Máltai Szeretetszolgálatnak egy átvevõ helye az Erzsébet utca környékén, de már vagy 5 éve nem jártam arra.

Elõre is köszi. :)

A Máltaiaknak is lehet, vagy a Caritasnak (Sumen u. Szent Anna sarok) vagy a Családsegítõnek (Böszörményi u. 68. - tapasztalataim szerint itt örülnek neki a leginkább, és itt kerül a legjobb helyre: rászoruló gyerekes családokhoz vagy rossz családból kiemelt gyerekekhez) vagy a Vöröskeresztnek (oda régebben vittem, akkor a Kossuth utcán volt)
:)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
ahol én végeztem a középtávon, ott is ált. már csak XL-es volt... :)
ennek ellenére megnézem, ha van belõle M-es, azt félreteszem neked ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is :) )

Ha van M-es maratonos póló akkor azt adhatod nekem is.
A hosszútáv végén sokszor csak XL-es jutott. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is :) ), de valahogy félek beledobni a Tesco üvegvisszaváltónál lévõ ReFoMix-es konténerbe... Volt valahol talán a Máltai Szeretetszolgálatnak egy átvevõ helye az Erzsébet utca környékén, de már vagy 5 éve nem jártam arra.

Az még mindig ott van, nyugodtan beadhatod oda. De azt is lehet, h végre átjöttök hozzánk, és akkor mi majd vmikor levisszük nekik.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás