Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. július 03. - 18:16

Holnapra valakinek van még egy hely az autójában ? Már aki megy a Duna Maratonra.
Mariann
Írta 2009. július 03. - 16:46

sziasztok, nem tudom van-e itt Bátonyterenyérõl valaki, csak üzenni szeretnék a bpetya nevû kis senkinek, hogy nincs elfelejtve a Z1 átbaszás
és mivel - mint közben megtudtam - nem csak engem bszott át ezért egész biztos lehet bnne hogy akármelyik versenyre vagy happeningre megy, lesz ott valaki ....
egyébként bocs a zavarásért
üdv
Kemény voltál, mint a bakaszar öcsém! Már bocs a visszazavarásért!
Írta 2009. július 03. - 15:17

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. július 03. - 15:14

Vére valahára meghallgatták szavainkat: http://velo.hu/index...ul=hir&kod=5397
Más: http://kerekagy.blog...ingas_ha_elutik
A másodikat nem szeretném kipróbálni, de jó tudni....
Ha TE is tudtad volna kb 1 éve!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. július 03. - 13:46

Más: http://kerekagy.blog...ingas_ha_elutik
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. július 03. - 11:19

Fúú elegem van a helyi szokásokból.. majd behaltam mikor az elsõ túrámon a zoknikat a kormányra terítve szárították menek közben.. hihetetlen mikre képesek a túrázókból lett biciklisták

Ennél jobban csak a táskákra, biciklikre lógatott tesco -s szatyrok teteszettek tele azokkal a cuccokkal amik már nem fértek be a táskába

Halihó
Biztos valami félkatonai szupertitkos fejlesztésû tatyó,vagy csak egyszerûen egy krumplis zsákba beledobálod a cuccost,oszt keresztülhajítod a vázon no
Írta 2009. július 03. - 11:14

HalihóDe azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? ..
Biztos valami félkatonai szupertitkos fejlesztésû tatyó,vagy csak egyszerûen egy krumplis zsákba beledobálod a cuccost,oszt keresztülhajítod a vázon no

Írta 2009. július 03. - 09:14

De azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? Milyen sátrad van neked? Nekem még a tavalyi olcsósított tesco-s sátram sem ment bele a táskába.. a mostani Salewa sátram meg aztán végképp nem..
Az enyém 3 részes, sátor, hálózsák is belefér.
Gyere érte!
Akár ma este is jó, most bringázni megyek!
Írta 2009. július 03. - 09:13

Írta 2009. július 03. - 08:33

Írta 2009. július 02. - 22:26

Írta 2009. július 02. - 21:47

és mivel - mint közben megtudtam - nem csak engem bszott át ezért egész biztos lehet bnne hogy akármelyik versenyre vagy happeningre megy, lesz ott valaki ....
egyébként bocs a zavarásért
üdv
Írta 2009. július 02. - 21:28

Írta 2009. július 02. - 21:17

Davee Ha eljuttatod hozzám meggyógyítom pipamocsokkal (vagy valami mással)és jau lesz még egy darabig!(azért gyûjthetsz egy Rebára.)
Írta 2009. július 02. - 21:02

Az XL es maratonos pólókat én is jó néven veszem ,adományozzatok!ahol én végeztem a középtávon, ott is ált. már csak XL-es volt...
ennek ellenére megnézem, ha van belõle M-es, azt félreteszem neked

Egyet már kaptam Entétõl anno azóta is hordom dolgozni.
Davee Ha eljuttatod hozzám meggyógyítom pipamocsokkal (vagy valami mással)és jau lesz még egy darabig!(azért gyûjthetsz egy Rebára.)

Írta 2009. július 02. - 19:43

Infóra lenne szükségem (fõleg tapasztalatok alapján...):
hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is), de valahogy félek beledobni a Tesco üvegvisszaváltónál lévõ ReFoMix-es konténerbe... Volt valahol talán a Máltai Szeretetszolgálatnak egy átvevõ helye az Erzsébet utca környékén, de már vagy 5 éve nem jártam arra.
Elõre is köszi.
A Máltaiaknak is lehet, vagy a Caritasnak (Sumen u. Szent Anna sarok) vagy a Családsegítõnek (Böszörményi u. 68. - tapasztalataim szerint itt örülnek neki a leginkább, és itt kerül a legjobb helyre: rászoruló gyerekes családokhoz vagy rossz családból kiemelt gyerekekhez) vagy a Vöröskeresztnek (oda régebben vittem, akkor a Kossuth utcán volt)

Írta 2009. július 02. - 19:31

ennek ellenére megnézem, ha van belõle M-es, azt félreteszem neked

Írta 2009. július 02. - 18:14

Ha van M-es maratonos póló akkor azt adhatod nekem is.hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is
)
A hosszútáv végén sokszor csak XL-es jutott.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. július 02. - 17:42

Infóra lenne szükségem (fõleg tapasztalatok alapján...):
hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is), de valahogy félek beledobni a Tesco üvegvisszaváltónál lévõ ReFoMix-es konténerbe... Volt valahol talán a Máltai Szeretetszolgálatnak egy átvevõ helye az Erzsébet utca környékén, de már vagy 5 éve nem jártam arra.
Elõre is köszi.
Az még mindig ott van, nyugodtan beadhatod oda. De azt is lehet, h végre átjöttök hozzánk, és akkor mi majd vmikor levisszük nekik.
Írta 2009. július 02. - 17:32

hova érdemes Debrecenben ruhaadományt vinni? Összegyûlt egy szép adag (benne egy jó adag sose használt versenyen kapott póló is

Elõre is köszi.