Mi az, nem érsz rá? De morci vagy!
Vagy a mócokat nem szereted?
Orsi írt az én nevem alatt és azért vált törölhetõvé...
Részleteket kérném priviben, most Augusztusig tuti nem leszek, de utána, ha meló engedi szivesen mennék! Hétköznap lesz?
Mi az, nem érsz rá? De morci vagy!
Vagy a mócokat nem szereted?
Nálunk nem volt ilyen probléma, mi is meg az út szélén integetõ szervezõk is tudták h merre van az arra. Én még 3000ért neveztem
A táv tényleg egy picit hosszabb volt mint a félmarcsi, hivatalosan is 21,4nek írták ki. Neked is gratu Mackó!
Törölhetõ
Nem gondolnám, h sokkal hosszabb lett volna, de rendezõi hiba volt azért, nem gyengén.
Az elsõ kör végén a 12. helyen futottam, 3.55-ös km átlaggal, de amikor elkezdtük a második kört, ránk indították a 13 km-es távot, ez bekavarta az egész versenyt. Az elsõ frissítõnél (kb. 10,5 km-nél) kétfelé vált azút. A frissítõs csajok - nem tudván, h melyik rajtszám, melyik távhoz tartozik - elirányítottak bennünket. Szerencsére nekem közben beugrott az útvonaltérkép és már tudtam is, h rossz az irány, ezért visszafordultunk páran, de 2-3 percet buktunk ezen a baromságon. Néhány "okos" futott tovább - és ezáltal lerövidítette a kört, de nem zárták ki.
Nem dühöngtem nagyon...:cry:
Az 5000-. Ft-os nevezési díjért elvárná az ember, h ne szellemi fogyatékosok legyenek az elágazásoknál.:no:
Így került elém 8-10 ember, de ha az idõmbõl levesszük a 2-3 percet, reális lenne az 1:28, mert néhol még keréknyom sem volt csak szürkegulya, meg lópatanyomos, bokatörõs sz*rakodás.
Amúgy jó verseny lett volna!
Gratula a Duna maratoni különítménynek!
Most nem volt özönvíz?
Nem lehet, hogy hosszabb volt? Az ilyen pusztai versenyeknél nem ragaszkodnak a pontos távokhoz. Ha ott lettem volna, lemérem GPS-el, de most inkább a Dunán küzdöttem én is.
Dina: Én elboldogulok egyedül is... Le volt fagyva a rámpa, hogy akkora kihívás volt legurulni rajta?
Dina
Ezért nem láttál:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
(Szintén eddigi legrosszabb félmarcsi.):cry:
Én viszont nem láttalak
Lámpás! Hogy végeztél a Délibáb félmarcsin?
A rajtnál láttalak, de a célban nem.
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/DSCF7128_f_lmarcsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Irígy vagy,mert téged sosem vár meg mi???Duna eredménylista
Edi; Soma: hoey-hogy egyforma az idõtök? :love3:
Dina
Gratula minden teljesítõnek!
Daninak, Levinak külön jár egy-egy kézfogás!
PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"
Erre a medencés kertre tavaly figyeltünk fel elõször, de máig nem tudjuk, h magánlak, vagy panzió (?)
csak nem alacsonyodsz le a mócokhoz?!
Az idõ melegedtével már én is szemezgetek vele, a vasárnapi fülledtségben már látni is véltem amint visszakacsint :-)
Részemrõl tavaly ruháztam be egy Merida táskába. Nagyon bejött. Igaz az esõvédõ huzat inkább csak imitáció.. max kis csepegés ellen jó, órákig tartó esõben simán átázott..
De azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? Milyen sátrad van neked? Nekem még a tavalyi olcsósított tesco-s sátram sem ment bele a táskába.. a mostani Salewa sátram meg aztán végképp nem..