Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Mi az, nem érsz rá? De morci vagy!
Vagy a mócokat nem szereted?:(

Orsi írt az én nevem alatt és azért vált törölhetõvé...
Részleteket kérném priviben, most Augusztusig tuti nem leszek, de utána, ha meló engedi szivesen mennék! Hétköznap lesz?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Nálunk nem volt ilyen probléma, mi is meg az út szélén integetõ szervezõk is tudták h merre van az arra. Én még 3000ért neveztem :D A táv tényleg egy picit hosszabb volt mint a félmarcsi, hivatalosan is 21,4nek írták ki. Neked is gratu Mackó!

Igen, mert mire tömegével jöttek, addigra észhez tért a frissítõs csapat.
Itt a lista:

http://www.futanet.h...fr_delibab.html
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Törölhetõ

Mi az, nem érsz rá? De morci vagy!
Vagy a mócokat nem szereted?:(
Twelve times ironman

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Nem gondolnám, h sokkal hosszabb lett volna, de rendezõi hiba volt azért, nem gyengén.
Az elsõ kör végén a 12. helyen futottam, 3.55-ös km átlaggal, de amikor elkezdtük a második kört, ránk indították a 13 km-es távot, ez bekavarta az egész versenyt. Az elsõ frissítõnél (kb. 10,5 km-nél) kétfelé vált azút. A frissítõs csajok - nem tudván, h melyik rajtszám, melyik távhoz tartozik - elirányítottak bennünket. Szerencsére nekem közben beugrott az útvonaltérkép és már tudtam is, h rossz az irány, ezért visszafordultunk páran, de 2-3 percet buktunk ezen a baromságon. Néhány "okos" futott tovább - és ezáltal lerövidítette a kört, de nem zárták ki.
Nem dühöngtem nagyon...:cry:
Az 5000-. Ft-os nevezési díjért elvárná az ember, h ne szellemi fogyatékosok legyenek az elágazásoknál.:no:
Így került elém 8-10 ember, de ha az idõmbõl levesszük a 2-3 percet, reális lenne az 1:28, mert néhol még keréknyom sem volt csak szürkegulya, meg lópatanyomos, bokatörõs sz*rakodás.
Amúgy jó verseny lett volna!:)

Gratula a Duna maratoni különítménynek!:)
Most nem volt özönvíz?

Nálunk nem volt ilyen probléma, mi is meg az út szélén integetõ szervezõk is tudták h merre van az arra. Én még 3000ért neveztem :D A táv tényleg egy picit hosszabb volt mint a félmarcsi, hivatalosan is 21,4nek írták ki. Neked is gratu Mackó!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Törölhetõ

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Bocs, más téma:
Röfi! Nagy II-vel tervezünk egy kétnapos Kolozsvár oda-visszát outival. Rajta vagy a listán.:)

(Rövid a lista...)
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Érzem is, néha csak úgy folytogat a szeretetetek... :)
Én csak le merem írni amit gondolok és nem azt írom amit mások szeretnének hallani. :P
De csak neked:

Nagy taps Edinek, mert ügyes volt a Dunán!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Nem lehet, hogy hosszabb volt? Az ilyen pusztai versenyeknél nem ragaszkodnak a pontos távokhoz. Ha ott lettem volna, lemérem GPS-el, de most inkább a Dunán küzdöttem én is.

Nem gondolnám, h sokkal hosszabb lett volna, de rendezõi hiba volt azért, nem gyengén.
Az elsõ kör végén a 12. helyen futottam, 3.55-ös km átlaggal, de amikor elkezdtük a második kört, ránk indították a 13 km-es távot, ez bekavarta az egész versenyt. Az elsõ frissítõnél (kb. 10,5 km-nél) kétfelé vált azút. A frissítõs csajok - nem tudván, h melyik rajtszám, melyik távhoz tartozik - elirányítottak bennünket. Szerencsére nekem közben beugrott az útvonaltérkép és már tudtam is, h rossz az irány, ezért visszafordultunk páran, de 2-3 percet buktunk ezen a baromságon. Néhány "okos" futott tovább - és ezáltal lerövidítette a kört, de nem zárták ki.
Nem dühöngtem nagyon...:cry:
Az 5000-. Ft-os nevezési díjért elvárná az ember, h ne szellemi fogyatékosok legyenek az elágazásoknál.:no:
Így került elém 8-10 ember, de ha az idõmbõl levesszük a 2-3 percet, reális lenne az 1:28, mert néhol még keréknyom sem volt csak szürkegulya, meg lópatanyomos, bokatörõs sz*rakodás.
Amúgy jó verseny lett volna!:)

Gratula a Duna maratoni különítménynek!:)
Most nem volt özönvíz?
Twelve times ironman

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Dina: Én elboldogulok egyedül is... Le volt fagyva a rámpa, hogy akkora kihívás volt legurulni rajta? :)

Igen,ez az a mélyrõl jövõ jóindulat,ami miatt szeretünk téged... :)

Dina

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Ezért nem láttál:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

(Szintén eddigi legrosszabb félmarcsi.):cry:

Nem lehet, hogy hosszabb volt? Az ilyen pusztai versenyeknél nem ragaszkodnak a pontos távokhoz. Ha ott lettem volna, lemérem GPS-el, de most inkább a Dunán küzdöttem én is.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Én viszont nem láttalak :(

Ezért nem láttál:

(Szintén eddigi legrosszabb félmarcsi.):cry:
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dina: Én elboldogulok egyedül is... Le volt fagyva a rámpa, hogy akkora kihívás volt legurulni rajta? :)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Lámpás! Hogy végeztél a Délibáb félmarcsin?
A rajtnál láttalak, de a célban nem.

http://kepfeltoltes.hu/view/090704/DSCF7128_f_lmarcsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pedig oda is beértem. Az idõ nem lett valami fényes, de ez nem is az a rohanós pálya. 2óra 18 lett a vége (eddigi legrosszabb félmarcsi :)
Az elsõ versenyem ahol kaptunk kánikulát, homokvihart, esõt is 2 óra alatt :)
De élveztem!

Én viszont nem láttalak :(

Gartula a Dunásoknak!!!!!!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Duna eredménylista
Edi; Soma: hoey-hogy egyforma az idõtök? :love3:

Irígy vagy,mert téged sosem vár meg mi???

Tök egyszerû: Soma ma az xterrán is teker,ezért csak egy közepet jött átmozgató edzésként és együtt mentünk. Persze nekem meghalás volt a vége,de jó volt.Ja és képzeld: lejöttem a visegrádi vár rámpáján!!

Dina

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Gratula minden teljesítõnek!
Daninak, Levinak külön jár egy-egy kézfogás! ;)

Csak csatlakozni tudok! Grat mindenkinek!

Más: gyertek a nánási strandra pihenni! :D Én ott leszek :D Bejárat egyenesen majd 90 fokban balra és már ott is a Pálma Terasz ;)

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Lámpás! Hogy végeztél a Délibáb félmarcsin?
A rajtnál láttalak, de a célban nem.

http://kepfeltoltes.hu/view/090704/DSCF7128_f_lmarcsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Duna eredménylista
Gratula minden teljesítõnek!
Daninak, Levinak külön jár egy-egy kézfogás! ;)
Edi; Soma: hoey-hogy egyforma az idõtök? :love3:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Erre a medencés kertre tavaly figyeltünk fel elõször, de máig nem tudjuk, h magánlak, vagy panzió (?)

Na majd eccer meglessük közelebbrõl :-) De szerintem a porta tulaja hasonlóan agyilagelfoglalt mint én csak Ro módra. Nekem is van a kertben egy 40m2 halastó csak Mo módra, baromfiudvar nélkül és tutira nem vagyunk horgászparadicsom :-)
Ha már románkör, én még csak az idén márc. 15.-én voltam odaát elõször kétkeréken de azóta rendszeresen járok hétvégenként mert szerintem a környék egyik legelfogadhatóbb országútis útvonala. Határõrökön is jókat lehet röhögni, már ismernek, ilyeneket kérdeznek: hogy van a prosztatám, bukarestig megyek meg ilyenek.

csak nem alacsonyodsz le a mócokhoz?!

Móckóalsó :-) (mármint a mócok)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Az idõ melegedtével már én is szemezgetek vele, a vasárnapi fülledtségben már látni is véltem amint visszakacsint :-)

Erre a medencés kertre tavaly figyeltünk fel elõször, de máig nem tudjuk, h magánlak, vagy panzió (?)

Akkor éppen egy garden parti volt, széles feketekalapos úriemberek osztották azt észt egymásnak és a baromfiudvartól fél méterre faszenes grillen mititei-t (míccs) sütöttek.
http://receptor.tran...x.php?recept=27

A medence mellõl kellemes öldmeganyád :scared: zene szólt, mire én - no meg a míccs! - mindenáron be akartam köszönni, de szerencsére Nagy II. Zoli és Végvári Sanyi helyre tettek: csak nem alacsonyodsz le a mócokhoz?! :mybad:
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Részemrõl tavaly ruháztam be egy Merida táskába. Nagyon bejött. Igaz az esõvédõ huzat inkább csak imitáció.. max kis csepegés ellen jó, órákig tartó esõben simán átázott..

De azt hogy csinálod, hogy a táskába belerakod a sátrat?? Milyen sátrad van neked? Nekem még a tavalyi olcsósított tesco-s sátram sem ment bele a táskába.. a mostani Salewa sátram meg aztán végképp nem..

Gyakorolni kell: A belsõ sátrat 40x40-es méretre hajtogatod, levegõ nem maradhat benne - ha nem megy, ejtõernyõs, deszantos ismerõsök, vagy gyakorlott túrázók segítenek az ilyesmiben, akár zsebkendõnyire lehet hajtogatni egy hálózsákot is pl. - azután a ponyvát is, szigszalaggal, v akármivel összekötözöd és az egészet belerakod a 40x40-es felsõrészbe, mert az - véletlenül - pont akkora. :bananadan
A sátor"vasakat" külön összekötözöd és a felsõváz alatt rögzíted, kész.
Azon már meg sem lepõdöm, h teszkós cucc se nem hajtogatható, se nem csomagolható. Ennyi.
A tetejére gumipókkal felrakhatsz 1-2 hálózsákot, vagy egy bográcsot, grillsütõt, akármit. Az oldalzsebekbe megy a gatyád, pólód, pizsamád.
Lecsa tegnap eljött érte, elmondtam neki, megértette.
Gyerekjáték.:)
Twelve times ironman