Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Gratula a Dunásoknak!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Tapsi-tapsi a Dunásoknak!

Korcsmájszternek.

Csatlakozom a tapsi-tapsihoz! Bazz ezek a titánok ott vannak... Mi meg jól szívtuk a 'dögmeleget a diplomaosztón, de legalább az öltöny alól mentesültem (az halál lett volna).
A link meg.... szponzorokat keresek álmaim bringájának megépítésére, mert nincs feles 280Eft-om csak a hajtásra:D:D:D

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Alex: Nem te tekertél velem szemben tegnap a 33-on Hortobágy felé?
Engem faszán elvert az esõ, de ma éppen meglógtam elõle.

én ma voltam délután, tartottam is egy 1 órás esõszünetet a látóképi csárdánál kifelé menet, Knoch Laciék meg épp akkor jöttek befelé :pada:

Én ezt használom:

http://www.viamichel...eraryFuelType=0

ezzel csak annyi a baj, hogy a határmenti területeket lehet csak bezoomolni jól, erdélyben meg szinte csak pár város szerepel rajta, és semmi km adat :(

jó is az a macskakõ, fõleg mónospetriben, nemmertem azon a brutál lejtõn legurulni, inkább végigtoltam :gwizd:

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Tartalmas volt ez a Duna maraton.
A rajtnál sikerült jó elõre beállnunk (köszönet érte Lengyel Laci 5 cm vastag pofabõrének, mivel ehhez pofa kellett amit csináltunk), én még zselét ettem, amikor jelzés nélkül megindultunk. A kulacsot próbáltam a kezembõl gyorsan a tömegben szlalomozva visszarakni a helyére, nem sikerült, melléraktam. Az összes vizem kiborult és vissza kellett fordulni a kulacsért, Daniékat elvesztettem. Szerencsére ez csak a lassú rajt volt, így annyira nem voltam mérges, megkerestem Daniékat és beálltam hozzájuk a rövid táv elejére.
10 után egy kicsivel elindítottak minket, null víz, nagy tempó, lökdösõdés. A közös rajttal szerintem az volt a baj, hogy míg mi igyekeztünk hárman (Lacival) a legelejére felérni, addig az elõttünk beszólított hosszabbosok nem siettek annyira, és ezért is maradtam le Danitól, mert beragadtam egy ilyen hosszúsokból és közepesekbõl álló csapat mögé és miután megelõztem õket, nem nagyon volt senki aki velem együtt fel akart volna érni az elejére. Így szólóban szívtam a fogamat, kb. olyan 200 méterre sikerült felzárkóznom rájuk a mászás végére. Ha 1 perccel hosszabb a mászás megfogom õket, de nem így volt. A lefelén megint lehagytak Dagiék és az utána lévõ kaptatón láttam már megint, aztán megint lefele .... ez így ment a várig amikor rossz ember után ment (mint írta) és mögém került, megelõzött, amit nem kellett volna hagynom, mert a következõ egy nyomsávoson beragadtak elõttem az emberek és megint elhúzott. A várnál a palló után Ynga és barátném voltak és buzdítottak (Köszi! porcsinl@vipmail.hu). A bringaúton már nagytányér kónuszon forgott a lábam, beakartam érni már végre Danit. A kanyarokban mindig láttam amint vonatozik. A gáton megelõzött egy srác (asszem õ volt az egész versenyen a 3-ik, Danival együtt) és így lett Dani a 10-ik én meg a 12-ik, max. félperc különbséggel.
Majd Bükkön elkenem a száját! ;)
Mindenki büszke volt, jó verseny volt, a sár is tetszett, meg Soma felsõteste! :P

Apu, anyu: egy frissítõnél sem álltam meg, csak a kilógatott vizet fogadtam el (:)), mert a púpomban sajna nem víz van....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Belém aztán tukmálhatják a szeszt. ;)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó: Július nekem (sajnos :) ) kilõve, én egy augusztusi hétköznapra szavaznék. Klúzsban hol aludnánk? Kis hátizsák, hobózás megoldható.
Evés, ívás? Macskakõ mennyi lesz kb?

Augusztus lesz ebbõl.
Nagy Z. a falkavezér, a pontos helyet õ tudja, egy Kolozsvár meletti kis faluban, székely ösmerõsöknél. Azt persze majd elõre tisztázni kell velük, hogy ne itassanak bennünket hótrészegre az 58 fokos szilvapálesszel, mert akkor vonaton jövünk vissza.

Macskakõ? Épp csak annyi, amennyi Székelyhíd és Margitta között van.:scared:
Twelve times ironman

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Amilyen a mosdó...

Kicsit kicseng még a gúny a tapsból,de azért kösz.
Ja és nyugi,nem az elismerésedért írtam be,ez csak egy apró öröm,amit gondoltam megosztok...

teljesen igazad van :), én is beírnám ide, ha le mertem volna jönni rajta... :scared:
úgyhogy minden elismerésem a tiéd :siema:

így viszont inkább a más tollaival ékeskedem: Anna elsõ lett a tízéves versenyen ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mackó: Július nekem (sajnos :) ) kilõve, én egy augusztusi hétköznapra szavaznék. Klúzsban hol aludnánk? Kis hátizsák, hobózás megoldható.
Evés, ívás? Macskakõ mennyi lesz kb?
Alex: Nem te tekertél velem szemben tegnap a 33-on Hortobágy felé?
Engem faszán elvert az esõ, de ma éppen meglógtam elõle.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
akkor bocs:D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Az kizárt, Soma rózsaszín Speccel megy.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Soma, te futottál ma, vagy csapatban voltál valakikkel? Mert az a piros keró szerintem a tied volt a depóban:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Tapsi-tapsi a Dunásoknak!

Korcsmájszternek.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó: hány kilcsi az oda és vissza?, nincs valami jó móctérkép a neten, mer a gugli jó felületes odaát ?

Oda-vissza kb. 450 km. (Fele-fele arányban.)

Én ezt használom:

http://www.viamichel...eraryFuelType=0
Twelve times ironman

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Gratula minden Dunásnak!!

Dina, Luna, Atus, Lecsa, Soma légyszi írjatok mél címet, küldöm a rólatok készült fotót.
Ride 'n' roll

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Gratula mindenkinek,ügyesek vagytok!!

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Amilyen a mosdó...

Ja és nyugi,nem az elismerésedért írtam be,ez csak egy apró öröm,amit gondoltam megosztok...

megvótt már az a múltkori országútis ismételve, ahol Röfit otthagytátok(tuk), biztos jó móka lenne :air:

Mackó: hány kilcsi az oda és vissza?, nincs valami jó móctérkép a neten, mer a gugli jó felületes odaát ?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nekem ez volt a 2. Dunám. Az elején meglepõen jól mentem, absz. 6., kategória 1. vagy 2. helyen mentem. Az utolsó emelkedõn az aszfaltról lefordultunk az ösvényre, ami után jött lejtõ, az elõttem lévõ srác rossz irányba fordult, én meg utána mentem, mire visszakanyarodtunk az aszfaltra:mybad: Ott megelõztek páran, de idegbõl csak visszaelõztem õket. A srác aki ott állt, csak nézett, mondtam neki, hogy nem vettem volna zokon, hogyha szól, hogy rossz irányba megyünk. A lefelén jól mentem, a végén elõl leesett kívûlre a láncom, p.csöltem vele egy kicsit, addig megelõztek még néhányan. a tavalyi idõmön 14 percet javítottam, így 1:23:39 alatt beértem az U19-es kategória 3. fokára, abszolútban 10. lettem. Ha nincs a láncleesés meg az eltévedés akkor meglett volna 2. hely is. Ez az indítás meg szar. Bizonyára több százezres többletköltség lenne különbontani a 3 távot, de hát válság van. Nem is értettem, hova tûnt pl. az absz. elsõ 2 srác a rajtnál, mert mi is a legelején álltunk, és õket nem láttuk:chin:. A díjazás szerintem korrekt volt. Zsuzsi Szilváson 3. lett felnõtt nõi kategóriában és kapott érte egy XL-es pólót. Én kaptam egy pár fehér Bts gyorszárat (a fehér bicómhoz) egy B+ marokszerszámot, egy magellan nyakbaakasztós kulcstartót, és egy eddig számomra ismeretlen EthicSport csomagot. Kaja szerintem jó volt, csak kevés. Levinek 40 másodperc kellett volna a dobogóhoz, kb. 20 mpvel ért be utánam, végig kergetett a versenyen;) Lengyel Laci a legvégén ledefektelt, így 4. lett, pedig megnyerte volna. Így a 2009-es Duna Maraton legszebb eredményét Lunática kislánya, Anna érte el aki megnyerte a gyerekversenyt.:clap:
No kb. ennyi, majd Bükkön bizonyítunk újra.
Dani

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Gratulálok minden, a hétvégén futott, bicajozott emberkének! :D

Az ifjú titánoknak pedig:cool2:

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Érzem is, néha csak úgy folytogat a szeretetetek... :)
De csak neked:

Nagy taps Edinek, mert ügyes volt a Dunán!

Amilyen a mosdó...

Dina

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Július vége, vagy aug. eleje felé, lehet hétköznap is. Ahogy a majd a többség dönt.
Útvonal: odafelé Margittán át a Szilágyságon keresztül (ez a rövidebb, magyarabb és kulturáltabb, némi macskakõvel), vissza az 1-es fõúton a Királyhágón míccset szagolva, Nagyváradon át. (Ez meg a forgalmasabb, tarkacigányos-mócos szakasz.):scared:
Nem biztos, h kísérõkocsi is lesz, ha nem lesz, akkor egy könnyû hátizsák kell, egy váltás cuccal, fogkefével.
Twelve times ironman