Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. July 06. - 14:46

Posted 2009. July 06. - 09:04

Tapsi-tapsi a Dunásoknak!
Korcsmájszternek.
Csatlakozom a tapsi-tapsihoz! Bazz ezek a titánok ott vannak... Mi meg jól szívtuk a 'dögmeleget a diplomaosztón, de legalább az öltöny alól mentesültem (az halál lett volna).
A link meg.... szponzorokat keresek álmaim bringájának megépítésére, mert nincs feles 280Eft-om csak a hajtásra:D:D:D
Posted 2009. July 06. - 00:59

Alex: Nem te tekertél velem szemben tegnap a 33-on Hortobágy felé?
Engem faszán elvert az esõ, de ma éppen meglógtam elõle.
én ma voltam délután, tartottam is egy 1 órás esõszünetet a látóképi csárdánál kifelé menet, Knoch Laciék meg épp akkor jöttek befelé :pada:
Én ezt használom:
http://www.viamichel...eraryFuelType=0
ezzel csak annyi a baj, hogy a határmenti területeket lehet csak bezoomolni jól, erdélyben meg szinte csak pár város szerepel rajta, és semmi km adat

jó is az a macskakõ, fõleg mónospetriben, nemmertem azon a brutál lejtõn legurulni, inkább végigtoltam :gwizd:
Posted 2009. July 05. - 23:36

A rajtnál sikerült jó elõre beállnunk (köszönet érte Lengyel Laci 5 cm vastag pofabõrének, mivel ehhez pofa kellett amit csináltunk), én még zselét ettem, amikor jelzés nélkül megindultunk. A kulacsot próbáltam a kezembõl gyorsan a tömegben szlalomozva visszarakni a helyére, nem sikerült, melléraktam. Az összes vizem kiborult és vissza kellett fordulni a kulacsért, Daniékat elvesztettem. Szerencsére ez csak a lassú rajt volt, így annyira nem voltam mérges, megkerestem Daniékat és beálltam hozzájuk a rövid táv elejére.
10 után egy kicsivel elindítottak minket, null víz, nagy tempó, lökdösõdés. A közös rajttal szerintem az volt a baj, hogy míg mi igyekeztünk hárman (Lacival) a legelejére felérni, addig az elõttünk beszólított hosszabbosok nem siettek annyira, és ezért is maradtam le Danitól, mert beragadtam egy ilyen hosszúsokból és közepesekbõl álló csapat mögé és miután megelõztem õket, nem nagyon volt senki aki velem együtt fel akart volna érni az elejére. Így szólóban szívtam a fogamat, kb. olyan 200 méterre sikerült felzárkóznom rájuk a mászás végére. Ha 1 perccel hosszabb a mászás megfogom õket, de nem így volt. A lefelén megint lehagytak Dagiék és az utána lévõ kaptatón láttam már megint, aztán megint lefele .... ez így ment a várig amikor rossz ember után ment (mint írta) és mögém került, megelõzött, amit nem kellett volna hagynom, mert a következõ egy nyomsávoson beragadtak elõttem az emberek és megint elhúzott. A várnál a palló után Ynga és barátném voltak és buzdítottak (Köszi! porcsinl@vipmail.hu). A bringaúton már nagytányér kónuszon forgott a lábam, beakartam érni már végre Danit. A kanyarokban mindig láttam amint vonatozik. A gáton megelõzött egy srác (asszem õ volt az egész versenyen a 3-ik, Danival együtt) és így lett Dani a 10-ik én meg a 12-ik, max. félperc különbséggel.
Majd Bükkön elkenem a száját!

Mindenki büszke volt, jó verseny volt, a sár is tetszett, meg Soma felsõteste!

Apu, anyu: egy frissítõnél sem álltam meg, csak a kilógatott vizet fogadtam el (

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2009. July 05. - 22:39

Posted 2009. July 05. - 22:00

Augusztus lesz ebbõl.Mackó: Július nekem (sajnos
) kilõve, én egy augusztusi hétköznapra szavaznék. Klúzsban hol aludnánk? Kis hátizsák, hobózás megoldható.
Evés, ívás? Macskakõ mennyi lesz kb?
Nagy Z. a falkavezér, a pontos helyet õ tudja, egy Kolozsvár meletti kis faluban, székely ösmerõsöknél. Azt persze majd elõre tisztázni kell velük, hogy ne itassanak bennünket hótrészegre az 58 fokos szilvapálesszel, mert akkor vonaton jövünk vissza.
Macskakõ? Épp csak annyi, amennyi Székelyhíd és Margitta között van.:scared:
Posted 2009. July 05. - 21:47

Amilyen a mosdó...
Kicsit kicseng még a gúny a tapsból,de azért kösz.
Ja és nyugi,nem az elismerésedért írtam be,ez csak egy apró öröm,amit gondoltam megosztok...
teljesen igazad van

úgyhogy minden elismerésem a tiéd :siema:
így viszont inkább a más tollaival ékeskedem: Anna elsõ lett a tízéves versenyen

Posted 2009. July 05. - 21:38

Evés, ívás? Macskakõ mennyi lesz kb?
Alex: Nem te tekertél velem szemben tegnap a 33-on Hortobágy felé?
Engem faszán elvert az esõ, de ma éppen meglógtam elõle.
Posted 2009. July 05. - 21:38

Posted 2009. July 05. - 21:34

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. July 05. - 21:24

Posted 2009. July 05. - 21:18

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. July 05. - 20:58

Mackó: hány kilcsi az oda és vissza?, nincs valami jó móctérkép a neten, mer a gugli jó felületes odaát ?
Oda-vissza kb. 450 km. (Fele-fele arányban.)
Én ezt használom:
http://www.viamichel...eraryFuelType=0
Posted 2009. July 05. - 20:58

Dina, Luna, Atus, Lecsa, Soma légyszi írjatok mél címet, küldöm a rólatok készült fotót.
Posted 2009. July 05. - 20:50

Posted 2009. July 05. - 20:48

Amilyen a mosdó...
Ja és nyugi,nem az elismerésedért írtam be,ez csak egy apró öröm,amit gondoltam megosztok...
megvótt már az a múltkori országútis ismételve, ahol Röfit otthagytátok(tuk), biztos jó móka lenne :air:
Mackó: hány kilcsi az oda és vissza?, nincs valami jó móctérkép a neten, mer a gugli jó felületes odaát ?
Posted 2009. July 05. - 20:39

No kb. ennyi, majd Bükkön bizonyítunk újra.
Dani
Posted 2009. July 05. - 20:22

Az ifjú titánoknak pedig:cool2:
Posted 2009. July 05. - 17:44

Érzem is, néha csak úgy folytogat a szeretetetek...
De csak neked:
Nagy taps Edinek, mert ügyes volt a Dunán!
Amilyen a mosdó...
Dina
Posted 2009. July 05. - 17:27

Útvonal: odafelé Margittán át a Szilágyságon keresztül (ez a rövidebb, magyarabb és kulturáltabb, némi macskakõvel), vissza az 1-es fõúton a Királyhágón míccset szagolva, Nagyváradon át. (Ez meg a forgalmasabb, tarkacigányos-mócos szakasz.):scared:
Nem biztos, h kísérõkocsi is lesz, ha nem lesz, akkor egy könnyû hátizsák kell, egy váltás cuccal, fogkefével.