Mi a Margitta - Érbogyoszló - Ottomány kibõvített hurkot mentük. Te meg a rövid 120-ast.
Ezért jöttél fel ránk.
Nekem 143 lett.
Én Nyíradonyból indultam 8.30-kor H.sámson, Martinkán át majd Panoráma. Nekem sem lett kevesebb :-)
Mi a Margitta - Érbogyoszló - Ottomány kibõvített hurkot mentük. Te meg a rövid 120-ast.
Ezért jöttél fel ránk.
Nekem 143 lett.
Halihó román körzõk! Jó volt, téma nélkül megint nem tudtam hazajönni Ábránynál. 10 perccel hamarabb érkeztetek a határra, az õrök meg is jegyezték. Lemaradtam, hol jártam, csajoztam? Az a 3 biciklis nem is volt így leízzadva mint ön, tán eltévedt? Nagyszerû mondom, Létánál még az õrök szerint 1 órára voltam lemaradva, akkor Debrecenig még befogom õket........persze szokás szerint elfordultam a Gúthi erdõ irányába. A mócok uláccik fáznak, leengedték a kád vizet :-)
Épp tegnap voltam Somával Romániában. Söröztünk is, és nincs is izomlázunk;)
Lehet, h ketten megyünk. Így is jó?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Nagy II-ék a Mátrába mennek 2 napra most hétvégén.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Lecsa!
8.15-kor a Dohánygyárnál.
140 (macskakõ:scared: is lesz, max 6,5-7 bar!)
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Jól van, nem kell a nyûgi, megiszol ma este hat felest meg kilenc sört, reggel hatig táncolunk és kész.Semmi kedvem nincs holnap öbölátúszni. :cry: Dög-lusta vagyok, fáj a hülye fejem, és ez nagyon valószínû, hogy ez holnap is így lesz.
Nem megy valaki helyettem?
Ma munka után megyünk tesómmal. Még holnap meggondolom az úszást.
Lehet, hogy csak kísérõ/szurkoló leszek.
A Balaton-átúszásra is valósz megyünk. Tesó talán már szállást is zsírozott.
Hogy miért, azt persze nem tudom. Igazából nem is szeretek úszni.
Semmi kedvem nincs holnap öbölátúszni. :cry: Dög-lusta vagyok, fáj a hülye fejem, és ez nagyon valószínû, hogy ez holnap is így lesz.
Nem megy valaki helyettem?