Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Bringával még szerintem neccesebb helyzetem se volt ezalatt a szar idõ alatt, de tegnap gyalogosan azért sikerült elcsúsznom úgy, hogy megint rohadtul fájjon a rossz térdem :(

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Hát, azért a fázást megkockáztatom. Az elsõ talajmenti fagy elvinné a rájdert.
Hapek: én mindig koca vagyok, a joyride nálam annyi, hogy a munkába-visssza kerózás útvonalát kicsit megvariálom hogy 2-3 kilivel hosszabb legyen. Téli keró? Csak azért van, mert összegyûlt az alkatrész, meg nem akarok gumit cserélgetni.
Meg csapágyakat se.D

Soma: olyan átlépõ magassággal igencsak felakadna a Magyarhonban. Különben is, itt nincsenek olyan puhányok, akik ne szeretnének ázni vagy fázni!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Hapek: én mindig koca vagyok, a joyride nálam annyi, hogy a munkába-visssza kerózás útvonalát kicsit megvariálom hogy 2-3 kilivel hosszabb legyen. Téli keró? Csak azért van, mert összegyûlt az alkatrész, meg nem akarok gumit cserélgetni.
Meg csapágyakat se.D

Két hét után tegnap én is elõvettem a Csepelt. Jerikó - Egyetem sgt - Csapó utca viszonylatban. Rájöttem, hogy hogyan edzhetek saras terepre, illetve hogy milyen jól mutatna a kerómon egy fehér magas profilú felni. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Meg csapágyakat se.D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem áznánk,nem fáznánk...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Semmi, csak két éjszaka után nem akarok vezetni.

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Megy, de szintén vonattal :) (pénteken valamikor - melófüggõ)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Valaki megy fel pestre a hét vége fele?
Goldsprint Tournament etap#6 lesz 18-én és fel szeretnék jutni, ha más nem vonattal.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Holnaptól hétfõig adják a Eurosport2-n!
Tour of Oman 2012 Promo film (English) - YouTube

Kösz, ránk fér egy kis napsütés. ;)

Röfi: mi lett a Toyotával?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Vasárnap, ha megy valaki egy napra síelni, szívesen becsatlakoznék. (autóm nincs)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi: European Cycle Messenger Championships 2012 - ECMC 2012 - European Cycle Messenger Championships, Edinburgh (Bár már lehet tudsz is róla)

Köszi tudok róla.
Hát ez még sajnos nekem suli idõszak, az fontosabb! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Holnaptól hétfõig adják a Eurosport2-n!
Tour of Oman 2012 Promo film (English) - YouTube

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Látjátok,nem hiába mondja a rendõr bácsi,hogy a gyalogos átkelõhelyen nem biciklizünk....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Az utakra még nekem kicsit több bátorság szükségeltetik, (feltartani se akarok senkit, meg ilyenre sem vágyok ) de a melóhelyig, meg vissza + faraktár utca, esetleg az ALDI-ig ki lehet jutni.
A járdák újra elõnyben a mostani havazás után egy ideig. Bár gondolom ezt a havat nem tolják le olyan gyorsan a mennyisége miatt, mint ahogyan a múltkori havazásnál történt. Kocakerós lettem, bár minden nap azzal megyek de egyelõre csak dolgozni.
Van akinek külön téli keró is kell? :o ---> RedBull 4 ever ( All Terrain Bike )

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Levi: European Cycle Messenger Championships 2012 - ECMC 2012 - European Cycle Messenger Championships, Edinburgh (Bár már lehet tudsz is róla)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
VW kedvelõknek: DoubleBack adds a sliding pod to VW's Transporter van

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igen, lehet többet mentem tõled tavaly, de hogy idén nem volt még kecske alattam az is biztos.
Levizsgázok, összerakom a binyót, addigra remélem melegszik még egy kicsit és már megyek is. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Na mi ez a vinnyogás?!!! Ez nem ungarische betyár emberhez való! :-) Ha én tudom nyomni a keró úton, akkor ti is ! Itt szerintem mindenki többet ment tõlem tavaly! Mint már talán irtam tiszta cyclocross érzés! De ne féljetek, jön már az enyhülés ,még ezt a hetet kell kibirni! Én is várom , hogy kifõzethessem a páleszt! :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Persze letolták...csak nem teljesen,és a többit meg letaposták a gyalogosok,és ezután csak a jégbordák maradtak!
Na most ezen kicsit nehezebb közlekedni.:)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nekem már mindegy hogy autóút vagy járda, csak lenne vagy 10 fokos az aszfalt hõmérséklete ! A havas, ganés idõt már nem csak én unom, de a téli bringámat is egy szezon alatt ismét hazavágtam. Enyhül az idõ, jön a tavaszi hóka-móka csontra szedés, csapágyazás, hajtás csere.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !