Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
jövõ hét kedden, vagy szerdán kinek van kedve egyet gurulni valamelyik hegyen?

csináljuk meg! :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Vajon Krisz be tud majd ide juttatni:
http://vwdebrecen.hu...lap-estival.htm ? :chin: :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
PestiDebreceniek valaki nem hozna haza alkalomadtán egy ilyet?
http://www.pepedal.c..._lamp_bosch.jpg
A többit priviben....

Boldoghságoss DenieLL napot!! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

És velem. Most nem fogok rátok ijeszteni a benzinfalóval.

Már négyen vagyunk.
Pedig de jó stéher lett vón!

http://margittakor.d...ctureid/7451470
Twelve times ironman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Pénteken 08.00-kor Hegyközszentmiklósra Lecsával.
Ha nem jössz,:chase:

És velem. Most nem fogok rátok ijeszteni a benzinfalóval.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Hey!
Hazajöttem, köszönöm szépen a köszöntéseket, és sokat boldogat utólag is Lunának és Baggionak! Kint nem volt bicikli, elmentem néha futni, de most már bringázni akarok, úgyhogy lehet vele zaklatni nyugodtan.
labidani

Pénteken 08.00-kor Hegyközszentmiklósra Lecsával.
Ha nem jössz,:chase:
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hey!
Hazajöttem, köszönöm szépen a köszöntéseket, és sokat boldogat utólag is Lunának és Baggionak! Kint nem volt bicikli, elmentem néha futni, de most már bringázni akarok, úgyhogy lehet vele zaklatni nyugodtan.
labidani

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Dave:az ötlet enyhén üt.de jobb ha a wc papír 100ft,és csak esemény után kell fizetni....
ezt az arlóit hogy tervezed?aszfalt vagy befér pár erdei is,pl:szilvásvárad maraton útvonalak,stb van gps re,persze ettõl én még el tudok tévedni,az még a szobámban is megy.....

Korcs:jegyek miatt sorry,az elsõ sorozat szórólap hibás volt-mondta a csaj,a másodikon már rajta volt hogy aznap kell kiváltani a jegyet amelyiken vásárolsz........

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Majd otthon megnézem, mert itt a munkahelyen nincs jútúb.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Atusch: olyan, mint ez?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Lefekvés elõtti felolvasnivaló gyerekeknek:

http://www.every7yea...inBikeRider.pdf

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Csipisz_ lessél privátot, bizniszeljünk!

oks! válasz ment

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Max. 5000Ft, ha szinterezik! De mivel gyereknek lesz vinni kell õt is, hagy hasson a "ártatlannézés" power!... Krumpli 3000Ft volt matt feketére... tisztítással együtt;-)

És tudnál elérhetõséget adni aki ennyiért csinálta neked?
Elõre is köszönöm!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

....Nem is tudom,hogy mertem képzelni,hogy velük tarthatok :(.Szitkozódtam magamban de azért kitartottam.1 kört mentek csak a nagymenõk,én visszafele szakadtam le rólluk a Tájház után,mert az 50-es sprtintek már soknak bizonyultak.Odafele szembeszél volt,45-47es elmenésekig jó voltam,pislogtak is rendesen :D

Õk nem tudták, hogy félkézzel állítasz meg vonatokat!

Csipisz_ lessél privátot, bizniszeljünk!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

lenne egy kérdésem ismét,de hosszú lesz az eleje: szóval párom munkatársnõjének a kisfia (12 éves) át szeretné festetni a biciklijét.Valaki a topicból biztosan csinált már ilyet.Mennyibe fáj egy ilyen mûvelet elõkezeléssel,ha nem a legdrágább festéket használják?

Max. 5000Ft, ha szinterezik! De mivel gyereknek lesz vinni kell õt is, hagy hasson a "ártatlannézés" power!... Krumpli 3000Ft volt matt feketére... tisztítással együtt;-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ma mennék én is innen valami montis beállítottságú emberrel egy kicsit tekerni,jöhet akár országútival is.
Tegnap ugyanis mentem 2 kört a panorámán és a 2. körnél pont a fordulónál jött egy 6 fõs oútis csapat,nosza rájuk is csatlakoztam,de mikor elkezdõdött a forgás/váltás,ezek a drága emberek szóltak,hogy légyszives álljak leghátra....Nem is tudom,hogy mertem képzelni,hogy velük tarthatok :(.Szitkozódtam magamban de azért kitartottam.1 kört mentek csak a nagymenõk,én visszafele szakadtam le rólluk a Tájház után,mert az 50-es sprtintek már soknak bizonyultak.Odafele szembeszél volt,45-47es elmenésekig jó voltam,pislogtak is rendesen.
Ma lájtosabbra gondoltam... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sajna még mindig nem tudtam eladni a Krampusz feszt 2 napijegyet, ezért egy kicsit leakciózom hátha így mégis kell vkinek.
Így a vége 5997,6 - huf
Léci szabadítsatok meg tõle, ne kelljen már nekem elmenni és alkoholizálni, hogy a fantasztikus fellépõket el tudjam viselni!!!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Debrecen-Hosszúpályi-Monostorpályi-Léta és akkor visszafordulunk a 4814-es j. útra, ami bevisz a Diószegire. Ez olyan 72-3-4-5 km. körüli. Legfeljebb nem szakítjuk annyira. Meg kicsit ráz Monostorpályi-Létavértes között egy 5-6 km-en, de után meg jó megint.

Vagy Böszörmény-Böszörmény Kálvin téri utcai fagyizó és azután vissza :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Epyc: Oké és köszi!

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
ha nem túl sok akkor bevállalom.Szombat reggel 6 kor hazafelé keróval megyek és 180 km az út. 5 órával utánam elindul párom és felvesz kocsival ha utolér... (: