Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

1. Ha eltörsz egy két küllõt, nem kell elõvenni a revolveredet.

Marha :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

merxinek:
Top tíz ok a bikepolo javára a lovaspólóval szemben:

nagyon karaj :):):)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

10. Egy lónak van agya, és saját akarata. És nem szívesen ütközik.....

Tiszta agyatlanok akkor ezek a bikepólósok :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Merxinek:
top tíz ok a bikepolo javára a lovaspólóval szemben:

10. Egy lónak van agya, és saját akarata. És nem szívesen ütközik. Egy bicajjal azt csinálsz, amit akarsz.
9. Lovaspólót több méretõ lóval is játszanak, melyeknek termetét szabályzat írja elõ.Ezek helyett elég egy bicaj.
8. Különbözõ méretû lóhoz különbözõ hosszúságú ütõ kell. egy bicajon viszont állítható a nyeregmagasság, elég egy ütõ.
7. Szállítottál már lovat az autód tetején, vagy a csomagtartóban?
6. A sarkon kikötheted a bicajodat (rendesen) akár évekre is. Csak ne hagyd el a kulcsot, és vigyél magaddal egy kis wd40-et.
5. A bicaj kevesebbet eszik mint a ló.
4. Tehát, a ló után többet kell takarítani...
3. Kevésbé veszélyes, ha a bicajod rád dõl.
2. A gazdag zsúrpubik hiába vesznek jobb bicajt, azt is tekerni kell, nem lesz gyorsabb.
1. Ha eltörsz egy két küllõt, nem kell elõvenni a revolveredet.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
...szomba, pedig milyen jó kis ugratók ezek...

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Na majd ezt is megoldja az olvadás a belvárosban!Feltöltött kép

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Izlandi bicajtúra: Islanda - Cu bicicleta în deºert. Episodul 1 - YouTube Soma?

Pénz......
Jó az a kis utánszaladgáló :)

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Elõttünk a csapón is szokott ez a szembeparkolósdi menni. Nem tudom, mi vonatkozik erre, mindenesetre elvileg a záróvonal miatt be se kéne hogy tudjon állni fordítva...
Az igaz, hogy ha a hó takarja, nem ér a záróvonal? (gyalogátkelõ gondolom igen, az ki is van táblázva.)

Ez így van. Ha nem látod a burkolatjelet, akkor nem kell (nem tudod) figyelembe venned. Ez kb. arra vonatkozik, hogy mondjuk megfordulhatsz záróvonalon is.

Epyc: Is és a DKV is. (Engem a DKV büntetett meg pár éve a Fandangoval szemben, mert fordítva álltam. (még záróvonal sincs ott)

Furcsa. Szerintem a közlekedési szabályok betartatása (büntetése) nem kellene, hogy a feladatköre legyen, hiszen õ nem hatósági szerv. A nevében benne is van, hogy vállalat... Remélem Mackó felvilágosít minket :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izlandi bicajtúra: Islanda - Cu bicicleta în deºert. Episodul 1 - YouTube Soma?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Itt az új õrület...25minutes im Portrait - YouTube

Bruce Lee már száz éve is így edzett,csak feltalálták megint.....van Debiben is rá lehetõség(liftben láttam a reklámanyagot)

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: Is és a DKV is. (Engem a DKV büntetett meg pár éve a Fandangoval szemben, mert fordítva álltam. (még záróvonal sincs ott)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Elõttünk a csapón is szokott ez a szembeparkolósdi menni. Nem tudom, mi vonatkozik erre, mindenesetre elvileg a záróvonal miatt be se kéne hogy tudjon állni fordítva...
Az igaz, hogy ha a hó takarja, nem ér a záróvonal? (gyalogátkelõ gondolom igen, az ki is van táblázva.)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

A hó nincs eltakarítva, leparkolsz, de lehet ki sem tudsz állni, de a BKV már büntetget. Azért mert forgalommal szemben áll bent az autó a párhuzamos parkolóban. Kinyílt a bicska a zsebemben... (nem engem .asztak meg)

Azért nem a rendõr büntet meg véletlenül? Már csak amiatt, mert egy jó barátomat szintén ilyen dologért büntették meg itt Debrecenben a rendõrök.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Azt tudják büntetni ha a 80 éves Terike néni a portája elõtti járdát nem csúszásmentesíti, de a havas bringa utakért miért nem hullanak fejek? Ide Nyíradonyba 10Km-rõl is biciklivel közlekednek a környék munkavállalói még télen is, de hiába az új bringa út, ha a szerencsétleneknek pont olyankor, mikor 3 nyomon halad a közlekedés, akkor kell a fõutat használniuk.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A hó nincs eltakarítva, leparkolsz, de lehet ki sem tudsz állni, de a BKV már büntetget. Azért mert forgalommal szemben áll bent az autó a párhuzamos parkolóban. Kinyílt a bicska a zsebemben... (nem engem .asztak meg)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Itt az új õrület...25minutes im Portrait - YouTube
Azon sem csodálkoznék,ha ezek után lenne elektromos szobakerékpár!:)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Lottó ötös !
A mikepércsi úti gyalog is járhatatlan.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ma találkoztam példásan letakarított kerékpárúttal,szél fújta utakkal,de azért akadtak erõsen kifogásolható részek is...
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Én sem bírom a piát.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Dani lassan olyan leszel már mint Csipisz, elfelejtesz gyalogolni! :)